If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poate fac astia un birou al starii civile in aer liber
ma, nu stiu ce sa zic, dar, ieri sa mor daca nu s-au intamplat aproape toate!
Naspa zi am avut, DAR.......o pun pe coincidente...sau nu?
vineri 13 a fost o super zi , am pus la punct detaliile unui eveniment de pe sambata 14 care a iesit extraordinar deci vineri 13 nu mi-a purtat ghion
???
Nici eu nu cred in superstitii...insa ieri (marti 13) m-am simtit toata ziua aiurea asa,o stare de nesiguranta...hmmm ciudat.In ciuda lu' 13,13 am si la masina ales intentionat cica se zice ca 13 e un numar nu neaparat ghinionist dar care te poate duce in situatii extreme si bune si rele...deci tot rau...in general sunt adeptul echilibrului...chiar daca sunt putin cu sorcova,ori tocmai daia.Ce dracu zic aici ca azi e 14...am ramas de ieri
marti am facut o delegatie neprogramata la Slobozia, din cauza unor probleme minore, si am intalnit pe drum 5 radare noi. sper sa nu ma fi prins nici unul.
apropo, foarte frumos orasul slobozia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment