Se poate continua si aici
Candidatii La Presedintie
Collapse
X
-
Originally posted by Revulsin View Post
Ce sa faca ? O sa critice puterea.
Crezi ca daca a iesit Geoana presedinte va fi scutit de critica ?
si eu vreau sa ii critice. numai ca muscand mana lui geoana i-o musca si lui felix.Last edited by maistoru; 6 December 2009, 22:55.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Bine ca am scapat de marinar....daca il mai aveam pe asta inca 5 ani plecam din tara....ma mira faptul ca dupa cate a facut tot mai are o gramada de admiratori....de fapt ce ma mira la nivelul la care sunt marea majoritate a romanilor e normal...nu ma astept ca Geoana sa faca ceva dar macar sa fie liniste si sa nu mai vad toate tarfele promovate in lumea politica (tanti Nuti, Eba )
Cam asta ar fi urmeaza 5 ani cu Geoana asta in cazul in care nu manareste Base alegerile in noaptea asta ca in 2004In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Toata lumea vrea sa fie liniste.Adica daca tot se fura,sa se fure in liniste.Hai cu privatizari paguboase pentru stat.Si vorbiti de cate rele a facut Basescu;oare adunate fac jumatate din relele celorlalti?(ca doar sunt cateva partide care au facut echipa ca sa-l promoveze pe geoana).Incep sa-i admir pe cei care pleaca din tara si nu se mai intorc.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment