Nebunia Continua.....PSS si UNC, de la 01 La 99 :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gusi, musai de Bucuresti....Vezi ca am gasit de Buc si la Sibiu(alea de mai sus de la Sibianul), asa ca...ochii mari

Comment

Am taiat calea la lume...pt poza asta ) era parcata....fix in spatele ei m-am bagat pt. poza )
      Numai bine Sorine.
      SP_A1001.jpg
      sigpic

Comment

multumesc mult, Fane...merita sacrificiul pentru o cauza nobila , dar mare grija la trafic

Comment

Vazut-am azi un B 86 PSS, este un Logan albastru mineral model Ambiance sau Preference sau Abs Plus Ph1 cu stopuri cu semnale albe, este masina de firma am impresia la G4S, numarul sigur l-am vazut, masina mergea spre Bucuresti pe soseaua Bucuresti-Magurele, vanati-o cu poze ca aparatul meu e pe dreapta.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

alex, alex, cand e ziua ta sa-ti iau un telefon cu camera???????????????????/

Comment

B-59-PSS e o Alfa Romeo MITO , da' pana sa apuc sa fac poza s-a schimbat stopul.
              sigpic
              Ambition 1.5 dc

Comment

Deci sa ma bat cu lumea pe strazi si da-i si-alearga-l cu telefonu-n mana . A iesit asta! Sper sa se vada ceva, fugea asta de mine ca de dracu'!
                Attached Files
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

Multumesc mult, baieti. Apreciez mult si intentia voastra, chiar daca nu ati reusit sa faceti o fotografie. Data viitoare poate o sa fie mult mai usor.
                  Cristi, a iesit super poza, mai ales ca este facuta cu mult suflet.

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
                    alex, alex, cand e ziua ta sa-ti iau un telefon cu camera???????????????????/
                    Pe 6 octombrie, urmatoarea data va fi in 2010, am un pariu de batut, si acela ca prind 20 de ani). Abia astept sa completezi colectia si sa pui apoi toate cele 98 de poze cu PSS-urile ca pe ultima sigur o stim!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Azi noapte am fotografiat B 45 PSS .. dar vad ca il ai deja la colectie
                      Numai bine.
                      sigpic

Comment

pune-l aici, Fane. Sa vada toata lumea ce prieteni am...A devenit molipsitoare treaba, poate se ia mai departe

Comment

Ganditi-va ca nu erau ochelarii acolo..Eram cu Nova lu varu'miu
                          SP_A1004.jpg
                          Uite poza Sorine.
                          sigpic

Comment

Tizule, hai ca am mai prins una!
                            Suntem cu ochii pe ei!
                            Attached Files
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Multumesc mult, tizule, fii cu ochii pe ei, mai au cateva toyota, plus un microbuz galben
                              In urma acestei nebunii recunoscute(si alti bucuresteni colectioneaza pe shustache poze), conducerea L.C.B. mi-a acordat diploma de "VANATORUL DE PLACUTE", de care sunt foarte mandru.
                              Asadar, cu ajutorul vostru, vreau sa ajung sa imi duc nebunia pana la capat.
                              Attached Files

Comment

10 caractere
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google