vad ca acum ti-ai tras si un smart cabrio a?
Nebunia Continua.....PSS si UNC, de la 01 La 99 :)
Collapse
X
-
-
Cu atatea masini deja-si poate deschide un parc auto. Avutie nene pe criza asta cu atatea masini). Vreau sa vad un camion ceva.
Comment
-
domnu, nu-s ironii fara gust, sau de prost gust, ne mai descretim si noi fruntili
chill, noi cautam in continuare numerele, ca doar nu degeaba ai luat diploma respectiva LCBucurestiLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
repet, eu vreau doar seria de la 01 la 98. Cele cu 3 cifre, daca se prind, sunt bonux.
Bolo, multi din LCB, cei care ii credeam alaturi, ma iau la misto, urandu-mi sa caut acul in carul cu fan sau tantarii din delta. Asta da descretit fruntile, a?
Hai pe teren, nu mai frecati tastele aici hai ca pun diploma in joc pentru anul asta
Comment
-
-
-
Hi all , din pacate nu am mai intrat de multa vreme, am vazut ca toata lumea rade de hobby-ul lui PSS si culmea , toti sunt interesati sa vada care cum si ce masina a mai pozat , eu zic sa vedeti si partea plina a paharului , adik partea amuzanta , te chinui sa-l pozezi , sa parchezi pe langa el , tot felul de peripetii care iti raman in minte - ca o amintire placuta, BAFTA MULTA IN CAUTARI PSS, am sa ma uit si eu dupa masini ;), Va doresc o zii cat mai frumoasa si cat mai calduroasa
Comment
-
multumesc Cristi pentru incurajari...
inca o poza de la prietenul meu, AdiAttached Files
Comment
Comment