Candidatii La Presedintie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut.
    Dar daca se dovedeste ca a fost frauda?

Asta-i intrebarea?
    Numai bine.
    Eu sper sa avem de cistigat noi,indiferent de cine e la putere.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• Stiti care este cel mai scurt banc romanesc? " GEOANA PRESEDINTE "

Comment

• Regele a murit... traiasca Regele! A topait degeaba prostanacul gandindu-se la locurile de munca pe care urma sa le infiinteze pentru romani. Eu sunt platit din bani de la buget si Basescu m-a bagat in concediu fara salariu + reducerea salariului cu 15%, in plus zilele care nu-mi sunt platite sunt obligat sa le muncesc! Si cu toate astea l-am votat pe Basescu, nimeni pe lumea asta daca ajungea presedinte nu putea trece peste contractul cu FMI care cere reducerea cheltuielilor! Daca vreti sa traiti bine si sa aveti bani, nimeni nu va opreste sa va mai gasiti un job! Ce este de remarcat este ca la cata alianta a facut PSD-ul (cu toate partidele), tot a luat-o in gura, daca romanii votau cum i-au sfatuit partidele trebuia sa aiba minim 60% voturi pro. ca sa fac o sinteza, astea sunt vremurile fratilor, negre, si o sa fie si mai negre poate. Putem alege 2 variante, fie plecam din tara si facem parte din mult blamata diaspora (si aia sunt tot romani, nu au dreptul PSD-istii sai marginalizeze), fie mai gasim un job part-time pentru a face rost de bani pentru resoftari si plimbari! Eu incep sa iau in considerare a doua varianta, la munca bai daca vreti sa traiti bine! Cautati pe net si vedeti cate ore muncesc pe an oamenii din lumea civilizata si dezvoltata in comparatie cu romanii ...
        Last edited by vasile78; 9 December 2009, 13:50.

Comment

• Da ai dreptate e presedinte de partid
          vasile78 foarte corect
          Last edited by ice; 9 December 2009, 13:49.
          sigpic

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
            Salut.
            Dar daca se dovedeste ca a fost frauda?

Asta-i intrebarea?
            Numai bine.
            Eu sper sa avem de cistigat noi,indiferent de cine e la putere.
            Ce frauda sa fie,eu la mine in Constanta cu toti care vorbeam toti il sustineau pe Basescu...si prin Tulcea la fel.
            PSD-ul e disperat acum ca a pierdut si alegerile astea,dupa ce le-a pierdut si pe alea din 2004...practic iti dai seama cum se simt,sa pierzi de 2 ori consecutiv.

Comment

• Salut.
              Asta poate le va da de gindit tuturor partidelor politice.
              Peste tot se vorbeste de frauda.
              Acum nu stiu ce sa zic,eu unul am votat cu Geoana,asa ca sincer la cit a mintit si Basescu,acum vom vedea daca va face ceva pt. Romania.
              Sau cum spune el"Basescu lupta pt. romania" sa nu fie" Basescu fura din Romania".
              Acum toti care ajung acolo la ciolan,uita de ce sunt acolo.
              Eu prefer sa ne conduca oricine care face ceva pt. tara asta.Dar sa faca BINE.
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• Se discuta la tv o posibila schimbare de presedinte al psd
                sigpic

Comment

• La Bologna voturile vor fi renumarate.Au votat 1590 de oameni.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                    Ce frauda sa fie,eu la mine in Constanta cu toti care vorbeam toti il sustineau pe Basescu...si prin Tulcea la fel.
                    PSD-ul e disperat acum ca a pierdut si alegerile astea,dupa ce le-a pierdut si pe alea din 2004...practic iti dai seama cum se simt,sa pierzi de 2 ori consecutiv.
                    Permite-mi sa te corectez, de 3 ori consecutiv, a mai fost si referendumul de destituire a lu' Basenel (si atunci se batea Geoana cu pumnul in piept si a ramas cu chilotii in vine). PSD-ului nu-i vine sa creada ca lumea nu-i mai doreste, si cei care-i doresc, ori nu au cunostinta de componenta partidului si de sustinatorii lor (oameni de afaceri, posesori de antene), ori sunt inregimentati politic si au interese, ori e om credul de la tara caruia asa i-a spus primarul sa voteze si il iubeste pe Iliescu. Romanii s-au desteptat in sfarsit, nu mai cred promisiuni gratuite, ies in numar mare la vot si refuza minciunile majoritatii flamande si corupte!

Comment

• News update!!!
                      BEC-ul a respins cererea PSD de renumarare a voturilor. Primul pas catre normalitate a fost facut. Asteptam decizia CCR.

Comment

• astia sunt penibili deja. e clar ca si psd si pdl au furat cu trenul, nu cu sacul. dar atata timp cat au vazut in sondaje ce voiau sa vada, nu s-au agita. ei n-au avut reprezentanti la fiecare sectie de votare? fiecare partid a vut. ce mama dracu le mai trebuie? o pereche de chiloti rosii? mai, io nu-l suport nici pe geoana nici pe basescu. daca se fac alegeri din nou, garantez ca si mai multi vor iesi sa-l voteze pe basescu, ca s-a saturat lumea de circul pesedeului. mai da-i dracu de incapabili. nu stiu cum au tupeu sa arate cu degetul catre pdl, cand si ei au furat si au votat dublu. n-o sa convinga nici o instanta din lumea asta ca desi au facut si ei la fel, pdl a iesit in avantaj. sunt de-a dreptul penibili, demni de un sut in cur si mila vesnica.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                          Permite-mi sa te corectez, de 3 ori consecutiv, a mai fost si referendumul de destituire a lu' Basenel (si atunci se batea Geoana cu pumnul in piept si a ramas cu chilotii in vine). PSD-ului nu-i vine sa creada ca lumea nu-i mai doreste, si cei care-i doresc, !
                          Da asa e, a fost si referendumul unde iar si-a luato PSD+PC(al lui felix motanu).
                          Iar de data asta si-au luato toti...PSD+PC+PNL+PRM(al lui Valium)+ o mica parte din UDMR + cei 2% a lui Becali(probabil toti machedoni lui din romania).

Comment

• Tarisoara se apropie de faliment, citeam pe undeva ca a intrat in top 10 tari aproape de faliment...fmi-u a suspendat a treia transa de mangoti...naspa ,acu chioru' vrea reconciliere, dupa ce i-a ciuruit....o sa falimentam...un fleac http://www.antena3.ro/economic/news/...nse_86984.html

Comment

• oricum deja ce debiteaza astia de pe antenele lu voiculescu si irealitatea teve ) mari moguli "impreuna am pierdut"
                              sigpic

Comment

• Mai oameni buni! ganditi cu mintea voastra nu cu cea a pupincuristilor de pe la antene sau realitatea! Chiar acum cateva minute l-am urmarit pe Antonescu la realitatea si se pare ca omul s-a impacat cu ideea ca Basescu e presedinte si ca va incepe sa discute cu PDL-ul in privinta noului guvern.

@Rick e cale luna pana a declara falimentul unei tari, de fapt n-am auzit de nici-o tara aflata in faliment, nici macar in Zimbawe nu a fost declarat falimentul, chiar daca acolo inflatia medie LUNARA este de 1100%.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google