Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...ai uitat-o pe Eba :P

Originally posted by stolniceanulucian View Post
    Pentru cei care zic ca o duc mai rau acum, am sa le spun urmatorul lucru: cat aveati salariu in 2004 si cat aveti acum?
    Stiu ca inainte de 2008 imi crestea salariul constant, an de an, chiar si de mai multe ori pe an. Si mai stiu ca am simtit o crestere masiva atunci cand a venit guvernul Tariceanu (pe care l-am injurat din greu la vremea lui) si a pus cota unica - a scazut mult impozitul si asa a ramas. (daca esti curios, n-am lucrat niciodata la stat)

Eu aveam 800 RON in 2005 si acum am de 4,2 ori pe atat, si lucrez la o firma privata. Daca celor de la stat nu le-a crescut leafa cat vor asta e problema lor. Sunt liberi sa isi incerce norocul la privat.
    Nasol. Nu stiu ce faceai in 2005, dar ma indoiesc ca aveai acelasi loc de munca, cu aceeasi pregatire, si calificare si intre timp ti-a crescut salariul de 4 ori. Ca nici Ioanei Basescu nu i-a crescut salariul asa vertiginos.

Cat dura obtinerea pasaportului de exemplu in 2004 si cat dureaza acum?
    ?? nu inteleg. Cat dura in 2004?? Nu stiu. Sau o fi fost interdictie, ca inainte de '89? Stiu doar ca in 1996 am avut nevoie urgent de pasaport, si in aceeasi zi am scos si buletinul (care era expirat), si pasaportul in regim de urgenta si cu taxa de rigoare. Si dupa asta in 2001 la fel, tot in regim de urgenta, si tot in aceeasi zi. Fara pile - nici n-as fi avut de unde.

De cate ori te opreau militienii sa iti caute nod in papura in 2004-2005 si de cate ori te opresc acum?
    Niciodata - nici atunci, nici acum. Poate ca n-am eu fata de infractor
    Si nici numar de manelist

Nu poti spune ca nu s-a imbunatatit nimic in ultimii ani.
    Ba s-a imbunatatit. In primul rand impozitul ala la salariu, care a scazut masiv si asa a ramas

Alta faza: pana acum se stie prea bine ca toate examenele pentru posturi in politie erau masluite. Anul acesta cumnatul meu a participat la un examen pentru un post in politia penitenciarelor. Era foarte sceptic cu privire la corectitudinea examenului dar a zis sa isi incerce norocul. A ramas foarte uimit cand totul s-a desfasurat corect si a obtinut unul din posturi in conditiile in care erau 8 candidati pe un post.
    Aaaaaa... pardon!... 'Traiti!
    Si de cite ori spuneai ca a crescut? De patru ori?

Ultima faza am relatat-o ca sa demonstrez ca tot scandalul din ultimii ani a redus coruptia la nivel jos, pentru ca functionarii din diverse institutii au luat frica agentiilor anticoruptie.
    cu alte cuvinte ce vedem nu e adevarat. N-a fost scandal cu afacerea permiselor, doar le era prea frica pentru asa ceva. Nu vedem pe strada una din 10 masini cu numere de inmatriculare labartate - semn de manelist jmecher la volan. Sau asta e marea coruptie, nu? Si nici nu ne lovim la tot pasul de functionarii marunti care ne plimba pe drumuri si ne baga mana in buzunar. I-a gabjit pe toti Basescu si d-aia.

Eu nu-l vreau pe Geoana. Dar in nici un caz nu-l vreau pe Base. Ce-i de facut??? Ca daca mai aud multe discursuri ca ale tale, chiar ca ma duc sa-l votez pe Geoana - si chiar ca n-as vrea, am eu o presimtire ca o sa-mi para rau mai tarziu
    Last edited by ParuLuScorilo; 29 November 2009, 18:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
      ...ai uitat-o pe Eba :P

Stiu ca inainte de 2008 imi crestea salariul constant, an de an, chiar si de mai multe ori pe an. ...............
      Si carui fapt se datoreaza cresterea de salar (esti aproape unic cu salarizarea)?
      La cati a crescut salarul in mod constant inainte de 2008...?

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
        ...pt ca toate jigodiile s-au aliat impotriva lui, votu va reprezenta o palma data la jigodiile politice (cum a fost acum ~1 an cand au vrut sa-l destituie, populatia a dat o palma, o va da si acum).

Nu stiam ca Base e asa un cavaler al dreptatii...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• vorbiti argumentat

Eu am sustinut ceea ce cred cu argumente(acceptate sau nu de colegii coforumisti )

Rog acum sa imi argumenteze cineva, cu exemple concrete din viata lui, care au fost beneficiiile pe care le-a resimtit atunci cand la guvernare a fost partidul PSD. Il schimbam pe Base dar trebuie sa vedem cu cine il schimbam, nu vi se pare corect ?

Va dau cuvantul.
          Logan GPL 1.4

Comment

• Votati Basescu...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
              Si carui fapt se datoreaza cresterea de salar (esti aproape unic cu salarizarea)?
              La cati a crescut salarul in mod constant inainte de 2008...?
              lucrez in firma privata, in perioada aceea ne-am dezvolat, am dublat capacitatea de productie, au crescut profiturile, implicit au crescut si salariile. Cum o sa fiu unic???? Eu vorbesc inainte de 2008, inainte de crize si alte nenorociri.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post

Nu stiam ca Base e asa un cavaler al dreptatii...
                Pe langa jigodiile aliate impotriva lui, e parfum
                Din pacate prinde la populatie orice tampenie, un clip masluit grosolan bagat la momentul oportun si gata, prinde la popor (dar asta nu se va vedea la vot).

