Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci pe cine l-ati ales presdinte pana la urma?...in loc sa va canalizati pe subiectul forumului faceti politica...
    sigpic

Comment

• pai la politica, fmi, fotbal si tuning auto ne pricepem cel mai bine, nu-i asa!?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai ne pricepem ma Seba...dar...de ce discutati voi aici asa ceva?Puteti schimba ceva?
        Defilam cu ce am ales/avem...asta e...fruntea sus ,pieptul inainte si dosu la bataie.
        sigpic

Comment

• king bãse a iesit..s`a bucurat degeaba nea` "gioala" aseara

Comment

• Greul abia acu' incepe,prostanacu' avea o majoritate in parlament, un prim-ministru-putea sa faca un guvern repede si sa faca bugetu'. Marinaru' chior il are pe livache, care nu prea are cum sa treaca de parlament...Fara un un guvern stabil cu o majoritate cat de cat stabila nu cred ca FMI-u' ne va mai da vreun ban, si sa vezi atunci distractie :d.Distractie o sa fie oricum, urmeaza concedieri la bugetari,cresteri de preturi si taxe.Asta e, sa traiti...cum veti putea !!!

Comment

• eu am incercat sa schimb, mi-am anulat singur buletinul la turul 1, in semn de protest. voiam sa-mi fac stampila cu "m.u.i.e." in loc de "votat", dar nu mi-a iesit. si-n turul2 imi anulam buletinul, daca nu erau sms-urile de la pesedei si toata energia unor dubiosi dirijata contra lui base la toate televiziunile. iar faptul ca nastase, mitrea, iliescu si alti mafioti care au furat revolutia aia in care au murit oameni si care au adus minerii ca sa ramana la putere sa-si vada de ale lor, au sansa sa revina in prim plan, m-a facut sa-mi schimb votul. oricum, consider c-am votat invers de cum era normal si asa o sa fac ori de cate ori o sa am ocazia. o sa votez in asa fel incat tara sa se duca dracului mai repede de cat isi pot unii imagina. doar de dragul de a fi "contra", sa se trezeasca o data romanii si sa arunce in aer parlamentul si presedintia, guvernul, tot, sa-i rada de pe pamant pe toti hotii astia si inca 3 generatii de urmasi de-ai lor sa creasca in pesteri de frica linsarii daca ies la lumina...atunci si doar atunci o sa fim liberi si democrati. si dupa toate astea, tre' sa gasim un strain care sa fie dispus sa se inhame la carmele tarii. cel mai tare conducator al romaniilor a fost carol1, care nu era roman. ferdinand, deasemenea, nu era roman. se pare ca nu stim sa ne conducem. ok, suntem oameni buni, dar nu ne pricepem sa ne organizam. in cazul asta, sa luam pe unu care se pricepe...dar mai intai sa scapam de scursurile noastre.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, intr-adevar, romanica a avut doi conducatori mai rasariti,Carol I ,care a creat institutiile tarii, si Ceausescu, pe timpu' caruia s-a construit tot ce se vede acuma( unele au mai fost vandute la fier vechi).Din cate se pare la romani merge doar dictatuta si frica...cam asta suntem...niste oi care trebuie conduse...alegerile de acu' sunt la fel ca cele din anii '30-40

Comment

• Originally posted by Rick View Post
                  Greul abia acu' incepe,prostanacu' avea o majoritate in parlament, un prim-ministru-putea sa faca un guvern repede si sa faca bugetu'. Marinaru' chior il are pe livache, care nu prea are cum sa treaca de parlament...Fara un un guvern stabil cu o majoritate cat de cat stabila nu cred ca FMI-u' ne va mai da vreun ban, si sa vezi atunci distractie :d.Distractie o sa fie oricum, urmeaza concedieri la bugetari,cresteri de preturi si taxe.Asta e, sa traiti...cum veti putea !!!
                  Stai linistit ca va fi si majoritate parlamentara, se vor face anticipate (ca sa taie piaza rea de la radacina) sau se va naste o alianta (cum sper ca NU va fi, dar jigodii sunt de ambele parti).

