Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by radu2008 View Post
    Sincer nu stiu!
    Cred ca te referi la raspunsul pe care l-am dat lui Octavian___31 in legatura cu psd/fsn/pcr, simplu PD-ul s-a desprins din PSD sau cum dracu s-a mai numit de-a lungul timpului, iar trandafirul era un fel de, ne-am luat un trandafir si-am plecat .
    Mai oameni daca nu sunteti inregimentati politic nu mai puneti atata patima pentru ca nu se merita, oricine va veni nu face niciun drac cum n-au facut nici in ultimii 20 de ani, pe acelasi drum DN1A plin de gropi merg de 20 de ani, spaga este aceeasi, aceleasi ierni ne iau pe nepregatite, toti fura la fel, nepotismul este exact la fel, birocratia la fel si exemplele sunt fara sfarsit. Singura deosebire este ca, cele doua partide in acest moment pot face un guvern si se vor linisti apele, m-am saturat de scandaluri si sa vad fata politicienilor la tv jucand zilnic piese de teatru.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
      ),nu uit matusa lui nastase -6 case .nu uit ca inaintea mandatului acesta era daca nu la fel de nasol poate mai greu.oricum,traim intr-o tara de rahat

Dar de fratele lui base mare,,,adica Baselu mic ... ala ce fura si ce afaceri necurate invarte prin Constanta cu terenurile de pe malul Marii Negre???
      Ati uitat de scandalul ala de atunci????
      Dar notarita lui baselu,,,adica baselita lui tata...dar elenusa ...care nu stie sa lege 2 cuvinte la un loc???
      De astia ati uitat???
      Elena Udrea cu ""cocos"" al ei cu parcarile ???Videanu cu BORDURILE???
      Afacerea lui Tariceanu cu firma aia a lui de masini(sau de ce dracu o fi)),,,si din cauza careia platim si am platit taxa auto de poluare???
      Afacerea cu petrol din Marea Neagra si gaze naturale ,aia de pe INSULA SERPILOR pe care am castigat-o la acel proces de la Haga parca...???
      Cu clanurile de mafioti ce facem??/Cine ia arestat pe mandatul lui de 5 ani???Dar autostrada Transilvania cu BEHTELUL??? ETC,ETC,ETC....
      DE TOATE ASTEA ATI UITAT???

Comment

• Next

In primu tur m-am dat cu verzii in al doilea nici nu ma gandesc sa votez cu baselu e dus cu pluta omu ala si cand ma gandesc ca l-a votat acu 5 ani mandru ca face baselu cateva minuni ca in bucuresti,l-am votat si la circ nu am mai fost ca vedeam la tv gratis.
        Oricum ne-a condus ca titanicul romania se scufunda, el dirijaza orchestra si se bucura de moment
        Last edited by armadylo; 29 November 2009, 01:59.
        sigpic

Comment

• Hai sa mai si radem putin!

Discutii la sediul de campanie

Manea...

Revenind la Congo

Sa traiesti bine...

Marioneta a lui Basescu.........
          Attached Files

Comment

• Daca Nastase are 6 case , stiati ca Base are 10++ case? De ce nu se mai face scandal cu cazul Mihaileanu , asta ar fi una. Iar flota , de ce zice ca este nevinovat , cand acesta a fost gasit inculpat de 2 instante . Cand nu era presedinte , iar in perioada cand a fost/este presedinte a fost gasit nevinovat de o a 3-a instata. Ma rog , eu unu zic ca era mai bine cand era PSD , desi o sa va sune a comunism. Dar eu unul nu o sa votez cu George W.Bush de Romania (aka Traianel Base). Spun asta pentru ca se stie ca domnu Base o da pe ulei... ;) Iar PD zice de psd , ca vrem un Vanghelie la minister sau mai stiu eu ce... dar Videanu de la PD ce sa faca la finante..?) Udrea la turism etc... Eu unu zic ca mai mare e rusinea cu PD decat PSD. Si acu am si eu o intrebare pentru cei mai in varsta , daca stiu sa fi avut salariul taiat , sporuri taiate etc... pe vremea PSDului ... Eu unu nu tin minte de asa ceva...sau daca au fost nu au fost cum sunt acu (si criza nu este o scuza pentru asa ceva)

Comment

• pentru cei care vor revenirea bunicutei

Pentru cei care zic ca o duc mai rau acum, am sa le spun urmatorul lucru: cat aveati salariu in 2004 si cat aveti acum? Eu aveam 800 RON in 2005 si acum am de 4,2 ori pe atat, si lucrez la o firma privata. Daca celor de la stat nu le-a crescut leafa cat vor asta e problema lor. Sunt liberi sa isi incerce norocul la privat.

Cat dura obtinerea pasaportului de exemplu in 2004 si cat dureaza acum?

De cate ori te opreau militienii sa iti caute nod in papura in 2004-2005 si de cate ori te opresc acum?

Nu poti spune ca nu s-a imbunatatit nimic in ultimii ani.

Alta faza: pana acum se stie prea bine ca toate examenele pentru posturi in politie erau masluite. Anul acesta cumnatul meu a participat la un examen pentru un post in politia penitenciarelor. Era foarte sceptic cu privire la corectitudinea examenului dar a zis sa isi incerce norocul. A ramas foarte uimit cand totul s-a desfasurat corect si a obtinut unul din posturi in conditiile in care erau 8 candidati pe un post.

Ultima faza am relatat-o ca sa demonstrez ca tot scandalul din ultimii ani a redus coruptia la nivel jos, pentru ca functionarii din diverse institutii au luat frica agentiilor anticoruptie.

Din pacate la nivel inalt coruptia persista pentru ca judecatorii curtilor superioare sunt judecatori de o anumita varsta, cu un anume trecut si nu au nici un interes sa condamne marii corupti si sa isi piarda legaturile cu clasa politica.

Ganditi-va bine inainte de a vota. Vrem sa continuam curatenia sau vrem sa ne intoarcem la linistea sub care coruptia si furtul din banii nostri au loc nestingherite de vreun scandal, ca na! trebuie sa fim politicosi, nu cumva sa ridicam vocea la cei care au furat din '90 pana in 2004 cu o pauza de 4 ani?

E adevarat ca Base@PDL au si ei pacatele lor fara numar, dar sa ne intoarcem la partidul rosu ar fi un pas inapoi.

Geoana presedinte! Iliescu presedinte! Voiculescu presedinte! Hrebenciuc presedinte!
              Logan GPL 1.4

Comment

• Care a murit de foame pe vremea comunistilor(pe vremea lui Ceausescu)????
                Acum murim de foame in masa...si cica TRAIM BINE!!!
                Asa ca daca Geoana o sa iasa presedinte sigur nu o sa mai fie """comunismul""de alta data.
                Eu de 10 ani nu am mai votat nici la prezidentiale,nici la primarii,ca nu am mai avut cu cine si de scarba...dar acu ma duc si direct pe Geona il votez!!!
                Mai rau decat cu Base nu cred ca o sa fie!!
                Ps...Nici Rusia nu mai este ce a fost asa ca nu mai exagerati cu PARTIDUL ROSU!!!
                Last edited by Ivan Marian; 29 November 2009, 14:27.

Comment

• au murit zeci de mii

Au murit zeci de mii de foame si de exploatare la canalul Dunare-Marea Neagra si in inchisori si in Baragan cu domiciliul fortat.

Dar asa suntem noi romanii mai sado-masochisti ... ii vrem inapoi pe baietii in rosu.

Geoana presedinte! Iliescu presedinte! Voiculescu presedinte! Hrebenciuc presedinte!
                  Logan GPL 1.4

Comment

• Cu coruptia las-o ca macane,e-n floare mai rau ca niciodata...
                    Iar ca tu ai salariu de 100 de ori mai mare nu-nseamna ca il ai datorita lui Base,sa fim seriosi.
                    Succesuri!
                    Last edited by D-FENS; 29 November 2009, 15:54.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• d-nule D-FENS, meriti o lada de bere Tuborg si o palinca rea de tot
                      ...ca, cam asa stau treburilii....
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
                        .................................................. ...
                        PSD+PNL : adica Vantu, Patriciu si Voiculescu ... cand erau separati dadeau tunuri, impreuna nici nu vreau sa ma gandesc ce au sa faca.
                        Cei care il simpatizati asa de mult pe Geoana Marioneta, ganditi-va mai profund la posibilul viitor....

PS: inuman.

Comment

• Aloo ... vantu + patriciu + voiculescu l-au sustinut pe base , dar acum cand au vazut si ei cat de dobitoc este i-au intors curu.... ;) stolniceanulucian si parintii mei aveau un salariu in 2004 si acum il au de 2,5 ori mai mare , si asta nu se datoreaza lui Base.. Astea sunt vremurile , vechimea , fidelitate la loc de munca , etc... acum se calculeaza altfel fata de 2004. Oricum iti urez succes in sustinerea lui Base daca chiar crezi ca datorita lui ai un salariu de 3360 ron si tot datorita lui o sa ai un salariu de 4,2 ori mai mic, in 2010 , fata de 2008/2009 ... Asta datorita cotei unice de salarizare..

Comment

• Cand?
                            La inceput cand au crezut ca pot face smecherii sub aripa lu' Base, au vazut ca nu merge treaba si-au schimbat imediat pozitiile de ''sustinatori''.

Comment

• vad ca planul lui base a functionat perfect. ati invatat de minune poiezia "iliescu,voiculescu,vantu".
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Pai daca astia-lalti o tin cu ''Base-Bocanila-Udrea'' nu ti se pare normal?
                                Tocmai de asta o sa si castige, pt ca toate jigodiile s-au aliat impotriva lui, votu va reprezenta o palma data la jigodiile politice (cum a fost acum ~1 an cand au vrut sa-l destituie, populatia a dat o palma, o va da si acum).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google