If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Au furat, n-au furat, ambii candidati au avut o campanie urata.
Ca a iesit Geona ori Base, cam tot aia.
Si plus de asta, prea se acorda multa importanta presedintelui. Au cam apus vremurile pre-decembriste.
Insa se pare, ca inca ne-ar placea a ne conduce DOAR unul
cezar,Basescu nu e tot aia cu psd...sincer!nu inteleg oamenii care voteaza psd...ori au interese ori au o lipsa de discernamant.tin sa felicit TIMISOARA si toti votantii lui Basescu.sunt dezamagit de bucurestenii mei,am inteles ca a pierdut bucurestiul...probabil gara de nord e de vina si facultatea de drept...in fine ma bucur enorm ca nenorocitii si-au luat teapa...ce se bucurau,sampanie,declaratii victorioase...intr-un cuvant PENIBIL!cu asta au demonstrat cat de pregatiti si profesionisti sunt....RESPECT NASUL,RESPECT B1TV si astept sa vad ce se intampla cu mogulii acum
@PCH: cum de esti tu atat de sigur de afirmatiile facute? Uite, din punctul meu de vedere, Base este tot aia cu Geona, PSD, si tot tamtam-ul din spatele lui PSD.
"Moguli" vor exista mereu, si interese deasemenea.
Sau inca mai credem ca Base nu are asa ceva, si vrea doar ce-i in interesul poporului?
La ce dude a dat, si cat maro a mancat, nu-l vad demn de presedinte. Cum nu-l vad nici pe Geoana
Om trai si om vedea cu Base si ale sale cercuri de interese.
Sincer ma bucur ca a castigat Basescu,l-am sustinut in ambele mandate,acum urmatoarea lui miscare va fi sa modifice constitutia si sa avem parlament cu o singura camera si in cele din urma...doar 300 de parlamentari.
Cine zice ca nu exista? ... sunt o gramada de state din U.E care au parlament unicameral...daca ei pot,de ce sa nu putem si noi?
Uite aici http://www.parlamentunicameral.ro/in-alte-tari
Nu exista, pt ca din 2013, madam UE zice : "Bicameral"
Acum da, 14 sunt uni, iar 13 sunt bicamerale.
Facem si noi o hopa mitica. Hai cu unicameralul, ca sa ne intoarcem la bicameral.
Sa vedem daca se tine de cuvant privind raspunderea in fata legi (scoatere imunitati parlamentare ) NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE nici macar presedintele
Au furat, n-au furat, ambii candidati au avut o campanie urata.
.............................
Nici nu poti compara mizeriile din campanie de la PDL cu mizeriile si mostruozitatile de la PSD/PCR (sustinut de Antena3 care seara de seara au spus 95% numai aberatii) , au incalcat legea in mod grosolan, s-au agitat intr-un mod ridicol, o sa moara de oftica Voiculescu de milioanele pierdute atatia ani.
corect...si prietenului de mai sus ii spun doar atat,ORICE OM ARE INTERESUL LUI,chiar si eu si basescu,chiar si tu,dar de la acest interes la fraudele URIASE si bataia de joc a psd -ului in anii de dupa revolutie e distanta mare,de aceea afirm cu tarie ca Basescu nu se poate compara in veci cu nenorocitii aia.si ma simt mai bine sa stiu ca nu sunt ei la putere...mult mai bine!nastase si ai lui sa numere oua in continuare ca sunt presedinti....de bloc!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment