Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi sunteti ceva de speriat. Ganditi cu picioarele la ceea ce aveti de votat.
    In primul rand nu votati un partid acum, presedintele nu are legatura cu partidul din care face parte(exclus exemplul Basescu care nu a respectat constitutia aici), Trebuie sa ganditi la capacitatile omului care candideaza, acele capacitati care il vor ajuta sa gestioneze problemele interne si externe ale tarii, imaginea lui ca om politic pe plan mondial.
    Astea sunt limitele omului pe care trebuie sa-l votam. Lasati partidele deoparte pentru ca asa nu vom avea niciodata un presedinte capabil.
    Daca vreti circ atunci mergeti la circ, daca vreti box mergeti la galele de box, daca vreti filme si divertisment va uitati la televizor, dar ca sa alegeti un presedinte cu adevarat valoros trebuie sa mergeti la urne si sa lasati in urma tot raul din ultimii ani.
    Toti cei care au peste 40 de ani au fost mai mult sau mai putin comunisti, pentru ca au trait si crescut in aceasta ideologie, asa ca nu mai trantiti pe unul sau altul din preferinte pe acesta tema.
    Parerea mea este ca am vazut destule in ultimii 5 ani si este cazul sa incercam si altceva.
    Daca Geoana va conlucra strans cu Antonescu va iesi ceva foarte bun pentru tara. O ruptura intre ei va duce fix la ce am avut pana acum, adica circ, circ si iar circ.

Comment

• Revulsin bine ai spus-o

Comment

• intr-o tara normala

Intr-o tara normala presedintele nu ar trebui sa faca atatea manevre cum face Basescu la noi, dar Romania NU ESTE O TARA NORMALA. In Romania coruptia e mai inradacinata decat oriunde in Europa asa ca modul de actiune al presedintelui Basescu este singurul care poate misca lucrurile.

Este adevarat ca a fost mult scandal in ultimii ani, dar daca vrem numai liniste se va fura in liniste si nu vom mai evolua niciodata din starea asta de rahat corupt in care e tara si in care ne complacem.
        Logan GPL 1.4

Comment

• Daca iasa basescu presedinte trebe sa puna premier de la pdl dar nimeni nu il voteaza in parlament numai ei si tot nu o sa avem guvern asa daca iasa geaona o sa se faca guvernu si o sa primim bani de la fmi!
          Last edited by radu2008; 28 November 2009, 19:33.

Comment

• Un nume predestinat la ceea ce s-a intaplat şi ce o să i se mai intample si iubitului BOSS - Base.

Comment

• am auzit de la cineva care il cunaste personal pe ghise....ca in bv mereu au fost mai multe buletine de vot decat votanti.Eu personal nu am incredere in vot...sunt ca la fotbal..blat si iar blat
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by ady62 View Post
                Un nume predestinat la ceea ce s-a intamplat şi ce o să i se mai intample si iubitului BOSS - Base.
                Ce rapid a fost.....,ca fulgerul!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce disperati sunt. Pana si acest forum este invadat de prostiile lor de reclame anti Geoana.
                  Problema unuia care este la putere si trebuie sa renunte la ea deriva din insasi placerea ei.
                  Oare credeti ca este destul de usor sa renunti la borcanul cu miere? Oricine ar fi in situatia asta ar proceda la fel.
                  Baieti este greu, va intelegem, dar lasati-ne sa mai vedem si ce ofera altii.
                  Daca sunteti asa de buni aveti ocazia peste 5 ani sa reveniti, sau nu.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                    Daca iasa basescu presedinte trebe sa puna premier de la pdl dar nimeni nu il voteaza in parlament numai ei si tot nu o sa avem guvern asa daca iasa geaona o sa se faca guvernu si o sa primim bani de la fmi!
                    Ai perfecta dreptate, va fi mare taraboi daca iese Base, dizolvarea parlamentului sigurat.
                    Dar de asta tot pe Basescu-Spritzu il votez.
                    Banii aia de la fmi(scriu asa de mic, pt ca ma pipi si pe camatarii aia) sunt cu camata/conditii impuse in defavoarea muritorului de rand, plus ca se va alege prafu de ei oricum.

Revulsin: am vazut ce au oferit altii (adica psd/fsn/pcr) , coruptie cat incape si privatizari dezastruoase pt Romania.
                    Last edited by Octavian; 28 November 2009, 21:09.

Comment

• Pai cine este tatal PD-ului ? De unde vine un singur trandafir ?

Comment

• Sincer nu stiu!

Comment

• Originally posted by Revulsin View Post
                          Voi sunteti ceva de speriat. Ganditi cu picioarele la ceea ce aveti de votat.
                          bine domnu` ca esti tu smart si gandesti cu organul ... cenusiu
                          tot timpul un presedinte este sustinut de o formatiune politica si nu vad de ce Basescu incalca constitutia ... n-ai sa vezi nici unde in lume candidati cu sanse reale nesustinuti politic ... :-)

PSD+PNL : adica Vantu, Patriciu si Voiculescu ... cand erau separati dadeau tunuri, impreuna nici nu vreau sa ma gandesc ce au sa faca.

S.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• sper sa iasa tot basescu pentru ca geoana e marioneta iar vantu,voiculescu,iliescu si cine stie inca cati mai sunt in spatele lui si tare imi este teama ca se cearta deja pe atele care il joaca pe geoana.Nu uit mineriada,nu uit privatizari idioate(sidex,petrom si multe altele),nu uit matusa lui nastase -6 case .nu uit ca inaintea mandatului acesta era daca nu la fel de nasol poate mai greu.oricum,traim intr-o tara de rahat

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
                              ...Vantu, Patriciu si Voiculescu ... cand erau separati dadeau tunuri, impreuna nici nu vreau sa ma gandesc ce au sa faca.
                              ...si mai multe tunuri...
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                                sper sa iasa tot basescu pentru ca geoana e marioneta iar vantu,voiculescu,iliescu si cine stie inca cati mai sunt in spatele lui si tare imi este teama ca se cearta deja pe atele care il joaca pe geoana.Nu uit mineriada,nu uit privatizari idioate(sidex,petrom si multe altele),nu uit matusa lui nastase -6 case .nu uit ca inaintea mandatului acesta era daca nu la fel de nasol poate mai greu.oricum,traim intr-o tara de rahat
                                Total de acord cu tine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google