Marti 3 Ceasuri Rele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marti 3 Ceasuri Rele

aztazi Marti am patit :
    1. mi sa ars simul telefonului (pierdut apsolut toate numerele din telefon)
    2.mi sa stricat butucul de la usa de la casa
    3.m-am certat cu x.y.z.

voi ce ati patit in zilele de MARTI ?
    Mentionez ca niciodata nu am crezut in asa ceva...pana acum.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

mai dute pe la biserica .... ai noroc ca nu a fost MARTI 13

Comment

13 pana acu era cu noroc.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

ne auzim pe joi ) 13

Comment

tu realizezi cate zile de marti sunt intr-un an? 52 de bucati a 28 de ani, aproape 1500 zile de marti in viata ta pana acum. realizezi ca trebuia deja sa fi mort daca ziua de azi nu era o simpla coincidenta?!?
          fi si tu mai optimist in pixu meu, nu lasa o zi de marti sa-ti strice mojo-ul
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mumus, nu e de mirare ca te-ai certat cu tot alfabetul....

cat despre sim, cine t epune sa nu tii numerele pe telefon si sa le mai faci cate un back-up din cand in cand?
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Domnul K imi pare bine ca ma cunosti.
              Straulea nu cred in asa ceva...da sa nimerit super.
              Am mai gasit pe acasa pe un sim vechi circa 80% din numere...,am inlocuit butucul buclucas.... deci toate bune si frumoase.
              Acum am backup in vreo 4 locuri.

Comment

Si pentru mine ziua de ieri a trecut cam greu,dar pana la urma a trecut cu bine.
                N-am superstitii de genul asta.Belele se-ntampla si duminica sau in orice alta zi.Sunt mort dupa pisicile negre,iar cifra 13 am vrut s-o pun la nr. de inmatriculare.
                Happy time!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

poai ieri marti...era sa nu mai prind ziua de azi...un cal la 90 la ora, bezna, ploaie, ceata...perfect , trecea si el strada pe valea oltului noaptea pe la 3-4...
                  daca tot era vorba de marti
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Originally posted by mumus View Post
                    Domnul K imi pare bine ca ma cunosti.
                    Straulea nu cred in asa ceva...da sa nimerit super.
                    Am mai gasit pe acasa pe un sim vechi circa 80% din numere...,am inlocuit butucul buclucas.... deci toate bune si frumoase.
                    Acum am backup in vreo 4 locuri.

butucul trebuia sa se strice ,simul de la telefon la fel etc.numai ca la tine au fost toate odata.eu am patit odata sa mi se strice ambele masini ale mele in aceeasi zi si a trebuit sa imprumut de la altii.asa ca... life its sucks!cateodata
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

90% din bucuresteni au avut ieri o zi proasta
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

o fost mercur retrograd

Comment

Vineri o sa fie data de 13. Ce mai distractie. Mumus, sa stai in pat toate ziua ca sa nu mai patesti ceva rau
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu unul nu sunt superstitios,nu cred in prostiile astea...
                            Cu toate astea,am vazut un documentar foarte interesat,intitulat "The Secret" in care se vorbeste despre legea atractiei.Si pot zice ca daca te trezesti prost toata ziua iti va merge prost si invers...Poate ai avut tu o zi proasta,atata tot .
                            Cand vine vineri 13:cele mai multe accidente se intampla in casa;sfatul Lion:stai afara! ) :P.Salut
                            sigpic

Comment

Sper ca nu merge nimeni la Sfat sa se marite vineri...13...
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google