Ne Priveste Pe TOTI , Cititi Va Rog .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sfatul meu mergeti la vot, refrendum si exprimativa parerea
    candidati pt presedentie sunt destui ;2 hectare;
    sigpic #

Comment

da, dar voi aia 20.000 nu reprezentati majoritatea, si nici presedintele vostu nu va putea sa se bata cu pumnul in piept sa spuna ca afost ales de majoritatea romanilor.

asa ca ma usurez pe alegerile lor, sa-i voteze cine o vrea, eu nu am pe cine sa aleg.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

sper ca base nu o sa mai fie presedinte doamne ajuta
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Stimati colegi,in ce tara democratica ati auzit sa fie 12 candidati la presedentie si alti 15 neadmisi de BEC? In momentul in care nu o sa mai fim bataia de joc a politicienilor si a intereselor financiare din spatele lor putem spune ca traim in democratie. Pana atunci spor la stampilat!

Comment

@nicum- Pai eu ce ziceam de ala cu "dintr-un hectar, fac doua"! Mai tineti minte-ma refer la cei mai "batrani"- acum cativa ani tot asa a fost o inflatie de candidati, cu alde Mudava, dascalul ala cu painicile si alti asemenea? Ce Dumnezeu, e principala functie in stat, nu o slujba de plimbat hartii la primaria de la Piscuiatii Mici..
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

[QUOTE=nicum;439761]Stimati colegi,in ce tara democratica ati auzit sa fie 12 candidati la presedentie si alti 15 neadmisi de BEC?

In toate tarile in care exista o puzderie de partide si de nebuni care cred ca pot avea succes la o asemnea functie.
              Majoritatea tarilor, cu democratii mai vechi si evoluate, au maxim 3 partide pe scena politica, doua mari si unul mai mic.
              De obicei partidul mai mic se aliaza cu cel care obtine voturi mai multe si guverneaza.
              Cand vom ajunge si noi la stadiul asta atunci se va putea realiza ceva in tara asta.
              Pana atunci vom avea doar ce am avut in ultimii 5 ani si fereasca Dumnezeu si mai rau.
              Totul tine de votul date de populatie si de popularitatea pe care o obtine un partid sau altul.
              Asanarea partidelor slabe si a politicienilor care nu reprezinta interesele cetatenilor trebuie sa puna, pana la urma, punct degradarii conditiei umane a romanilor.
              Deci, indiferent cu cine votati, haideti cu mic si cu mare la vot sa le aratam ca suntem importanti.

Comment

Asa mare tam tam s-a facut cu uninominalul si este tot un drac , chiar mai rau, asa si cu referendumul, cei 300 vor fi niste superparlamentari, vrajeli de doi bani. Parlamentul este poporul roman in miniatura, nici mai bun, nici mai prost. Cred ca statea Base pe tron si se tot gandea cum sa mai prosteasca poporul si deodata click, ideea, ca doar este maestru, ,,sunt prea multi parlamentari,, , chiar este de ras. Sa nu se inteleaga ca sunt pentru vreunul din pretendentii la tron, toti parca sunt facuti de aceeasi mama. Undeva pe acest forum intr-o discutie asemanatoare am scris ca, cel mai bun conducator in acest moment ar fi un nou Carol I.

Comment

Eu nu inteleg un lucru, daca intentia Uniunii Europene este ca pana in anul 2013, sa impuna tuturor statelor membre, ca sa aiba parlamente bicamerale, atunci de ce vrea Basescu sa reduca parlamentul la o singura camera, cand putea sa propuna modificarea legii electorale prin reducerea de parlamentari din cele doua camere, sa zicem la 99 intr-o camera si la 99 in cealalta.
                  Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Crezi ca Baselu stie ce vrea cu referendumul asta?
                    In afara de campanie pe banii statului.
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

Eu nu o sa merg la vot, si stiti de ce? Presedintele care va iesi la alegeri si implicit partidul lui vor fura cum au furat toti pana acum, si eu nu vreau sa am constiinta incarcata ca i-am ajutat sa fure )
                      Nu prea ma intereseaza politica, o sa votez un partid de nemti cand o sa se infiinteze!

