If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
imi poate recomanda cineva un service prin Colentina care efectuaza itp-ul si unde pot schimba uleiul la un C4 si care sa aiba preturi convenabile ?
asa as fi avut Augsburg Militari, unde itp-ul e doar 50 de lei, dar e prea departe si pe site vad ca cel din Colentina nu are statie itp. va multumesc !
merg din ce in ce mai bine. dupa ce mi-a intrat ala in spate pe stefan cel Mare, azi am venit sa iau ceva de la femeie, pe ion Berindei in Colentina, si stiind ca stau 10 minute, am lasat fata cd playerului in masina. cand m-am intors, aveam firele libere. bine ca nu mi-a zgariat consola.
cel mai "ciorditor" cartier. dar stiam asta. cunosteam cativa de pe aici.
si de acolo stiu ca am fost urmarit. in general, dac se aude bine muzica, se iau dupa tine si asteapta sa intri undeva. de preferat opriri scurte, fiindca sigur nu pui alarma ( pe care, de altfel, nici n-o am ). acum incep sa caut alta "scula".
Ce dracu-i kktu' asta, e pe bune? L-am primit acum cateva minute pe mail de la cineva din lista. Probabil a dat mass omu'.
"In atentia
utilizatorilor Internetului
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI
ETC….
Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă
numita “Invitaţie”, indiferent cine o
trimite.
Este un virus care deschide o Flacără Olimpică.
Aceasta “arde” întregul hard disc al computerului
dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs.
de email în lista de contact, de aceea
trebuie să trimiteţi acest email tuturor
contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori,
decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de
‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l
deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a
fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai
distructiv virus introdus vreodată in retea.
Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către
McAfee şi încă nu există remediu pentru
el.Prof. univ. dr. ing. Constantin
Nitu,
Academia Tehnica Militara"
merg din ce in ce mai bine. dupa ce mi-a intrat ala in spate pe stefan cel Mare, azi am venit sa iau ceva de la femeie, pe ion Berindei in Colentina, si stiind ca stau 10 minute, am lasat fata cd playerului in masina. cand m-am intors, aveam firele libere. bine ca nu mi-a zgariat consola.
cel mai "ciorditor" cartier. dar stiam asta. cunosteam cativa de pe aici.
si de acolo stiu ca am fost urmarit. in general, dac se aude bine muzica, se iau dupa tine si asteapta sa intri undeva. de preferat opriri scurte, fiindca sigur nu pui alarma ( pe care, de altfel, nici n-o am ). acum incep sa caut alta "scula".
stie cineva unde pot sa merg sa-mi instaleze playerul ? undeva prin militari, dr. taberei... fara sa-mi ia pielea. ideea e ca nu se potriveste mufa de la blaupunkt pe alpine. as mai vrea sa-mi puna si inele la difuzoarele de pe spate, daca se poate... si cunoasteti vreo alarma buna la un pret modic ?
as prefera cxu senzor de perimetru, dar merge si fara.
Last edited by Niki; 20 October 2014, 10:05.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment