trebuie sa ai curea de accesorii, ca alternator tot are...
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cine stie daca am nevoie de rovinieta pt a merge din Bucuresti in Bragadiru si invers, pt ca in ultimii ani cele 2 aproape s-au contopit. Cand vii dinspre Bragadiru e un panou rutier ca indica terminarea Bragadirului iar la intrarea in Bucuresti nu e panou rutier care sa indice asta, la 2-3 sute de metrii de panoul cu terminarea Bragadirului e panou deasupra cu intrarea in Bucuresti, scrie in mai multe limbi "bine ati venit", dar panou strict rutier nu e. Cel de sus nu e reflectorizant, nu are limita de viteza.. Sa imi fac rovinieta pt cei 2-3 sute de metrii? Pt ca am o masina cu care ies rar din oras, merg doar in Bragadiru.
Comment
-
Mi se pare de-a dreptul jignitor la adresa romanilor ceea ce se petrece in tara asta.
Cum este posibil sa vrem preturi de nivel european, din moment ce puterea de cumparare este praf?
Astazi pe la ora 12:00, la Petrom Zimnicea, benzina 95 era 6,28 lei. Ce mai poate fi de comentat? Macar sa ridice pretul pe la 10 lei/litru...poate se linistescUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Last edited by Kojak; 10 April 2014, 16:41.
Comment
-
Pentru descreţit frunţile!
Mergeam spre Ploieşti la un meci al Petrolului cînd mi-a venit ideea, veţi deduce că n-a fost cea mai inspirată, de a intra cu maşina la Selgrosul de vizavi de Aeroportul Băneasa, supermarket aflat într-o zonă care acum vreo 12-13 ani nu se modernizase. Am cumpărat ceva, nu-mi mai aduc aminte ce, du
Comment
Comment