Ne Priveste Pe TOTI , Cititi Va Rog .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu pot sa ii rostesc numele deoarece acest topic nu a fost inregistrat la cna ca "topic electoral"
    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Da-i PM...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
        cine draq e domn profesor asta?
        Un chelios care se uita stramb.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

....si-i plac glumele lui...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Referendum prin care sa ne-o taiem...

Eu propun referendum prin care sa reducem parlamentul la zero. Sa ramina prim-ministru Elena Udrea si presedinte Basescu, pe viata desigur... E cel mai ieftin asa. Aproape gratis?! Iar unii dintre noi sa priveasca asta din virful unei tzepe, nu cei hoti, ci cei care nu sint de acord cu presedintele si cu guvernul. Apropo de ziua sfintilor Traian si Elena sa fie 3 zile libere. Vreti si voi asa? Atunci mergeti la referendum... Si daca sinteti acolo votati si cu Basescu.. Nu?

Comment

ce dictatura cu parlament cu o singura camera, cand acum au si senatul si adunarea derutatilor aproape aceleasi atributii. plus, de cate ori in 20 de ani s-au ciondanit astia, adica unii sa vrea o chestie si altii alta? hai mai, nu fiti copii...sa faca parlament de 2 camere, dar maxim 100 de oameni, 1 din fiecare judet. hai 200, sa fie 2...in rest, bye-bye si-un praz verde...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

fiecare cu parerea lui

Eu zic ca e foarte bine sa fie numai 300 de parlamentari.

Despre Base nu comentez nimic. Nu e usa de biserica dar nici Geoana alias Prostanacul sau Crin nu sunt mare branza.

Puteti sa vedeti aici comparativ cum abereaza fiecare:

Eu zic ca Geoana si Crin vorbesc fara sa zica nimic concret, vrajeala ieftina.

Acesta e linkul pentru Crin Antonescu

Last edited by stolniceanulucian; 30 October 2009, 17:25. Reason: Automerged Doublepost
                Logan GPL 1.4

Comment

deci vorbim discutii..si o sa le vorbim pe aceleasi si peste alti 4 ani.... ca tot nu se va schimba ceva, pentru ca melodia asta spune tot despre poporul roman si conducatorii lui:ALTFEL
                  Last edited by NerviiMei; 30 October 2009, 17:48.
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
                    pai asta ne trebuie, o dicatatura. romanii nu pot fi civilizati decat cu ciomagu!!! de fapt ne trebuie un regim militar. ai calcat stramb sa te puna in genunchi la coltul strazii si fix un glont in ceafa. ai furat si te-au prins? fix o mana taiata in piata constipatiei.
                    Se pare ca nu te tin nervii si o dai in nazism domnule..
                    Ar trebui doar sa va consultati pe tema referendumului si ce se doreste de la cetateni prin acest referendum nelalocul lui.
                    Daca vrei sa schimbi ceva in Constitutie trebuie sa faci un proiect de lege si sa-l dezbati indelung cu societatea civila.
                    Doar dupa ce il pui la punct vii si faci referendum ca sa ceri aprobarea poporului.
                    Ceea ce se incearca acum este o flagranta deviere de la principiile democratice doar de dragul de a face ceva in al 12-lea ceas.

Comment

Referendum, nereferendum...stiu doar ca toti ne mint de 20 de ani, sa fim seriosi....nu-i mai satura Dumnezeu....doar vorbe goale ptr copii !!!
                      Democratie cum avem noi romanii, nu are nimenea, nici S.U.A....in fine...sa speram la ceva mai bun, in rest...ce da Domnul !!!
                      numai de bine............
                      Last edited by kenjiro_sanga; 30 October 2009, 22:46.
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Originally posted by Revulsin View Post
                        Se pare ca nu te tin nervii si o dai in nazism domnule..
                        ala ar merge ca uns pentru romani. dar n-ai sa vezi asa ceva, din pacate.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

eu unul nu o sa merg la vot. de ce? pentru ca toti sunt mosi cu idei invechite si ingropate doar in minciuni si povesti de adormit copii. am sa merg la vot cand o sa am pe cine sa aleg. adica un candidat nascut prin '80 nu prin '60. iar ca sa merg sa dau un vot nul nu cred ca e prea bine ca le maresc lor procentajul celor care s-au prezentat la vot.
                          sunt tare curios cine o sa iasa. cat despre referendum, nu prea sunt la zi cu stirea asta. din cate stiu basescu vrea sa faca referendum inainte de turul 2 de scrutin. daca e asa, nu ii vad rostul (si din cate am inteles un presedinte nu mai are voie sa faca referendum inainte cu 6 luni de a-i expira mandatul...). oricum mi-ar place sa pice basescu de la presedentie.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

B 83 RMJ daca nu mergi la vot nu poti sa ai pretentii cine sa iasa,etc
                            un ex. eu merg si altii 20000 la vot si votam vadim,becalii voi aia care nu mergeti la vot sunteti sa zicem 100000 stati acasa nu, deci cel care merge la vot are puterea votului f mareee.
                            sigpic #

Comment

@Seba- Tu esti ala vroia sa candideze la Presedintie,cu "dintr-un hectar fac doua"!
                              @adimrv- Ai dreptate! Ce-si face omul cu...votul lui! Restul sa nu vorbeasca! Atata lucru bun am castigat dupa Revolutie, dar nu stim sa-l folosim. Sau n-avem cu cine...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Pai da, nu mergi la vot si o sa fie iar o mare ''măgărie'' ca de obicei....cum ziceau si colegii nostrii Adimrv si Gusi ...''dintr-un hectar face 2''....e tare nene !!!
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google