chiar discutam cu kandreo pe messenger ca io cred ca nici unul dintre mafiotii astia nu-i constient ca e de-ajuns o mana dedezaxati care sa le traga niste gloante in cap in direct sau sa le hacuiasca familiile forever si atunci banii chiar nu-s salvarea....
Ne Priveste Pe TOTI , Cititi Va Rog .
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Postmah, nu intelegi ca macar daca il anulezi, e tot o forma de protest, in plus e una mai ok fiindca nu le lasi buletine "in alb" disponibile l manreli. io zic ca merita efortul, daca tot esti si tu impotriva lor...
pai de ce crezi c-am zis vadim? sa ajunga odata cutitul la os ca poate se trezeste neamul asta care nu-mi vine sa cred ca se trage din daci. cum din daci, mah? ca aia murau cu romani in dinti si la subsuoara si urmasii lor ling bucile americanilor...din nou, al dracu natie, paca-i blestemata sa aibe conducatori de *****, pe masura rabdarii imense de a trage ca vita inainte pentru altul...nu mai comentez, ca incepe sa-mi creasca tensiunea si nu vreau sa ajung la spital, ca mi-e groaza ca tre' sa duc medicamentele de acasa. si parca vad ca nici hartie de sters la cur nu au la buda...futu-i mama ei de tara...
La ultimele alegeri stii cum s-a facutfiecare a furat pe fiecare... si a invins cel care a avut mai multe voturi in gramada din fata.Si nu e abureala este un fapt foarte real. Pe principiul Nebagarea de seama Și... Iuțeala de mana.
Așa ca nu stiu ce o fi dar, bine ......hm..... mie greu sa cred, vorba unui fost profesor: ”Cu tine dobitocule, fac hernie. Și pentru cincizeci de sutimi nu se merită sa ma îmbolnăvesc. Stai jos dobitocule si învată!!”Last edited by dannlord; 4 November 2009, 00:06.
Comment
-
Un rahat.
Ne cunoastem in mare cu totii istoria.
Nu am fost un popor cotropitor niciodata, ne-am aparat tara la nevoie si cam atat.
De cate ori ne-a ajuns cutitu' la os atunci am sarit si noi cu coasa si toporu'(dupa ce multi au murit din cauza neamului nostru) .
Noi tre' sa mergem la vot si sa facem o singura camera, chiar daca vezi ca EI(cacatii din parlament) au votat contra referendumului.
F.t gura lor de mafioti si parveniti.
Comment
-
Eu o sa merg la vot....probabil o sa fiu cu continuitatea.Oricum toti sunt la fel,interesati doar de binele lor.Raman la parerea ca niste containere sunt binevenite,umplute cu toti astia si trimise dracului in centrul africii,iar aici o infuzie de nemti,francezi chiar si austrieci sau cehi care sa schimbe mentalitatea si sa deschida mintile roamnilor...daca si imnul e asa cum e.
Comment
-
Indiferent de numar,vor fura la fel de mult.Mai da-i`..............lasati-i sa se voteze intre ei,ca tot nu conteaza,ca e base ,ca e geoana,ca e crin sau vadim.Nesimtiti si mincinosi.470 sau 300,tara e tot atata si o vor fura tot la maximum.
Comment
-
Originally posted by dannlord View PostMai baieti, ce sa zic? Voi credeți ca (virgula), coeficeintul de inteligenta al parlamentarilor este invers proporțional cu numarul lor?Va spun eu ca NU!Din pacate.Daca ei si-ar face treaba pentru care au fost trimisi, sunt sigur ca, nici macar nu am stii cati sunt ei pe acolo.
Eu ma intrebam pe vremuri, ce rol au cele doua Camere? Ca din pacate rezultatul scontat, (rolul clamat de ei) este ZERO!
Oricum, desi nu am lipsit de la nici o votare în ultimii 22 de ani(prima era prin ”88, cand eram in armată), de buna voie nu stiu daca ma voi mai duce.Poate la astea de anul acesta.Poate. Si am eu o vorba pentru domniile lor politicienii (luata de la Blondu și putin de tot prelucrata dupa placul inimii mele):Bei.....mori, Nu Bei......iară Mori.Pai atunci.....hai sa bem sa ȘTIM de ce A-ȚI MURIT!!!
Comment
Comment