Eu zica ca o sa castige geoana la o distanta foarte mica!
Candidatii La Presedintie
Collapse
X
-
Originally posted by vitriol View PostCe spui tu straine? Nici n-ai idee...
Asa ca sa nu-mi zici tu ca n-am idee. Este dezastrul pe pamant, Romania este in pragul colapsului.
O sa mai vorbim despre asta si ai sa vezi ca am dreptate.
Comment
-
Raul este deja facut, ideea este sa il repare cineva ca altfel o sa dam de draku.
Voi stiti ca de 6 luni pensiile se platesc doar din imprumuturi la banci si FMI ?
Ce vor face batranii in momentul in care statul intra in incapacitate de plata ?
Care au copii si nepoti mai au o sansa dar cei care nu au pe nimeni vor fi condamnati la foamete.
Comment
-
Originally posted by Revulsin View PostVitriol iti dau replica cu o singura tema: De la revolutie si pana acum nu am vazut mai multi oameni atat de saraci ca in ultimii doi ani. Am ramas consternat de cata saracie poate sa existe in unele zone ale tarii si chiar si in Bucuresti in unele cartiere.
Asa ca sa nu-mi zici tu ca n-am idee. Este dezastrul pe pamant, Romania este in pragul colapsului.
O sa mai vorbim despre asta si ai sa vezi ca am dreptate.
De la an la an, dupa 2004 drumurile spre statiunile catre litoral si catre munte au devenit tot mai aglomerate, saracie mai mare ca asta nu am vazut. Poate ca nu a mai avut lumea bani de tren...
Cum puteti sa spuneti ca in astia 5 ani a fost mai najpa decat pe vremea PSD-ului, eu asta nu pot sa concep...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu inchidem si noi topicul asta temporar?... nu de alta dar mai sunt 10 minute si trecem in ziua alegerilor.
Potrivit legii "continuarea propagandei electorale după incheierea campaniei, precum şi sfătuirea, in ziua votării, alegătorilor să voteze sau să nu voteze un anumit candidat, constituie contravenţie si se sanctionează cu amendă de la 1.500 la 4.500 lei.''Last edited by sinx; 6 December 2009, 00:52.sigpic
Comment
-
Eu cred ca astia de care zici tu @vitriol ca au case si masini din nemtia ,,,,au mai fost plecati si ei pe ""afara"" din tara ca sa munceasca pe bani mai multi ,,,ca altfel din banii din Romanica sigur nu reuseau ei sa ia nici o roata de rezerva la masina,daramite sa faca o casa.
Un exemplu mai bun si concret este in familia mea ..si anume ca maicamea este in Italia de 2 ani si trimite un ban in tara ca sa faca o casa modesta(parter+mansarda).
Innainte de Italia castiga vreo 5-6 mil la o fabrica de sticle si muncea nonstop,,,iar acu in Italia castiga 900 de euro...Asa ca sa stam stramb si sa judecam drept,,,,ca mai toti romanii sunt plecati in STRAINATATE.
Comment
-
prostanacul a avut noroc chior. a castigat doar datorita urii acumulate de electorat in 5 ani pentru basescu. pentru capabilitatea lui a demonstrat clar ca nu e votat nici macar de primar al bucurestilor.
p.s. sa vedem acuma ce o'r sa faca dalde gadea, badea, stan & co.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment