Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Macar pe ultimii ani NU s-au facut privatizari dezastruoase pt RO ca pe vremea PSD-ului.
    Daca vreti istorie despre dragii nostri conducatori si potentialii, atunci nu fiti partiali.

PS: dezastru este oricum, dar daca iese Geoana (ceea ce NU va fi) va fi un dezastru mai mare.
    Dupa alegeri, cand Base da ....... la gauzari, o sa-mi pun doua zile fatau' lui urat in avatar.
    Last edited by Octavian; 1 December 2009, 23:58.

Comment

• Partiali?Amandoi sunt comunisti,pe dedesubt au chiloti rosii...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pai bre Tavi, cine nu-i impartial? Nu cumva matale?
        Toata lumea o tine sus si tare cu Geoana panarama, marioneta lui Ilici, continuatorii comunismului. Eu am combatut ultima parte, ca prea se caca pe ei, Basescu & co.
        Nu-l sustin pe Geoana, nu-l sustin pe Basescu.
        Repet Geona=Basescu.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          Pai bre Tavi, cine nu-i impartial? Nu cumva matale?
          .................
          Date fiind imprejurarile DA, sunt impartial, desi nu-l iubesc nici macar 75% pe Base.
          Impartialialitatea mea se va vedea la vot, restu nu mai zic sa nu se considere slogan.
          Cert e ca Geoana va ramane acolo unde ii este locul, in opozitie ...sa spuna ce ii sopteste Iliescu.

Comment

• Originally posted by stolniceanulucian View Post
            Au murit zeci de mii de foame si de exploatare la canalul Dunare-Marea Neagra si in inchisori si in Baragan cu domiciliul fortat.

Dar asa suntem noi romanii mai sado-masochisti ... ii vrem inapoi pe baietii in rosu.

Geoana presedinte! Iliescu presedinte! Voiculescu presedinte! Hrebenciuc presedinte!

Au murit mii ca sa avem Casa Poporului,Transfagarasanul(Top Gear),Metrou,Baraj Vidraru,Uzine,Fabrici,Hoteluri pe litoral,Sosele,etc,etc,etc, Sau Canalul DMN dupa cum bine zici,,,Dar de atunci nimic,un mare NIMIC.

Dar cate mii mor ca muncesc la negru fara carte de munca,CATI COPII muncesc la negru pt paine si sunt exploatati,cate mii mor pe santiere,cate mii mor de foame,cate mii dau in cap si jefuiesc ca sa mance o bucata de paine,cate mii de jafuri sunt la banci,benzinarii,case de amanet,CATE MII SUNT CAZURILE EXTREME DE SINUCIDERI DIN CAUZA DATORIILOR????....Si mai zici @ Stolniceanu ca suntem noi masochisti sau comunisti,,,,dar ai grija,MARE grija sa nu vina vreun mort de foame peste tine ca nu se stie((Doamne fereste))).
            Dar in principiu pe vremea lui Ceasca nu prea se auzea de chestiile descrise de mine mai sus...Asa ca de bine de rau noi o ducem bine inclusiv eu,,DAR mai traim si alaturi de alti oameni care sunt FOARTE RAU si cunosc personal cazuri din astea extreme generate de FOAME PUR SI SIMPLU.

PS...SINCER AS VOTA CU INTOARCEREA LUI VLAD TEPES!!!!!
            Last edited by Ivan Marian; 2 December 2009, 03:47.

Comment

• io as vota cu maresalul antonescu prim ministru, vlad tepes sa fie ministrul justitiei, carol 1 sa fie presedinte, sturza sau iorga sa fie ministru de externe...nasol e ca tre' sa cauti in toata istoria ca sa faci o treaba calumea...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In ultimii 5 ani s-a simtit o imbunatatire a nivelului de trai

Traian Basescu: Sa traiti bine! ATI TRAIT BINE?
                In drum spre Palatul Cotroceni
                .......
                Attached Files

Comment

• fix pix

Degeaba cautam noi aici pe forum argumente pro si contra, ca prostimea care nu are acces la calculator si la internet sta numai cu ochii la televizor si se uita la antene.

Atata timp cat un mare numar de oameni viseaza numai la pensii si ajutoare sociale, e clar pe cine vor vota.

Din cate stiu eu PSD si PDL au cam acelasi procent in parlament deci sunt egal raspunzatoare pentru situatia economica actuala.

Geoana e papagal si Base badaran dar asta e prea putin important.

Totusi toata ura impotriva lui Base imi da de gandit. De ce s-ar implica atat de mult, oameni ca Patriciu sau Voiculescu daca nu s-ar sti cu musca pe caciula. Ca pana la urma nici unul din astia nu au vreo functie politica, asa ca de unde atat interes din partea lor ?

Eu zic ca acest cartel al 'meseriasilor' (Patric si Voicu sunt doar partea vizibila) impotriva presedintelui ar trebui sa ne dea de gandit.