Comment

dar daca nu votezi si ei fura si mai mult in continuare o sa ai constiinta impacata....fain punct de vedere. cat despre comentariul lui kandrei, ca ala care e ales de 10% nu e presedintele romanilor, pai restul de90% care nu s-au dus macar sa puna o stampila pe langa orice idiot de pe lista, in semn de protest, sau ca sa nu iti poata fi folosit de catre nimeni votul in folosul vreunui candidat, ciocul mic! indiferent ce bou va iesi, e presedintele romanilor, ales prin vot democratic. punct. io o sa votez ori cu ala de la udmr, ori cu idiotul de vadim. poate ajunge romania pe rapa si se destrama dracului si macar atunci o sa le vina mintea la romani. terapie prin soc aplicata unei natii de retarzi. a zis bine cineva ca cei mai buni conducatori ce i-a avut vreodata poprul asta au fost aia straini, in speta nemti sau austrieci. restul, pamant...praf si pulbere, hai noroc si-un praz verde
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai baieti, ce sa zic? Voi credeți ca (virgula), coeficeintul de inteligenta al parlamentarilor este invers proporțional cu numarul lor?Va spun eu ca NU!Din pacate.Daca ei si-ar face treaba pentru care au fost trimisi, sunt sigur ca, nici macar nu am stii cati sunt ei pe acolo.
                          Eu ma intrebam pe vremuri, ce rol au cele doua Camere? Ca din pacate rezultatul scontat, (rolul clamat de ei) este ZERO!
                          Oricum, desi nu am lipsit de la nici o votare în ultimii 22 de ani(prima era prin ”88, cand eram in armată), de buna voie nu stiu daca ma voi mai duce.Poate la astea de anul acesta.Poate. Si am eu o vorba pentru domniile lor politicienii (luata de la Blondu și putin de tot prelucrata dupa placul inimii mele):Bei.....mori, Nu Bei......iară Mori.Pai atunci.....hai sa bem sa ȘTIM de ce A-ȚI MURIT!!!

Comment

@seba, tare mi-e ca daca iese vadim o sa fie razboi...parerea mea.
                            chiar nu ma intereseaza cien iese presedinte pentru ca la fel de rau ne va merge....
                            si dac ama duc si anulez votul tot nu am votat....dec sunt in aceeasi situatie de a avea ciocul mic. dac ama duc si il las alb< ca semn de protest> tot nu am votat, deci tot ciocul mic.

singurele voturi care conteaza sunt alea care sunt valabile. neavand cu cine sa votez, nu ma duc nene.
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

mah, nu intelegi ca macar daca il anulezi, e tot o forma de protest, in plus e una mai ok fiindca nu le lasi buletine "in alb" disponibile l manreli. io zic ca merita efortul, daca tot esti si tu impotriva lor...
                              pai de ce crezi c-am zis vadim? sa ajunga odata cutitul la os ca poate se trezeste neamul asta care nu-mi vine sa cred ca se trage din daci. cum din daci, mah? ca aia murau cu romani in dinti si la subsuoara si urmasii lor ling bucile americanilor...din nou, al dracu natie, paca-i blestemata sa aibe conducatori de *****, pe masura rabdarii imense de a trage ca vita inainte pentru altul...nu mai comentez, ca incepe sa-mi creasca tensiunea si nu vreau sa ajung la spital, ca mi-e groaza ca tre' sa duc medicamentele de acasa. si parca vad ca nici hartie de sters la cur nu au la buda...futu-i mama ei de tara...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Vreau Referendum, vreau (nu) Vadim, vreau Basescu, vreau extremisti nationalisti, vreau toata hoarda de nebuni sa fie la putere.
                                M-am saturat de cacati, mafioti.
                                Efectiv ar trebui taiate niste beregate in direct la niste rahati, poate le mai vine constiinta la aia care mai respira.
                                Sa le f.... m......a-n c..r de mafioti.

Trustu Antena sa va fie rusine (ma si amuz) , FELIX - meriti puscarie cu sare si apa de WC, mama voastra de rahati!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google