pacco, jaguarul are componente chinezesti asamblate la arad, volvo s80 la fel, clio, corolla, micra, peugeot nu mai stiu care. fiesta, fusion, corsa, punto, alfa romeo nu stiu care si fiat dracu stie care au ecu-uri facute la timisoara. tot ce e design de siemsn vdo sau continental, e facut la timisoara. design-ul cat si fabricarea, conti avand acum si linie de productie. cablajele auto de la vw, bmw, opel, ford, la sannicolau, timisoara, arad, deta, caransebes, etc...mai toata partea de vest are cea mai mare parte din economie bazata pe industria auto. pana acum am trecut prin 3 firme care produc componente pt masini, de aia am zis mereu ca nu mai exista masina germana, masina japoneza si masina frantuzeasca. pana la o anumita suma de bani (mare, pt cei mai multi dintre cei de pe forum), toate sunt pocnitori. or sa se supere cei cu gtc-uri, poate sau cu fiat500 s2000, pisicute si alte lesinaturi, dar stiind cum se lucreaza acum in industria auto si vazand si ceilalti furnizori cum lucreaza in cadrul unei masini, sa zicem noul jaguar, am serioase indoituri ca merita vreo masina mai mult de 30000 de euro. poate daca ar sti sa gateasca, sa calce, sa spele, sa te satisfaca sexual. in rest, pocnitori...
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Comment