@ice avem rabdare dar stii cum e asteptam...........
LoganClub Movie 2
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ma scuzati pt offtopic:Ice da-mi un pm ceva cu linkul tau de la My Ride.Inca o data imi cer scuze pt offtopicMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Pai puteti sa incepeti sa postati poza care o vreti in film. Aveti timp pana pe 1 iulie. O singura poza. Sa nu scrieti nick-nameul pe ea, pentru ca scriu eu cand fac filmul, ca sa fie scris cu acelasi font. Astept si sugestii pentru melodiile care sa le folosesc.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
-
-
Vreau si eu in clip cu troaca meaAttached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
........................Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
si a mea dar e greu sa le aduni era mai usor sa le primesti de la organizator pe toate din clubul local sau sa le descarci tu, nu cred ca vei aduna prea multe.Attached FilesIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Comment