Acum PSD-ul in frunte cu "sobolanul rozaliu"(Hrebenciuc),arogantul ala de Ponta,tatucul Iliescu si restul care mai sustin acest partid nu stiu sa piarda si contesta alegerile.
Candidatii La Presedintie
Collapse
X
-
Originally posted by Rick View Post@Octavian_31 Chiar de se vor face alegeri anticipate, tot acelesi procente vor obtine partidele(psd si pd cam la egalitate pnl si restu')...................
Zicea Geoana ceva de genu ''am castigat in mod democratic'' , acum e frauda.
Daca castiga Geoana, Romania se ducea cu 10 ani inapoi.
Interesant (chiar aveti ochii inchisi?? ) cine l-a votat in strainatate: Rusia, Turcia, Portugalia....
Comment
-
-
Conserva Mazare a spus ca daca va castiga Basescu el se muta in Brazilia...din partea mea ii transmit "Drum bun si cale batuta" si asa in ultimii ani nu a mai facut nimic in Constanta....sunt o gramada de gropi...iar cu ocazia asta cred ca va fi si ultimul lui mandat de primar.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostUltima barfa adevarata din cartierul Rahova....Cica s-au dus PDLISTI in cartierul Ferentari ieri in timp ce vota lumea si acolo au impartit la lume paturi ca sa cumpere voturile de la saracii de acolo....Acest fapt este adevarat si l-am aflat de la cei ce stau in zona aia si mai apoi prin tara tot PDLISTI au cumparat voturile cu 50 de lei sau cu mancare...
Aceste lucruri nu le stiu de la TV,ZIARE,INTERNET,etc... ci de la oameni care au votat si au recunoscut acest lucru...ca au votat pt.PATURI,BANI ,MANCARE...GRAV,,,,FOARTE GRAV!!!!!!!!!!!
Macar base le dadea sa se inveleasca pe cand geoana ieri dadea sucuri si mancare prin nu stiu ce comuna prin nenea care conducea acolo si televiziunile stiu chestia asta ca au dat-o la stiri si cand s-au dus mascatii dupa nenea care impartea cadouri ce sa vezi...disparuse
Comment
-
Atunci s-ar putea ca la primarie sa nu mai fie reales...e un semn oricum.
Tot asa cred ca va pati si altu pus ''pe viata'', Ciuhandru de la Timisoara (de 20 ani primar, l-a mancat in cur in Timisoara, inima anti PSD/PCR , el sa faca alianta cu Geoana si Crin).
Comment
-
Pai iti dai seama ca lumea(in afara de pensionari) nu il mai agreeaza pe conserva Mazare,chiar era un reportaj pe TV acum cateva zile in care Mazare era intr-un club mort de beat sau poate chiar drogat in care nu putea nici macar un cuvant sa spuna...reportera il intreba si el era pe alta planeta, si au mai pus capac si jignirile care i le aducea lui Basescu in campania electorala.
Comment
-
In concluzia imi place ca.. clujul so scos pe urmatorii 5 ani )))) Si ca o concluzie... ce pot sa zic.. s-au adunat toti.. PSD PC UDMR PNG PNL si nu mai stiu ce partide... si toti nu au reusit sa bata PD-L... Intradevar frauda sa facut.. dar fiti siguri ca in ambele parti... desi majoritatea fraudelor s-au inregistrat in zonele unde PSD-ul conducea ca numar de voturi...Concluzia ii ca nu va fi nici mai bine dar.. nici mai rau ) macar asa stim ca nu trebuie sa isi ia fiecare mogul si fiecare partid politic din alianta "partea"
Ah... ce fata avea azidimineata Patriciu.. cand o vazut ca nu are de unde sa isi recupereze banii ce i-a bagat in campania electorala lui Geoana la fel si voiculescu si multi altii
PS. Supercar aia ii tare de totLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Visul împlinit al lui Traian BăsescuAttached Files
Comment
Comment