Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cel mai mic rau tot base e
    sigpic Alexandria

Comment

• Stiti vorba aia votatil pe al nostru,ca al nostru fura mai putin
      sigpic

Comment

• Ultima BOMBA...se preconizeaza o alianta PDL-PSD....asa ca noi vorbim si ei pun tara la cale!!!!

Comment

• Nu prea as crede,dar la noi totul e posibil.))

Comment

• Stai putin,Geoana zicea invers...fara alianta PSD-PDL.Esti sigur ca ai inteles bine?
            C.Antonescu a zis si el sau a dat de inteles ca nu va face alianta cu PDL.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ia luati de-aici!

Comment

• Carmen Harra: "Un bărbat atrăgător va conduce România"

Ia citiţi aici
                Attached Files

Comment

• A zis asta multe si a dat-o in bara rau...am o vaga impresie ca posturile astea nu le presimte

Comment

• Poate tanti asta ne spune si noua cateva numere la loto, desi nu cred ca mai are sanse geoana pe geana cu tot cu contestatiile lui
                    sigpic

Comment

• Vorbeau astia la Antena 3 in studio si la un moment dat prezentatoarea i-a intrerupt pe invitatii sai ca sa zica BOMBA CU ALIANTA PSD-PDL.dar nu se stie exact cine a facut propunerea>

Comment

• La antena3 zic numai bazaconii sau poate a auzit aia gresit ce i s-a suflat in casca si apropo de unde pana unde geoana atragator???

Comment

• Iar Harra aia cred ca a ghicit bine cine o sa iasa presedinte""un barbat cu litera M"""
                          M de la MARINAR.....Asa ca are si ea dreptate intr-un fel...ca doar nu a zis ca iese MIRCEA GEOANA ci a zis doar de litera M...

La B1 tv acum Nasul Moraru il intreaba pe Emil Boc:
                          ---Care este prima optiune de a face o alianta cu vreun partid???
                          ---R,Emil Boc-Prima optiune a noastra este de a face o alianta cu PNL(Crin antonescu)!!!
                          Last edited by Ivan Marian; 7 December 2009, 22:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Acum am venit de la munca si am reusit sa intru pe forum! Cum mai sta treaba in sufletul partizanilor PSD? Au fost bune alea 3 tiruri de sampanie date de Gionel? Basescu o sa faca alianta cu PNL mai mult ca sigur (iarasi), si atunci sa vedeti majoritate!

Comment

• Cu PSD nu face niciodata foarte clar a zis si GEOANA la tv ca nu va face niciodata
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                                Vorbeau astia la Antena 3 in studio si la un moment dat prezentatoarea i-a intrerupt pe invitatii sai ca sa zica BOMBA CU ALIANTA PSD-PDL.dar nu se stie exact cine a facut propunerea>
                                Voi inca va mai uitati la acest post TV? eu l-am scos din grila de ieri...prefer sa ma uit la Nasul pe B1TV sau orice altceva in afara de postul ala...care spune doar minciuni,creeaza diversiuni,manipuleaza poporul in favoarea PSD-ului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google