Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "un fleac, i-am ciuruit" e doar o replică de film.
    miştocar, ce mai...
    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• As fi vrut sa vad un guvern Johannis,sincer vorbesc.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• si eu, dar nu cu iliescu, mitrea, voiculescu, nastase in planul secund.
        bun, nici boc cu basescu nu-i vreo varianta performanta.
        sincer, i-as omora pe toti. le-as bate cuie-n cap, sa fac economie de gloante...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
          As fi vrut sa vad un guvern Johannis,sincer vorbesc.
          Sincer vorbind si eu as fi vrut acelasi lucru

Comment

• Originally posted by Seba View Post
            ...sincer, i-as omora pe toti. le-as bate cuie-n cap, sa fac economie de gloante...
            Tatal meu are o vorba...Ca sa faca economie de gloante,i-ar pune in sir indian si dupa aia ar trage...

Comment

• dar de unde luam mitraliere?, ca vin cu voi

Comment

• eu cred ca merit-am o schimbare, in bine, eu asta am votat...contra Basescu.

Comment

• Gasesti aici

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                    ...
                    Nu-i vorba de oftica.In ultimii 5 ani cati s-au intors de acolo?I....................
                    Mai vezi? D-aia nu e bine sa fii(m) pe extreme.
                    In ultimii 5 ani nu cred ca s-a intors nimeni, din contra, au mai plecat cativa.
                    Si probabil ca mai pleaca cativa in urmatorii 5 ani.
                    Pe vremea lu' nea' Ilici au plecat in masa si consider perioada aia de guvernare PSD de 12 ani (cu o intrerupere PNTCD) o mare pierdere pt Romania, o mare pierdere din viata noastra.

Comment

• Atunci ,parerea mea,au plecat multi si din curiozitatea de a vedea cum e in occident,se gandeau ca acolo umbla cainii cu colaci in coada...si cand colo au dat de alti romani...

Comment

• care au furat colacii aia vestiti din cozile cainilor si lor nu le-au mai lasat decat colacul de sub coada...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• antena3 irealitatea
                          chiar si tvr
                          am ajunns sa ma uit pe otv ...........
                          sigpic Alexandria

Comment

• Maneaua norocoasa

Maneaua lui Basescu

Nicolae Guta manelistul

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
                              antena3 irealitatea
                              chiar si tvr
                              am ajunns sa ma uit pe otv ...........
                              Nu fi trist Cristi, asta e reversul medaliei in massmedia mogulista pt consumatori, dar sa vezi cati bani pierd in schimbu aberatiilor si mostruozitatilor prezentate.
                              Plus ca primesc din belsug scarba/sila, dispret, asta si MERITA.

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
                                Mai vezi? D-aia nu e bine sa fii(m) pe extreme.
                                In ultimii 5 ani nu cred ca s-a intors nimeni, din contra, au mai plecat cativa.
                                Si probabil ca mai pleaca cativa in urmatorii 5 ani.
                                Pe vremea lu' nea' Ilici au plecat in masa si consider perioada aia de guvernare PSD de 12 ani (cu o intrerupere PNTCD) o mare pierdere pt Romania, o mare pierdere din viata noastra.
                                Pai esti la doi pasi de libertate, de ce nu ingrosi randurile diasporei ? acea diaspora minunata care a schimbat soarta Romaniei pentru urmatorii 5 ani, acea diaspora nesimtita pe care nici in c.. nu o doare de Romania dar a votat contra schimbarii adancind si mai tare criza si practic stingand lumina in tara asta parjolita.
                                Nu stiu de ce am sentimentul ca tarisoara asta nu mai are nici o sansa sa ajunga in randul lumii, ca nimic nu o mai poate pune pe drumul bun.
                                Parca poporul asta este blestemat sa se invarta in jurul cozii si sa o muste cand ajunge la ea.
                                Asta este, ne-am ucis conducatorul(chiar dictator) in vinerea mare a Craciunului si acum suferim.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google