Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai, eu sigur il votez pe Vadim la tara asta trebuie un nebun.
    sigpic #

Comment

mai scuza-ma ca ti-o spun dar trebuie sa fi mai nebun decat el sa il votezi cu tot respectul!

Comment

si mai stiu multi alti nebuni care il voteaza.
        sigpic #

Comment

zic si io, nu dati cu pietre

Geoana si Crin sunt marionete. Oricare va iesi din astia doi nu va putea ridica un deget fara acordul lui Iliescu respectiv Patriciu sau a celorlalti din spatele lor.

Basescu are si el pacatele lui dar macar ar fi un presedinte cu ceva autoritate si nu un "mappet".
          Logan GPL 1.4

Comment

Daca nu mai iasa presedinte basescu o sa fie arestat ca nu se stie unde a ajuns o parte din bani dati rascumparare pentru jurnalisti si aia atentie sunt bani publici impartiti intre cei de la putere in momentul respectiv!

Comment

Mare sfaraiala banii de rascumparare a jurnalistilor! Dar banii luati de pe urma vanzarii numeroaselor intreprinderi din vremea PSD-ului si a PNL-ului, unde sunt? S-a vandut combinatul siderurgic si santierul naval Galati pe mai nimic (parandaraturile cred ca au fost mai mari)! Cum spunea cineva mai sus Geoana si Antonescu sunt marionete, Vadim e nebun de legat, pe Oprescu il mananca dihorii daca ajunge la Cotroceni, Becali ... nici nu vreau sa ma gandesc, pana si PIN-ul este aliat al PSD-ului (PSD+PC+PIN)! PSD-ul si-ar vinde si mamele sa mai vina la guvernare, decat linistea guvernarii PSD-ului si continuarea prosperitatii lui Patriciu (PNL), mai bine scandal si criza lui Basescu!

Comment

sa nu uitam

Si sa nu uitam ca faimosul contract pentru autostrada cu Bechtel a fost semnat de guvernarea PSD, contract care a papat zeci de milioane bune de euro fata de costurile normale ale unei autostrazi.

In plus de asta domnii de la PNL au vrut sa traga si ei un tun de milioane cu contractul cu Stirling Resources pentru zacamaintele din Marea Neagra.
                Last edited by stolniceanulucian; 21 November 2009, 03:34.
                Logan GPL 1.4

Comment

Neconfruntarea finală

Palatul Şuţu
                  Attached Files

Comment

haideti sa va relatez ceva...ca daca zic ca povestesc o sa zice-ti ca e poveste.
                    Deci niste baieti destia mai de cartier sau inscris si ei intr-un partid portocaliu. PD-L au in jur de 2o ani baietii...ia ghiciti de ce sau bagat in partid? mie nici prin cap nu mi-a trecut ca ei decand sunt in partid inscrisi au fost de ex la Sibiu acu decent la campania lui Base, au mancat , au baut,sau distrat pe banii cui??? pe banii partidului...au fost dusi de la BV la SB numai ca sa se amestece in 'multime' .
                    acu zice intr-o zi ca merg in nustiu ce club tot pe banii partidului si li sa zis ca pot consuma orice si oricat.
                    La care eu zic...bine bine da tu cand vei merge sa votezi poti vota pe oricine...si ei nu au de unde sa stie...la care el : nana , nu ma mai duc nici sa votez ca buletinu meu de vot in alb merge direct la ei.
                    In fine ideea e ca ei sunt dispusi ptr un vot si ca sa te mai amesteci prin multime sa cheltuiasca milioane bune....pai si mai vrem ca macar generatia tanara sa se amestece in politica si sa faca ceva?
                    Eu sunt ferm convins ca asta se aplica si la alte partide...mai am un amic care era de mic intr-un partid...si pe la 22 anisori vine la mine razand si zice ca vrea sa candideze si el la functia de primar in Bv....am ras de numa numa.
                    Peste vreo 2 sapt ne intalnim iar si il intreb ce a rezolvat...el zice posomorat ca nu are varsta ca sa se inscrie...si ca oricum iar fi cerut astia de la partidu lui nustiucate mii de euroi ca sa aibe voie sa candideze. (banuiesc ca asa isi mai recupereaza astia din investitia anterioara) ptr ca si acest baiat a avut pe parcursul liceului abonament pe toate liniile gratuit,mergea la partyuri,etc...
                    Romania de azi nu poate fi schimbata printr-un vot. dar poate fi schimbata printr-o conjunctura favorabila de intamplari ...gen 89 altceva...degeaba.
                    Si cum noi suntem niste lasi...sunt ferm convins ca o sa mai fure astia mult si bine.
                    Ma scuzati daca v-am plictisit cu relatarile mele ADEVARTATE.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                      PSD-ul si-ar vinde si mamele sa mai vina la guvernare, decat linistea guvernarii PSD-ului si continuarea prosperitatii lui Patriciu (PNL), mai bine scandal si criza lui Basescu!
                      CORECT!!!
                      lasa-l pa basescu sa-si omoare mama in poiezii pentru a mai da o lacrima scremuta.
                      lasa-i sa prospere pa udrea, cocos, videanu, berceanu & co.
                      Foarte corect!