Comment

• Clipul ala mai mult l-a ajutat pe Base, a aratat poporului cat de priceputi sunt cei din grupul Patriciu - Vintu - Voiculescu (si deci PSD+PC+PNL) sa te atace pe la spate cu minciuni si prefacatorii. Josnic, si-au dat arama pe fata in disperare ca ar putea sa nu castige puterea.

Comment

• Interesant clipul cu Guta si echipa sa.
                    @tavi: vb cineva la un moment dat de realitatea politica. Ok, suntem pasionali si este de inteles. Dar cum ramane cu realitatea franca, si anume Udrea cu activitatile ei. Chiar asa peste noapte s-a uitat despre "afacerile" dansei, cu lampi, mobilier si perdele de sute de mii de euro?
                    O freaca atat Base cu parlamentarii si coruptii, si cand colo, uite pe cine tot promoveaza.
                    Nu zic ca Geoana o fi vreun rasarit, dar mai lasati-o cu Base ca macane.
                    Da populatiei ceea ce doreste: "sa reducem nr de parlamentari, ce conteaza ca pitipoanca blonda sparge banii dupa cum doreste ( si nu e singura)"
                    Iar antireclama asta de o vad peste tot cu Iliescu presdinte, Nastase presedinte, Voiculescu presedinte, Patriciu presedinte...hai mai da-o in ma-sa, prea e cusuta cu ata fosforescenta. Si nu vb povesti, ci chiar exista afise electorale, mari cat un bloc de 7 etaje, pe care de altfel si il acopereau.
                    Sau stai, asta nu mai e josnic?
                    Last edited by Cezar; 29 November 2009, 21:19.

Comment

• Tot mogulii astia l-au tinut in brate pe Base in 2004 ca sa castige alegerile. Acum nu-l mai vor - dar daca o sa cistige, nici o grija, se impaca ei. Mai sunt si alti moguli - Popoviciu, Cocos samd., care acum tin mai mult sau mai putin pe fata cu Base, dar daca o sa fie Geoana, trec de partea lui. Numai noi o luam in freza oricum ai da-o.

Comment

• N-am murit de foame pe vremea nici unui regim, n-o sa mor de foame indiferent cine o sa iasa, dar parca prea bate la ochi indarjirea "tutulor" partidelor contra lui Basescu, parca niciodata nu a fost asa, parca le-a luat sunca din fasole! Si ce tot o trageti cu Udrea, EBA, Videanu... astia sunt mult prea mici fata de Voiculescu, Patriciu, Vantu etc! daca s-ar rezuma totul la bani, psd+pnl ar putea cumpara toate partidele cu averea membrilor din dotare!

Comment

• Da-i in ma-sa ca toti sunt o apa si-un pamant. Ori Base ori Geoana..tot cam acelasi rezultat.
                          Insa interesant este cum se trece cu vederea peste tot ce a facut Base, si oamenii sai.
                          Pe cuvant de nu-i al naibii de interesant. Si partea cea mai faina, este ca multi nu au niciun interes material sau orice altceva pe latura aceasta.
                          Manipularea maselor e o arta demna de orice marinar cu armate de psihologi.

@vasile: Udrea a fost un ex cum ca Base nu-i usa de biserica asa cum sustin altii
                          Last edited by Cezar; 29 November 2009, 22:54.

Comment

• nu dati cu pietre

Parerile sunt impartite. Unii ca "macane", altii ca "scartaie", altii ca e "cu ata fosforescenta"

Rog sa argumenteze cineva, cu exemple concrete din viata lui, care au fost beneficiiile pe care le-a resimtit atunci cand la guvernare a fost partidul PSD.

Multumesc.
                            Logan GPL 1.4

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Da-i in ma-sa ca toti sunt o apa si-un pamant. Ori Base ori Geoana..tot cam acelasi rezultat.
                              Insa interesant este cum se trece cu vederea peste tot ce a facut Base, si oamenii sai.
                              Pe cuvant de nu-i al naibii de interesant. Si partea cea mai faina, este ca multi nu au niciun interes material sau orice altceva pe latura aceasta.
                              Manipularea maselor e o arta demna de orice marinar cu armate de psihologi.

@vasile: Udrea a fost un ex cum ca Base nu-i usa de biserica asa cum sustin altii
                              Da peste mineriada, peste privatizari, peste contracte (vezi autostrada bechtel), peste exploatarea petroliera a Marii Negre !!?? Hai sa fim corecti si sa punem in cumpana raul facut de partide sau membrii lor, sa vedem care a jumulit tara asta mai tare! Daca se dovedeste ca Basescu este mai bogat decat Patriciu, Voiculescu sau Vantu (marii moguli), eu o sa-l votez pe Geoana la alegeri! Sa stii ca nu numai marinarul apeleaza la manipulare, crezi ca Geoana tine mana pe cruce cand face declaratii? Geoana saracul este imbatat de miracolul puterii dar o sa mai vedem reactiile lui peste cativa ani, cand va realiza ca el nici macar nu stranuta in PSD fara sa i se dea voie! Si care-i treaba cu exemplul Basescu VS Udrea, a gasit cineva mujdeiul lu' Basescu in chilotii lu' Udrea, ceva gen M. Lewinschi?

Comment

• Mujdeiul lui Base, posibil sa fie la locul lui, sau nu. Insa ce conteaza viata dansului personala, cand madam Udrea a facut greselile pe care le-a facut, iar mai mult, in urma activitatilor sale a mai capatat un "rang" de ministru. Nu e cam cu curu un sus toata treaba?

Domnilor, eu nu zic ca Geoana e vreo usa de biserica, sau ca voi vota cu el. Insa nici de Basescu nu pot spune ca este vreun personaj integru.
                                Atat am vrut sa subliniez. In rest, Doamne Ajuta.
                                Last edited by Cezar; 30 November 2009, 10:08.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google