cat ma costa rovignieta la 1,5 dci 85 caluti?si de unde? pe un an vreau...merci....
cat e rovignieta la 1,5 dci 85 cai?si-a luat cineva?de unde?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si se poate face la orice benzinarie, la AND sau la unele oficii postale.
Comment
-
Comment
-
S-a mai discutat chestia asta, la tot ce e peste Euro 2 e acelasi pret, la Euro 1 alt pret si la non-euro alt pret. Si eu cred ca e corect, altfel ar fi fost prea ieftina pentru cei cu masini Euro 5 (Audi de exemplu) si prea scumpa pentru cei cu masini Euro 2 sau 3.
Comment
-
Noutati?
Hmmm
Imi spuse tatane-miu ca i-a expirat rovinieta si ca nu gaseste sa cumpere; a fost la mai multe statii peco
Mie imi expira undeva prin august.
Gasisem prin jungla net-ului ceva de prin aprilie 2008 cum ca s-a propus guvernului de catre transportatori sa fie inclusa in pretul carburantilor.
Are cineva date concrete despre tarasenia_mizeria asta?
Oricum...la ce parale greleeeee se strang din diverse taxe, accize, impozite si alte alea, ceeee mai strica un ban luat in plus pentru nimic?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
O poti comanda on-line si sa iti vina acasa sau cu plata ramburs la posta direct la AND:
Preturile le calculeaza in functie de euro, daca o comanzi astazi e 103 lei pentru un an
P.S. Poti sa ai si tank, daca l-ai inmatriculat ca autoturism platesti tot 28 euro pe an .... sau 7 euro pentru o lunasigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
Comment