...ai uitat-o pe Eba :P
Stiu ca inainte de 2008 imi crestea salariul constant, an de an, chiar si de mai multe ori pe an. Si mai stiu ca am simtit o crestere masiva atunci cand a venit guvernul Tariceanu (pe care l-am injurat din greu la vremea lui) si a pus cota unica - a scazut mult impozitul si asa a ramas. (daca esti curios, n-am lucrat niciodata la stat)
Nasol. Nu stiu ce faceai in 2005, dar ma indoiesc ca aveai acelasi loc de munca, cu aceeasi pregatire, si calificare si intre timp ti-a crescut salariul de 4 ori. Ca nici Ioanei Basescu nu i-a crescut salariul asa vertiginos.
?? nu inteleg. Cat dura in 2004?? Nu stiu. Sau o fi fost interdictie, ca inainte de '89? Stiu doar ca in 1996 am avut nevoie urgent de pasaport, si in aceeasi zi am scos si buletinul (care era expirat), si pasaportul in regim de urgenta si cu taxa de rigoare. Si dupa asta in 2001 la fel, tot in regim de urgenta, si tot in aceeasi zi. Fara pile - nici n-as fi avut de unde.
Niciodata - nici atunci, nici acum. Poate ca n-am eu fata de infractor
Si nici numar de manelist
Ba s-a imbunatatit. In primul rand impozitul ala la salariu, care a scazut masiv si asa a ramas
Aaaaaa... pardon!... 'Traiti!
Si de cite ori spuneai ca a crescut? De patru ori?
cu alte cuvinte ce vedem nu e adevarat. N-a fost scandal cu afacerea permiselor, doar le era prea frica pentru asa ceva. Nu vedem pe strada una din 10 masini cu numere de inmatriculare labartate - semn de manelist jmecher la volan. Sau asta e marea coruptie, nu? Si nici nu ne lovim la tot pasul de functionarii marunti care ne plimba pe drumuri si ne baga mana in buzunar. I-a gabjit pe toti Basescu si d-aia.
Eu nu-l vreau pe Geoana. Dar in nici un caz nu-l vreau pe Base. Ce-i de facut??? Ca daca mai aud multe discursuri ca ale tale, chiar ca ma duc sa-l votez pe Geoana - si chiar ca n-as vrea, am eu o presimtire ca o sa-mi para rau mai tarziu
Originally posted by stolniceanulucian
View Post
View Post
View Post
View Post
Si nici numar de manelist
View Post
View Post
Si de cite ori spuneai ca a crescut? De patru ori?
View Post
Eu nu-l vreau pe Geoana. Dar in nici un caz nu-l vreau pe Base. Ce-i de facut??? Ca daca mai aud multe discursuri ca ale tale, chiar ca ma duc sa-l votez pe Geoana - si chiar ca n-as vrea, am eu o presimtire ca o sa-mi para rau mai tarziu
Comment