eu stiu ca procentele din diaspora sunt zdrobitoare in favoarea lui basescu...acum nu stiu sigur,iar cu sibiul,nu era normal sa fie asa,cand primarul lor avea sansa sa ajunga premier ....a ajuns!
Candidatii La Presedintie
Collapse
X
-
mai daca johanis vroia premier inseamna ca noi tre sa votam cu geoana?
sa sti ca a pierdut destul de mult numai prin faptul ca sa aliat cu psd, tre sa traga tare pe viitor ca la alegerile viitoare sa mai iasa primar.
si nu va iesi psd curand din voturile de la sibiu.
In general transilvania gandeste altfel.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
a gresit mult si el si crinul...johanis asta cred ca avea doar de castigat daca mergea pe mana lui basescu,macar ii refuza pe psd,daca sa zicem nu il vroia basesc,dar nu se alia impotriva lui....nu contest faptul ca sibiul arata minunat si ca este un oras extraordinar,dar a gresit cand a ales sa fie aliatul lui geoana....cu toate aliantele lor si cu manevrele asta de tot rahatul basescu a reusit ;) si sunt mandru de asta.am o mare satisfactie cand ma gandesc la ce simt acum geoana si ai lui cu tot cu antene si realitati si moguli...
Comment
-
Aseara eram resemnat, acum ma bucur. Grozava rasturnare, PSD-ul a primit palma nu copilul ala din clipul lui Patriciu. Si PNL-ul a primit un bobarnac cand s-a bizuit ca oamenii vor vota asa cum vor sefii. Asta e democratia, asta inseamna sa poti vota singur in cabina de vot. Si ce planuri isi facea Geoana ca deja se vedea presedinte, era prea sigur de victoria lui.
Comment
-
din punctul asta de vedere, timisorenii, s ama ierte acum, dar is chiar prosti sa-l voteze pe mafiotul ala care de 10 ani n-a mai facut nimic notabil si p[rin faptul ca e taranist pupa curu bani de la buget. daca tot pui un hot, macar pune unul de-i de-aceeasi culoare cu ala care dirijeaza treaba. daca te pisi contra vantului, ajungi ca tu, ca timisoara, care bagi 5% din bugetul tarii, sa primesti 200000 ron pt modernizarea blocurilor (izolatie termica) si clujul, oras la fel de mare, care nu cred ca pompeaza chiar atatia bani la buget, sa primeasca 2 miliarde ron. c-asa-i in tenis...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sau o varianta spusa de unul de la Realitatea Tv in legatura cu fraudarea voturilor de catre clanul Base.....
In tara au fost peste 24000 de sectii de votare....Daca in cele peste 24000 de sectii s-ar fi introdus 3-4 voturi fraudulos in favoarea lui Base si acele voturi inmultite cu nr de sectii din tara ar fi rezultat un nr. de voturi de peste 75000 in favoarea lui Base.
Daca diferenta este de aproximativ 70000 de voturi intre cei 2 candidati Base si Geoana....calculati si voi ca magaria de fraudare a voturilor putea sa fie facuta fara prea mare bataie de cap de catre clanul Basescian.
Mai grav este insa sa nu fie vreo magarie in legatura cu fraudarea alegerilor de catre PDListi....ca ne-am dus pe "Copca" ca TITANICUL...
Comment
-
Se pare ca inca odata jocurile au fost facute de Base....sincer am aflat dimineata ...innainte sa se prezinte la tv...si chiar am ramas scarbit de ce sa intampla in tara asta ...si mai mult ma deranjaza ca ne-am dus la vot ca prostii stiind sigur ca iese marinarul.... nu e posibil sa fie asa o eroare la exit polluri ...nu a fost niciodata asa ceva si acum brusc diferenta este facuta de capsunari si de altii ca ei......nu ramane decat sa mai traim 5 ani in coruptie si haos....In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
in 2004 a fost la fel. las topicu deschis pana la validarea candidaturii sau care naibi e pasul urmator. si dupaia inchid.
nu va mai vaitati atati , ca fura ca fac ca dreg. amandoi au practica tursimu electoral , amandoi au dat cadouri contra vot... nu mai faceti atat pe usa de biserica nici cei care tineti cu geoana nici cei care tineti cu baselu.
sigpic
Comment
-
eu nu-i inteleg nici pe aia, nici pe aia. in toate sectiile de votare au fost prezenti si pdlisti si psdisti si liberali si mama omida. daca se faceau cascadorii de catre oricare dintre parti, nu credeti ca ar fi sarit ceilalti ca arsi? mai lasati prostiile cu 3 voturi * 25000=75000, ca rad si bacteriile de pe marte ce motive gasesc unii...geoana s-a batut singur. ca a fost suficient de bou sa mearga cu lectia neinvatata la confruntare, ca a spus niste ineptii mai mari decat el, ca s-a intalnit cu sov la miezul noptii. cat despre sondaje, atata timp cat au fost facute la cerea lui sov si a lui voiculescu, dati-mi voie sa ma indoiesc de corectitudinea lor, tinanad cont de cum s-au comportat mai sus numitii in ultima vreme. repet: geoana s-a batut singur, ca e prea bou. la faza asta, basescu singur i-a batut pe toti. nu-i tin partea, il consider un betiv dornic de putere, nicidecum nu-l vad un conducator demn, dar geoana e mai idiot decat prevede orice lege in tara asta...tocmai ca lumea s-a scarbit de psd si de fatarnicia lui crin-lalea-trandafir si de presiunile facute de televiziuni. a fost o palma la adresa psd-ului, care nu vrea cu nici un chip sa se descotoroseasca de fantomele trecutului, desi au oameni pe care sa-i promoveze. totusi n-o fac, ca vor sa-si revigorezele mumiile compromise.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In concluzie........VAI DE MAMA NOASTRA.....""UN FLEAC,NE CIURUIESC IN CONTINUARE""
SI UNII SI ALTIII care vin la putere sau care dracu or mai fi in viitor.
Din 2010 trebuie sa ne golim buzunarele pt ca o sa urmeze impozite si taxe tot mai mari,ca sa dam banii FMI-lui inapoi sau altor institutii care ne-au dat bani la STAT.
Comment
-
Corect. Prostanacul s-a batut singur. Chiar nu avea ce sa caute la SOV la miezul noptii inainte de confruntare.
Confruntarea l-a facut sa piarda 1% exact acel procent care a facut diferenta.
Cat despre frauda, am fost odata membru in comisie la o sectie de votare si pot sa spun ca nu e asa de simplu de fraudat, ca este cate un membru de la fiecare partid in comisie.Logan GPL 1.4
Comment
Comment