Dar pana la urma care-i treaba cu Tapatalk-ul asta? Trebuia folosit obligatoriu pe telefon? Ca eu n-am avut asa ceva si puteam sa scriu mesaje in forum in vechea versiune. Acum, de cand cu modificarea, n-am incercat inca.
Discutii despre orice, mai putin pe teme politice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
)))))))))
toti o apa si un pamant.... isi merita soarta .... ))))))))))))))))))))Duminică, 25 noiembrie 2018: zeci de mii de români au venit la București să trăiască pe viu un eveniment istoric și au aflat că istoria nu e de nasul lor. De...
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
Sunt doar oameni naivi, strabunici, bunici, parinti, care au crescut cu alte valori, alte credinte. Din pacate sunt unii fara scrupule si cu o credinta foarte exacta: BANUL si PUTEREA, care profita de bietii oameni. Bravo BOR. Isus ar fi mindru de voi.
Comment
-
Eu mă îndoiesc de faptul că ăștia sunt oameni „care nu mai au valori”. Cred că majoritatea dintre ei sunt oameni „care n-au avut niciodată valori”. Din păcate, „penuria” de educație este lipită de sute de ani de poporul ăsta ca timbrul de scrisoare, iar fenomenul s-a agravat în ultimii 29 de ani. Fără să fiu un nostalgic al vremurilor „de dinainte” (ba din contră), îmi amintesc că în acele vremuri (mai exact până pe la începutul anilor 80) îl vedeam în fiecare săptămână la televizor pe Andrei Bacalu cu-al său univers tehnico-științific, joia seara se difuza serialul „Cosmos” a lui Carl Sagan (difuzat la noi cu titlul „Călătorie în univers”- probabil cel mai bun serial științific realizat vreodată) iar în programele matinale ale TVR1 nu lipseau emisiunile „Teleșcoală” (mie, cel puțin, îmi plăceau nespus, dar nu prea aveam ocazia să le văd decât în vacanțe). Ce vedem azi la cele 11 miliarde de posturi TV de pe cablu? Slujba de la biserică, manele, târfuli...pardon, am vrut să scriu „vedete TV” și cocalari.
De școala care se face azi, ce să mai zic?M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
... coborand din aceeasi limuzina a SPP din care a coborat si seful Bisericii (ambii beneficiaza de acelasi protocol de sef de stat)
Comment
-
Da' de ce? Dupa ce ca suge milioane de la primaria capitalei, are o gramada de bani si masini...
Uite poate eu nu sunt crestin (sau credincios ca sa nu se simta cineva lezat) si nu vreau ca seful bisericii (indiferent care este sau ce biserica este) sa fie pe aceeasi treapta cu presedintele sau primul ministru care ajunge acolo prin vot si teoretic imi reprezinta interesele.
Comment
-
Dupa ce ca suge milioane de la primaria capitalei, are o gramada de bani si masini...nu sunt crestin (sau credincios...)nu vreau ca seful bisericii...sa fie pe aceeasi treapta cu presedintele sau primul ministru
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostAveti dovezi?
"Bugetul propus spre alocare în 2017 bisericilor din Bucureşti, de către Primăria Capitalei, se ridică la 55 de milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro), din care 15 milioane de lei (peste 3 milioane de euro) ar urma să meargă doar la construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. "
Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
Primăria Sectorului 1 va aloca 10 milioane de lei în vederea construirii Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit unei hotărâri luate miercuri de Consiliul Local al Sectorului 1. Primăria Capitalei a alocat deja, printr-o rectificare bugetară din luna...
Primarul Gabriela Firea vrea să dea încă 10 milioane lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, ajungând astfel la 35 milioane lei în 2018, potrivit unui
La urmatoarea rectificare bugetara, Primaria Capitalei vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru biserici, astfel ca suma alocata anul acesta la acest
Care e diferenta?
Vrei sau nu, normal este sa fie! Nici eu nu vreau ca seful statului (indiferent cine ar fi el) sa aiba salariul mai mare de un leu (simbolic). Cate milioane suge seful statului pe "excursii" si "vizite de stat" (ai observat ghilimelele) sau pe lacul cu ratuste din curtea palatului Cotroceni de exemplu? Apropos, ce fac ratustele alea pe vremea asta?
Comment
-
Originally posted by sadicu View Post
Cateva "dovezi" aici.
[B]"Bugetul propus spre alocare în 2017 bisericilor din Bucureşti, ...
Ma mir ca nu sti. Aveam pretentii de la tine. Da repede un Google sa-ti mai speli din pacate.
Lasand la o parte faptul ca vorbesti de Presedinte doar fiindca nu e PSD-is,Nici eu nu vreau ca seful statului (indiferent cine ar fi el)
Restul e politica si nu e topicul potrivit.
Comment
-
Ca fapt divers: https://www.facebook.com/permalink.p...00006722026306
Pentru cine nu se oboseste sa deschida link-ul spicuiesc:Anual, Patriarhia Română cheltuie peste 22 de milioane de euro pentru ajutorarea săracilor, iar alte sume enorme sunt destinate întreținerii și promovării patrimoniului cultural-religios. În cadrul Bisericii, funcționează aprox. 800 de centre sociale; odată la 7-8 zile, este inaugurat câte un centru social. În următorii ani - părintele patriarh Daniel are în vedere, depășirea număruIui de 1000 de centre sociale și bineînțeles, creșterea numărului persoanelor ajutate de către Biserică. În prezent, numărul centrelor și așezămintelor sociale ale Bisericii a crescut la 779, de la 718, câte existau cu un an înainte, arată documentul. Dintre acestea, 40 sunt instituții ce oferă servicii medicale, gratuite sau compensate, după caz și farmacii.
În Patriarhia Română funcționează în prezent un număr de 194 unități cu activitate în domeniul patrimoniului bisericesc mobil, din care 131 sunt muzee și colecții muzeale, iar 63 sunt centre de ocrotire a patrimoniului.De asemenea, Biserica a demarat în ultimii ai programul „Sănătate pentru sate”, de care au beneficiat aprox. 15 000 de români. Totodată anul acesta s-a continuat și campania inițiată în 2013 de către Patriarhia Română, „Donează sânge! Salvează o viață!”, la care au participat mii de persoane. Doar voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au coordonat 8.850 donatori.
De asememenea, din luna septembrie 2016 până acum, a fost distribuit tratament pentru hepatita C bolnavilor din rândul clerului și monahilor și a rudelor acestora de gradul I. Totodată, menționăm gaptul că în ultimii 5 ani, Patriarhia Română a cheltuit în sectorul social peste 100 de milioane de euro, au fost făcute numeroase donații către multe spitale, peste 30 000 de copiii nevoiași ajutați permanent, iar la începutul fiecărui an școlar, alți zeci de mii de copii au primit rechizitele necesare pentru studiu și multe alte lucruri. Bineînțeles, aceste lucruri nu sunt prezentate de presă.Last edited by Fanez; 29 November 2018, 15:16.
Comment
-
"Bugetul propus spre alocare în 2017 bisericilor din Bucureşti, de către Primăria Capitalei, se ridică la... ...aproximativ 12 milioane de euro), din care... 3 milioane de euro) ar urma să meargă doar la construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. "
Comment
Comment