Chiar nu vi se pare suspecta o coalitie a unor oameni de afaceri privati impotriva unui reprezentant al statului(presedintele tarii) ?
                  Logan GPL 1.4

Comment

• Lumea vad ca uita foarte usor trecutul.
                    Never ever nu vreau sa vad un Ilici reloadet.

Comment

• Bre Octaviane, buna treaba cu Base in rosu (avatar), pe cuvant

De ce nu-l vrei pe Iliescu? Pt ca a fost comunist? Da Base, ce mama zmeilor a fost?

Comment

• E lasa ca Base n-a facut scoala de comunisti la Moscova, e comunist de-al nostru, nici nu se poate compara (vezi ca are si palarie de cawboy, deci cu iz de capitalist).
                        Un rau mai mic decat unul mai mare (adica Ilici reloadet).

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                          Au murit mii ca sa avem Casa Poporului,Transfagarasanul(Top Gear),Metrou,Baraj Vidraru,Uzine,Fabrici,Hoteluri pe litoral,Sosele,etc,etc,etc, Sau Canalul DMN dupa cum bine zici,,,Dar de atunci nimic,un mare NIMIC.

Dar cate mii mor ca muncesc la negru fara carte de munca,CATI COPII muncesc la negru pt paine si sunt exploatati,cate mii mor pe santiere,cate mii mor de foame,cate mii dau in cap si jefuiesc ca sa mance o bucata de paine,cate mii de jafuri sunt la banci,benzinarii,case de amanet,CATE MII SUNT CAZURILE EXTREME DE SINUCIDERI DIN CAUZA DATORIILOR????....Si mai zici @ Stolniceanu ca suntem noi masochisti sau comunisti,,,,dar ai grija,MARE grija sa nu vina vreun mort de foame peste tine ca nu se stie((Doamne fereste))).
                          Dar in principiu pe vremea lui Ceasca nu prea se auzea de chestiile descrise de mine mai sus...Asa ca de bine de rau noi o ducem bine inclusiv eu,,DAR mai traim si alaturi de alti oameni care sunt FOARTE RAU si cunosc personal cazuri din astea extreme generate de FOAME PUR SI SIMPLU.

PS...SINCER AS VOTA CU INTOARCEREA LUI VLAD TEPES!!!!!
                          Originally posted by Seba View Post
                          io as vota cu maresalul antonescu prim ministru, vlad tepes sa fie ministrul justitiei, carol 1 sa fie presedinte, sturza sau iorga sa fie ministru de externe...nasol e ca tre' sa cauti in toata istoria ca sa faci o treaba calumea...
                          nota 10 pentru aman2 .
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• In epoca de aur ne-am nascut, nu ca am vrut noi si pentru asta nu are nimeni vina ca asa a fost sistemul, dar astazi Dl Basescu prin noile lui cerinte nu face altceva decat sa duca spre totalitarism prin actiunile actuale. Comunismul a apus de mult, iar acuzele de intoarcere in timp ale dumnealui nu sunt decat niste aberatii pentru cei care nu-si dau seama ca noi mergem inainte si nu inapoi (e usor sa-i pacalesti/manipulezi pe cei patimasi) si asta e politica "foarte murdara" aleasa de cei care vor pierde ciolanu. Asta e fiecare are obtiunea lui dupa cum se lasa manipulat ori incearca sa afle singur ce e bine sau ce e rau pentru viitorul nostru.
                            Attached Files

Comment

• @ady62 decat sa vina Baseric si sa instaureze dictatura, mai bine vine "monstruoasa coalitie" (PSD+PNL+PC+PIN ... mai vedem cine se baga) si instaureaza noi privatizari, stergerea datoriilor lui Patriciu (pana in 2010 trebuie sa plateasca, si cred ca nu prea are chef), foamea generala...? Daca iese Iliescu presedinte (Geoana-i doar o poza) de unde mareste el pensiile, salariile? O sa-l invinuiasca pe Basescu 5 ani ca din vina lui este tara saraca si ei nu au ce face!

Comment

• Sa fim seriosi,foarte SERIOSI acum si sa imi spuneti voi mie acum cati LIDERI POLITICI sau PARLAMENTARI,MINISTRI,GUVERNANTI,PRIMARI sau LIDERI DE CLANURI MAFIOTE ati vazut voi arestati????
                                In schimb am vazut toata LUMEA FOTBALULUI(((Liga Lu" Mitica))) arestata,interogata si hartuita nonstop de DNA,PNA,SRI,ANAF,ETC....de catre ""Liga Lu" Base"" si vb aici de verii Becali,Borcea,Penescu,Marian Iancu,Copos,Mititelu,Porumboiu,inclusiv hartuiti si arbitri si jucatorii,impresarii pt TRANSFERURI de jucatori,sau de BLATURI.
                                Oare credeti ca din cauza asta sa dus de RAPA tara asta,,,,,Ca au furat-o cei din LUMEA FOTBALULUI????
                                Totul a fost praf in ochi pt. a acoperi adevaratii HOTI ai tarii care au furat cu miliardele de euro de la FMI si au facut afaceri de anvergura si nu astia din fotbal care au furat sau inselat statul cu sute de mii de euro!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google