Update situatie covid in firma la mine (nu a mea): de la inceputul pandemiei, 7 confirmati, 2 din firma externa, 5 interni. dupa ancheta si testarea colegiilor si a familiiilor celor confirmati, ghici ce, toti au luat virusul din familie sau din afara firmei. Deci disciplina conteaza, in speta purtatul mastii si igiena mai stricta decat pana acum cateva luni, se pare ca dau rezultate bune. De acord ca nu purtam amsca in casa, dar daca in familie se cam "plimba" lumea, gen familie mare, cmembrii in toate grupele de varsta, copii la scoala, parinti la servici, bunici acasa, cum faci? Sincer eu nu stiu sa raspund la asta, dar ma gandesc ca sunt unii in situatia asta si probabil in cateva saptamani o sa fiu si eu, ca fetele or sa mearga de la scoala la parintii mei si de acolo le preiau eu sau sotia sa le aducem acasa. Ei, chiar nu ma vad stand cu masca in casa, dar parca nici nu as lasa fetele langa ai mei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Chiar nu stiu cum o sa fac...
Mai mult, la scoala la o amica de-a fetei mele au testat copii la inceputul scolii. Surprinzator, intr-o clasa de 24 de copii, 16 copii au fost confirmati pozitivi asimptomatici. Dar toti astia 16 au fost in vacanta in Croatia, unde era relaxare totala, nimeni nu purta masti, stateau toti ca la noi la mare. Cum tocmai asta nu se stia la momentul testarii, ma duce cu gandul ca exista o sansa mare ca purtatul mastii sa nu te apare 100% dar sa te ajute totusi al naibii de mult. Astea fiind spuse, cum dracu facem de-aci inainte?
Mai mult, la scoala la o amica de-a fetei mele au testat copii la inceputul scolii. Surprinzator, intr-o clasa de 24 de copii, 16 copii au fost confirmati pozitivi asimptomatici. Dar toti astia 16 au fost in vacanta in Croatia, unde era relaxare totala, nimeni nu purta masti, stateau toti ca la noi la mare. Cum tocmai asta nu se stia la momentul testarii, ma duce cu gandul ca exista o sansa mare ca purtatul mastii sa nu te apare 100% dar sa te ajute totusi al naibii de mult. Astea fiind spuse, cum dracu facem de-aci inainte?
Comment