desi votez maine vadim sunt convins ca va iesi geoana. si chiar daca nu va iesi va fi numit de catre americani.
                      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

pai daca votezi vadim.....
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Ce trebuie sa stiti pentru votul de azi

Puteti vota doar in sectia de vot arondata strazii pe care locuiti. In sectiile speciale puteti vota doar in cazul in care nu va aflati pe raza localitatii de domiciliu. Daca votati intr-o sectie speciala va trebui sa completati o declaratie pe propria raspundere prin care va asumati ca nu veti vota intr-o alta sectie de vot si ca nu ati votat in alta parte.
                          Daca votati in sectia arondata domiciliului va trebui sa va exprimati din start intentia de a vota si pentru alegerea presedintelui si pentru referendum. Veti putea vota doar pentru alegerea presedintelui, doar pentru referendum sau pentru ambele. In cazul in care optati pentru ambele tipuri de vot, in schimbul actului de identitate pe care il veti lasa membrilor sectiei de votare, veti primi o stampila cu mentiunea "Votat" si trei buletine de vot.
                          Pentru buletinul de vot pentru alegerea presedintelui veti semna pe o lista electorala permanenta, iar pentru buletinele de vot aferente referendumului veti semna pe o alta lista permanenta.
                          Buletinele de vot pentru referendum sunt inscriptionate cu caractere de culoare neagra si albastra. In cazul in care optati doar pentru alegerea presedintelui si in timp ce va aflati in cabina de vot va razganditi si doriti sa votati si pentru referendum, trebuie sa stiti ca acest lucru nu este posibil, deoarece atunci cand sunteti intrebat prima data daca votati si pentru referendum, iar raspunsul dumneavoastra este negativ, spatiul de pe lista electorala permanenta din dreptul dumneavoastra este barat, astfel incat sa nu poata vota in locul dumneavoastra o alta persoana.

Ce apare pe buletinul de vot?

Pe buletinul de vot aferent alegerii presedintelui Romaniei sunt dispuse 12 chenare reprezentand tot atatia candidati, ordinea acestora fiind stabilita prin tragere la sorti. In momentul in care va aflati in cabina de vot, aplicati stampila in interiorul chenarului care il reprezinta pe candidatul favorit, avand grija ca stampila sa nu depaseasca marginile chenarului, in caz contrar votul fiind considerat nul. Nu aplicati stampila in mai multe chenare, deoarece, de asemenea acest vot ar fi considerat nul.
                          Buletinele de vot aferente referendumului contin fiecare in parte cate o intrebare si doua chenare in care este scris "Da" si "Nu". Pe buletinul de vot pentru referendumul national privind reducerea numarului de parlamentari, intrebarea de pe buletinul de vot este "Sunteti de acord cu reducerea numarului de parlamentari la maximum 300 de persoane?", iar pe buletinul de vot privind trecerea la un Parlament unicameral, intrebarea de pe buletinul de vot este "Sunteti de acord cu trecerea la un Parlament unicameral in Romania?" Indoiti fiecare buletin de vot, astfel incat partea vizibila sa fie coperta fata a buletinului de vot.

Procedura la urne

Dupa ce ati indoit buletinele de vot, luati stampila si va indreptati catre urnele care colecteaza buletinele de vot. Verificati unde trebuie sa introduceti fiecare buletin de vot, iar in cazul in care aveti dubii intrebati unul dintre membrii comisiei. Dupa ce ati introdus buletinele in urne, indreptati-va catre persoana la care se afla actul dumneavoastra de identitate si predati stampila. In schimbul acesteia veti primi actul de identitate. Verificati daca pe verso vi s-a aplicat autocolantul cu data alegerilor.

Sursa:citynews.ro

Prezenta la vot este importanta. Chiar daca nu votezi un canditat, declara`l nul. Si acesta este un semnal catre clasa politica. Daca nu votezi iti pierzi dreptul de a critica. Daca nu votezi si totusi critici, atunci reperul moral pe care ti`l asumi este inexistent. Daca vrei o schimbare in tara asta mergi la vot.
                          Attached Files

Comment

Thread-ul se inchide pe perioada alegerilor. Suntem forum public si nu vrem sa ne trezim ca raspundem legal din inconstienta unora.

LE: Thread-ul se redeschide
                            Last edited by darksid3; 22 November 2009, 22:05.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eram sigur de rezultatul asta. voi vota cu prostanacul in turul 2. m-am saturat de nutzi si de eba.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

asa este ... sa vina Iliescu ca ne era dor de el ...
                                Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google