Sper ca ai glumit sau ca te-a fentat tatatura, altfel cred ca ma iei de prost. Adica pe mine nu ma respecta psd-ul, ca nu-s "la stat". Eu am voie sa lucru ca robu pe bani putini, ca-s prost si produc bani pt stat, iar aia destepti, de la stat, au dreptul al sporuri inimaginabile intr-o firma serioasa si salariu minim mai mare. Cum plm (scuzati) sa legiferezi salariul minim in tara diferit? Femeia de servici de la Continental, de exemplu, sa aibe prin lege salariu mai mic decat aia de la primaria din Cucuieti? Ca ce chestie? Ca se si compara conditiile si volumul de munca...Asta deja nu mai e discriminare, e prostie, abuz in servici, favorizare...Pai da prin lege si salariu minim pt orice conducator de vehicul sa fie mai mic decat al unui medic sau al unui inginer, de exemplu. Sa vezi soferi de transport public sau de parlamentari cu minim pe economie. A, stai, ca asta nu-ti convine
Io inteleg de gluma, dar sa sustii prostii venite de la psd gasindu-le orice scuza, buna sau penibila, e cel putin un pic deplasat, daca nu total deplasat.
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Comment