Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La anu o sa fie si ma rau cu cine a castigat mai ales cu boc trompeta lui basescu !

Comment

• Iar ati umblat ma la cutia Pandorei?
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Au redeschis astia thread-ul....acesti ginecologi ai forumului...scormonici de nod in papura
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Iar ati umblat ma la cutia Pandorei?

Cine nu-i cuminte...
          Last edited by D-FENS; 17 December 2009, 23:26.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Si aia la inceput de cariera le place ce vad dar dupa un timp sa satura

Comment

• pai din ce-am vazut in seara asta ii avem ca ministrii in proportie de 95% pe aceeasi care au fost si mandatul anterior.

Comment

• Ce ati mai luat-o pe aratura. Lasati ginecologii cu povestilor lor, si reveniti la topic.

Na, ca ne-a lovit Basescu in PDSR.

Comment

• Eu am zis ca peste 5 ani o sa avem presedinte o femeie...,asta daca nu se schimba legile pe ici pe colo si anume prin locurile importante.
                  Ce mai,suntem de rasul curcilor.

Comment

• Cel mai bun premier era Antonescu, sustinut de Geoana, in mandatul lui Basescu!!! Atunci am fi fost toti ca fratii! Ma doare-n 14 cine este premier, daca este sustinut de Basescu este suficient, o sa le dea alora de la DNA de treaba, sper. Oricum, puteau sa vina la putere si mama tehnocratilor, cu inprumuturi de la FMI nu o sa traim bine niciodata!

Comment

• "După luni de scandal şi după alegeri zbuciumate, ne-am întors de unde am plecat. La Emil Boc! La felul lui de a gândi economia. Adică de a nu o înţelege. La felul lui de a trimite Parlamentului proiecte de legi. Adică de neînţeles, incoerente, stupide! La schimbat declaraţiile ca târlicii. Şi la reconciliere. S-a reconciliat Traian Băsescu cu Emil Boc. Adică nu-l mai înjură. Şi nu-l sacrifică decât atunci când urlă bulevardele şi Piaţa Victoriei!
                      Ce-am avut şi ce-am pierdut? Din păcate, nimic!"

sursa

Comment

• @D-FENS - nu mai pune la suflet politica din romania ca nu e bine...oricum nu o sa ii dai de cap niciodata pentru ca nimeni nu o sa inteleaga politica acestei tari!si cu orice presedinte roman tot in acelasi stadiu ramanem pentru ca nu exista unul care sa conduca tara asta cum trebuie..se gandesc doar cum sa fure si cum sa le fie lor bine..ca doar vorba aia "tara arde si baba se piaptana"

Comment

• He,he,he...
                          Am trecut de faza asta ,nu mai pun la suflet porcariile astora.Nu pot sa nu remarc cat te stupizi si penibili sunt protagonistii acestui circ.

Comment

• Am terminat cu astea mai D-FENS, hai la o bere.....ok
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• D-FENS, nu vreau sa fac nici o aluzie, spune-mi si mie te rog ce formula voiai tu la guvernare?

Comment

• Sincer sa fiu,pt o clipa am sperat ca va fi un guvern Johannis...Dar am coborat repede cu picioarale pe pamant.
                                Bine,sa fie tot Basescu,dar Boc?Astia chiar nu mai au si pe altii?Macar de ochii lumii si tot puneau pe altul,ca tot Basescu dicteaza...
                                Brucan zicea ca o sa ne ia 20 de ani sa ne desteptam,s-a inselat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google