Gusi, musai de Bucuresti....Vezi ca am gasit de Buc si la Sibiu(alea de mai sus de la Sibianul), asa ca...ochii mari
Nebunia Continua.....PSS si UNC, de la 01 La 99 :)
Collapse
X
-
Am taiat calea la lume...pt poza asta ) era parcata....fix in spatele ei m-am bagat pt. poza )
Numai bine Sorine.
SP_A1001.jpgsigpic
Comment
-
Vazut-am azi un B 86 PSS, este un Logan albastru mineral model Ambiance sau Preference sau Abs Plus Ph1 cu stopuri cu semnale albe, este masina de firma am impresia la G4S, numarul sigur l-am vazut, masina mergea spre Bucuresti pe soseaua Bucuresti-Magurele, vanati-o cu poze ca aparatul meu e pe dreapta.
Comment
-
Deci sa ma bat cu lumea pe strazi si da-i si-alearga-l cu telefonu-n mana . A iesit asta! Sper sa se vada ceva, fugea asta de mine ca de dracu'!Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postalex, alex, cand e ziua ta sa-ti iau un telefon cu camera???????????????????/
Comment
-
sigpic
Comment
-
Tizule, hai ca am mai prins una!
Suntem cu ochii pe ei!Attached Files
Comment
-
Multumesc mult, tizule, fii cu ochii pe ei, mai au cateva toyota, plus un microbuz galben
In urma acestei nebunii recunoscute(si alti bucuresteni colectioneaza pe shustache poze), conducerea L.C.B. mi-a acordat diploma de "VANATORUL DE PLACUTE", de care sunt foarte mandru.
Asadar, cu ajutorul vostru, vreau sa ajung sa imi duc nebunia pana la capat.Attached Files
Comment
Comment