Conduceti Cu Ambele Maini Pe Volan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si si. cateodata pun ambele coate pe cotiera respectiv marginea portierei de langa geam. e foarte relaxant. dar 75-80 % din timpul de condus am ambele maini pe volan
    sigpic

Comment

In oras de cele mai multe ori cu o singura mana, stanga sau dreapta, depinde de conditii . In afara orasului de cele mai multe ori cu ambele maini datorita drumurilor proaste .

Comment

stanga pe volan si dreapta pe schimbator.niciodata nu iau ambele maini de pe volan.evit sa vorbesc la telefon cand conduc.recomand la toata lumea sa evite vorbitul la telefon chiar si cand folosesc dispozitive hands free.e foarte periculos.cu viata mea si a celorlalti nu vreau sa ma joc.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Am votat NU, pentru ca alta varianta nu exista, mai de mijloc. Bucurestiul ne obliga sa schimbam vitezele ametitor de repede si sa ne uzam amebreiajele si cutiile de viteze prematur. Daca stam cu ambele maini pe volan ori ne luam injuraturi ori nu avem timp sa reactionam la fel de repede ca cei de langi noi. Treaba e simpla: daca Loganul ar avea cutie automata as fi raspuns DA, pentru ca in lipsa schimbatorului nu ai ce sa mai faci cu mana dreapta cand conduci si sigur preferi sa o tii si pe ea pe volan. Cand avem de luat curbe si suntem pe drum cu minim 2 benzi pe sens, avand pe cineva paralel cu noi, obligatoriu 2 maini pe volan, ca poate mai apare o groapa, un canal sau pur si simplu e alunecos si se poate intra in cel de langa. In ceea ce priveste legea: e facuta cu curu', scuzati-mi expresia. Cand o sa avem drumuri si loc sa circulam relaxati o sa stam cu ambele maini pe volan de la sine.

In afara orasului: o mana pe volan, alta zacand inerta pe cotiera. Altfel nu ma simt in siguranta In curbe ambele pe volan. Oricum depinde de om. Eu daca m-am obisnuit intr-un fel mi-e cam greu sa fac in alt fel, deodata.
          Last edited by Y C S; 9 November 2009, 11:12.

Vorba multa, saracia omului

Comment

rog un moderator sa modifice sondajul, sa adauge varianta de mijloc "depinde de situatie/nu tin cont" .
            vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

ambele maini pe volan, la ora 9 si-un sfert sau 3 fara un sfert
              foarte rar, in oras, sau cand drumul e extrem de liber, stanga pe volan si dreapta pe schimbator. cam 10-20% din timp. in rest, ambele lopeti pe cocaie...
              Last edited by Seba; 10 November 2009, 12:50.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In oras aglomerat tin intotdeauna mana dreapta pe schimbator (asta cand nu fumez), in oras liber sau drum lung ma tin cu amandoua mainile de volan. Am un stil de condus relaxat si nu bruschez decat foarte rar volanul (doar cand trebuie sa evit ceva), deci in oras cred ca e mai comod condusul cu o singura mana.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google