Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cine se incumeta sa dea un pronostic cine va iesi pe primul loc?

Comment

vasluiul la fotbal
      ploiestiul la bascket
      aaa era vorba de presedintie??? geoana clar!
      fara

Comment

decat sa-l vad pe iliescu cum ranjeste cretin din spatele lui geoana, mai bine sa vad curu' lu' madam udrea la teveu...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da poate o sa il vedem pe iliescu cum ranjeste in timp ce i se vede si curul lu udrea va ganditi la ce ma gandesc eu?
          fara

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            In principiu, Atonescu a iesit pe primul loc in marile orase...
            care mari orase?acum hai sa ne imbatam cu apa rece...

Vezi Post
            eu nu inteleg cum de nu a iesti Crin antonsecu pe primul loc...apsolut toti cunoscutii mei si ai prietenilor au votat Crin A ....si totusi a iesit base si geoana.... furt la alegeri.
            auzi da tu ai impresia ca cercul tau de cunoscuti contine milioane de persoane sau cum ?
            hai sa nu mai dam cu batu in balta , toti au fraudat alegeriile prin practicarea turismului electoral. la fina va castiga partidul cel mai puternic cu cea mai mare forta de influentare...

sigpic

Comment

@spanu: cea uda rau ii face sex oral lui 'nea puiu. la asta te-ai gandit?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Dupa ce ca are zambetul pana la urechi asa o sa aiba zambetul pana la ceafa.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Vrei o schimbare?! Fii schimbarea!

Tie iti place cum a ajuns tara asta?Sau iti place ca am ramas in urma cu totul? Esti nemultumit ca nu se face nimic bine? Ti-a ajuns?Te-ai saturat?Vezi buba?Actioneaza!Implica-te si nu mai sta pasiv,noi romanii suntem un popor de smiorcaiti,cand dam de greu dam vina unii pe altii in loc sa cautam solutii si strigam dupa ajutor peste gard "tanti UE nu avem bani de salarii si pensii,ne dai si noua un imprumut?","nene NATO noi suntem mici si prosti si nu ne descurcam singuri,ajuta-ne!",ne milogim la toata lumea de parca noi singuri nu am fi capabili sa reusim,mergem pe ideea "las-o ba ca merge asa" sau "asta e" si trecem mai departe.Intodeauna am ales comoditatea,de ce sa investim in irigatii si sa avem agricultura cand putem sa luam toate ciurucurile de la chinezi.Noroc cu onestii nostri reprezentanti,politicienii f m m ca sunt toti la fel,azi iti sug pl sa-i votezi,iti promit miere si lapte pana ajung unde vor dupa care freaca tiparul sa treaca timpul, fura in nesimtire pana falimenteaza sau ii prinde DNA ul si de noi ii doare la basca.Nu iti convine ca sistemul colcaie de coruptie?Ce poti sa faci?!Incearca!Nu mai vrei sa dai spaga atunci nu mai lua spaga,fii omul pe care il astepti sa stea la carma tarii,fii corect,incearca sa-i faci si pe altii sa se schimbe in bine,schimbarea trebuie facuta de jos pentru ca cei de la guvernare vin si pleaca dar oamenii de rand sunt aceeasi si dintre noi se ridica hotii pe care ii votam.
                  Te ingrijoreaza incalzirea globala?sau nu te ingrijoareaza,dar iti pasa de viitorul copiilor tai?atunci pune dreaq mana si fa ceva,nu mai sta pe bara:arunca gunoiul unde trebuie,fa voluntariat,nu mai consuma anapoda,protesteaza impotriva poluarii,lasa bolidul in parcare cand nu ai nevoie neaparata de el si mergi cu bicicleta,nu mai sta indiferent ca indiferenta ne arunca in prapastie.
                  Daca vrei ceva nu astepta sa-ti pice din cer,apuca-te de treaba, intreaba, cauta, intereseaza-te,oferea un model,incearca sa convingi,e spre binele tau in primul rand,o sa ai impresia ca ai luat parte la ceva maret,iar daca ai reusit continua,daca nu ai reusit,continua,fii schimbarea pe care o vrei de la altii.
                  Nu iti convine cum sta treaba si tu ce faci?stai si astepti,pai cum vrei ma trait-ar sa se schimbe ceva,asa de la sine,injuri printre dinti sau taci si te uiti in jur sa vezi ce fac ceilalti iar daca ceilalti se uita in pamant o sa te uiti si tu,vrei ceva schimbat atunci treci la actiune,chiar daca esti singur pentru moment,refuz sa cred ca sunt numai hoti si prosti in tara asta,trebuie sa gasesti intelegere,trebuie sa mai gandeasca si altii ca noi,hai sa-i cautam!Nu astepta sa vina rezultate peste 5 minute dar sunt sigur ca o sa schimbe ceva,cat de putin,sper pentru tara asta nenorocita care a ajuns vai de ea,o vad cum scartaie din toate incheieturile si geme,nu de placere asta e sigur,au supt-o de vlaga iar acum batem pe la portile altora pentru pomana.Hai sa nu ne mai batem joc si sa facem ceva demn pentru suferinta celor care au murit pentru libertatea noastra,pentru binele nostru,hai sa aratam ca suntem in stare de ceva care sa merite mentionat,hai sa punem umarul fiecare si sa ridicam tara asta in picioare ca prea multi si-au batut joc de ea si au fu...-o pe toate partile.
                  Din cutia cu ganduri
                  Attached Files

Comment

Voi ati vazut cum a lovit cu pumnul in gura copilul ala?
                    Mai este loc de comentarii?
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

• da psd tot nu am sa votez...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Daca vrem sa dam timpul inapoi asta inseamna ca suntem sado.
                        Deci NICIODATA MIRCEA GEOANA

Comment

• votati ci incredere

Votati cu incredre partidul comunist! Votati Mircea Geoana!

Geoana presedinte! Iliescu presedinte! Voiculescu presedinte!
                          Logan GPL 1.4

Comment

• Originally posted by $$ilvviu View Post
                            Voi ati vazut cum a lovit cu pumnul in gura copilul ala?
                            Mai este loc de comentarii?
                            Halal presedinte avem, mi-e rusine cu el...

stolniceanulucian Traian Basescu n-a fost membru PCR?
                            Attached Files

Comment

• Zau dom'le?

Comment

• Foarte tare Ovidiu, s-au chinuit ceva oamenii lui Patriciu sa faca trucajul asta. Baselu' este cel mai tare, poate nu va face mare lucru in viitor, dar macar nu este manipulat de nimeni si decat sa avem mai multi presedinti in spatele unuia de fatada, mai bine Baselu' + ca e mai simpatic decat ceilalti, sa o luam serios, oricare ar castiga alegerile n-ar face mai nimic in tara ca si pana acum, dar macar ca simpatie Basescu e tare, imi plac si mie glumele lui.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google