Ce parere aveti legat de intrebarile de mecanica din chestionarele auto de la politie. Categoria B respectiv C si.. D. Credeti ca sunt folositoare ? In ce masura va descurcati cu ele?
Intrebarile Din Mecanica La Chestionare.
Collapse
X
-
Intrebarile Din Mecanica La Chestionare.
20Da80.00%16Nu, nu ajung eu sa repar masina...20.00%4The poll is expired.
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
Intrebarile de mecanica sunt bune doar pentru cultura generala inainte cand am dat categoria B nu era mecanica cand m-am apucat de C,CE a trebuit sa invat ca am vrut carnet ,cand se strica o bagi in service si plateste firma la care lucrezi ca nu este masina ta ma refer la camion ,autobuz etc.care trebe sa ai alta categorie in afara de B!
Comment
-
Eu le consider bune atata timp cat te invata chestii generale - sa stii sa schimbi o roata, sa schimbi un stergator, un beculet, verificarea lichidelor, etc. Degeaba iti explica procedura de schimbare a unei bujii ca pentru aia iti mai trebuie si cheie de bujii, sa stii care bujie e rea, cum se depisteaza bujia cu problema. Cine are scule si poate schimba o bujie stie mult mai multe si intrebarile din chestionar sunt floare la ureche. Pentru restul exista service-uri.
Si mai au un rol bun : sa iti arate principiile de functionare ale diferitelor subansamble astfel incat sa iti dai seama ce se poate intampla cand ramai la limita cu benzina, daca rotile sunt prea tocite / unflate necorespunzator, cand ambreiajul e pe duca, de ce conteaza temperarura motorului...Last edited by mikebike72; 24 November 2009, 13:29.
Comment
Comment