IVAN MARIAN: da...Basescu e de vina ca vor creste impozitele...

Comment

• @Octavian_31 Chiar de se vor face alegeri anticipate, tot acelesi procente vor obtine partidele(psd si pd cam la egalitate pnl si restu').Alianta a mai fost prin 2004,parca Da sau Ba ii zicea )), situatia economica era mult mai favorabila, aveau majoritate, tot ce trebuie base era acolo trufas cu eba, constructorii de drumuri, razbionici cu sistemu' ticalosit...si n-au facut nimica....dupa cate am obs, bas nu ar mai vrea compromisuri cu vreeun partid, ar vrea tot pt gasca lui de moguli.Un lucru e cert: o sa fie circ in continuare...mai greu cu painea

Comment

• Nici o alianta nu va rezista cu Base si gasca lui de potai.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Cei trei crai Felix Motanul(Voiculescu),Patriciu si Vantu cred ca isi fac harakiri ca nu a iesit omul lor...adica "prostanacul", cat s-au chinuit ei sa ii denigreze imaginea lui Basescu pe toate trusturile media pe care le detin...ziare, pe la antene,pe iRealitatea TV.

Comment

• Prostanacul a aparut tot timpul la confruntari cu lectia neinvatata iar marinarul a stiut cum sa-l puna cu botul pe labe. Asta e rezultatul.
                          Sincer sa fiu. l-am votat pe marinar in ceasul al 12 lea si nu imi pare rau.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Mai vedem peste 1 an sau 2....Nu va grabiti ca "Giuana"
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce peste un an sau 2. Eu stiu clar ce va fi peste 1-3 luni. Din nou criza politica, din nou buget votat in martie, din nou vid legislativ(de exemplu in agricultura majoritatea legilor expira la finele lui 2009 si altele nu s-au mai initiat datorita lipsei unui giuvern valid), din nou guvernare pe baza de OUG-uri.
                              Alianta PSD-PNL o faramiteaza marinarul rapid si usor plus ca-i nefireasca, alianta PDL-PNL nu rezista (doar a mai fost) plus ca personal mi se face greata pentru ca-mi aduc aminte cum a fost dupa alegerile din 2004; controale comandate politic, schimbari de conduceri doar pe motivul ca nu-i de-al nostru, vanatoare de vrajitoare,etc, alianta PSD-PDL este si a fost o gluma proasta(a mai fost filmul asta).
                              Credeti ca alegerile anticipate vor aduce altceva. Nu. PDL va fi tot in jur de 35% si restul nu conteaza ce procente vor avea pentru ca impreuna tot pese 50% vor forma chiar si fara UDMR. Asa ca cei ce l-au votat pe Basescu si mogulii lui(pe care-i detest la fel de mult ca pe cei ai PC-PSD-PNL) va bucurati degeaba. Prost a plecat de la primul tur pentru ca a iesit Geoana. Dupa aceea totul a fost clar, mai ales ca nici nu are priza la oameni(aici si-au facut efectul baile de multime din ultimii 2 ani ai lui Base).
                              Si cu asta fiind spuse din punctul meu de vedere acest topic nu-si mai are rostul.
                              P.S.: PSD-ul i-mi este drag ca sarea-n ochi iar despre geoana am aceiasi parere ca majoritatea: o marioneta.
                              Last edited by Cristi_LCD; 7 December 2009, 20:15.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Ultima barfa adevarata din cartierul Rahova....Cica s-au dus PDLISTI in cartierul Ferentari ieri in timp ce vota lumea si acolo au impartit la lume paturi ca sa cumpere voturile de la saracii de acolo....Acest fapt este adevarat si l-am aflat de la cei ce stau in zona aia si mai apoi prin tara tot PDLISTI au cumparat voturile cu 50 de lei sau cu mancare...
                                Aceste lucruri nu le stiu de la TV,ZIARE,INTERNET,etc... ci de la oameni care au votat si au recunoscut acest lucru...ca au votat pt.PATURI,BANI ,MANCARE...GRAV,,,,FOARTE GRAV!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google