Stii cum se zice, "mergem inainte ca inainte era mai bine".
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Fanez View PostDin punctul meu de vedere totul tine de educatie.
Originally posted by Fanez View PostDaca lu' bunicu' i-a mers masina 20 de ani cu uleiul schimbat de el din 3 in 3 ani si cu un set de cauciucuri, de ce masinile astea mai noi si cauciucurile astea mai noi ar fi mai proaste?
Originally posted by Fanez View PostPai te duci la service sa le dai bani la hotii aia? Te invata aia pe tine?
Originally posted by Fanez View PostStii cum se zice, "mergem inainte ca inainte era mai bine".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
numa' ca mai sunt si de-aia care nu pricep... pt aia tre' sa dai explicatii. Fane ba ii usor subtil, ba ii extrem de subtil, ca un tanc rusesc intr-un magazin de portelanuri...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu ma tem doar c-ai putea declansa vreun flame...sunteti cativa de-o ironie fina, greu de descris dar cad vi se intoarce foaia, ripostati, uneori de-mi vine sa va banez pe totiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Recunosc ca am avut niste postari de-mi venea sa ma banez singur dar intre timp am constatat ca n-are rost sa ma cobor la nivelul in care m-as oftica pentru ca unii sunt obtuzi si nu vad decat "intr-o dunga". E treaba lor, alegerea lor.
Prin urmare, mai râdem, glumim, fara motive de inflam(e)are.
Comment
-
Lovitură după ce dosarul Hexi a devenit public: 5 laboratoare demonstrează că dezinfectanții erau falsificați și ineficienți. Au picat chiar și testele de la laboratorul lui Condrea!
Se folosea apa de ploaie ambalata, cumparata la preturi mari.
Comment
-
pai Condrea era actionar, administrator, deci al lui. dupa zvonistica si teldrum ar fi firma nu stiu carui mustacios condamnat penal, de prin teleorman. dovezi, canci. o fi sri-ul si in spatele teldrum? probabil. si in spatele firmelor lui cocos, tot sri. in spatele frmelor lui videanu, tot sri. hm...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Dupa Funeraliile Nationale ale Regelui Mihai, s-a asternut linistea; sper sa nu mai avem parte de acest tip de eveniment, nu pentru ca moartea a fost invinsa ci pentru simplul fapt ca in acest moment nu stiu vreo personalitate care sa merite efortul.
Decenta cu care poporul roman, bine sa spunem o parte a acestuia, a tratat evenimentul, a fost poate semnul ca istoria nu poate fi trucata si toate mizeriile predate de comunisti, la orele de istorie, copiilor de ieri, astazi sunt spulberate.
...
Ploua peste Romania; e semn bun.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment