fratilor mor de oftica...azi dimineta cand am coborat sa plimb cainele...bineinteles ca am trecut pe langa masinuta...si...sa fac stop cardiac...portiera dreapta...zgariata cu cheia probabil..cam 30-35 cm....pana la culoarea aia alba de sub vopsea.. deja m-au apucat toti dracii..cred ca daca pind pe unul cu cheia langa masina il omor cu bataia..plus ca mai am o zgarietura de genul asta dar de vreo 5 cm...sub busonul de la rezervor...o sa caut in Carrfour creion din ala corector cu vopsea pentru al meu albastru marin si raman cu speranta ca zgarieturile se vor opri aici..
cum va descurcati cu tampitii care zgarie masinile cu cheia?
Collapse
X
-
Daca atunci cand dai cu unghia peste zgarietura iti agata unghia ai toate sansele ca acea zgarietura sa se vada si dupa polis-are...pe mine ma avantajeaza si culoarea (gri platine).Polisarea am facut-o la un centru de cosmetica auto...de asa ceva se ocupa ei.pentru o zgarietura de 10 cm am platit 15 lei...acum zgarietura nu se mai vede decat in bataia soarelui si daca te uiti atent.La polis iti ia un strat foarte subtire de lac,vopsea...Last edited by crististreulea; 10 December 2007, 11:11.sigpic
Comment
-
Originally posted by emil_munteanucum e cu polishu asta?
si iese daca se vede albul de sub vopsea?
Comment
-
atata timp cat o sa ai masina mai noua, mai buna ca a vecinului.. sau ocupi locul lor de parcare in care sta o ruginitura de masina nu o sa scapam niciodata de semnaturile vecinilor...cel mai dramatic caz lam intalnit chiar aici pe forum... adica a dat foc la masina...sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLde fapt de zgarieturi scapam , problema e ca de tampiti nu scapamtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Mereu se va gasi cate un destept,scapi de unul apare altul.Eu ma feresc s-o bibilesc in fata blocului,nu se stie cine te priveste de dupa perdea.Asta este,daca n-avem garaje(unii dintre noi,printre care si eu)Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
si eu am acelasi lucru in plan dupa ce miam pus camere la firma... sa pun camere sa supravgheze parcarea cam 5la numar si fiecare vecin sa cotizeze la camera si cheltuielii cine nu vrea ghinion nici daca-mi da dupaia bani nu ii arat filmarile
sigpic
Comment
-
Eu tin minte ca eram pe trotuarul de vis-a-vis intr-o zi si il vad pe unu' care mergea pe langa masina mea incet asa ca si cum ar fi dat cu cheia. Nu m-am mai putut controla si am fugit spre el, era sa ma calce si masinile ca nici nu m-am uitat in stanga si in dreapta. Cand colo omu se chinuia cu o masina de raschetat parchetul sa treaca printre masina mea si cea de langa a mea. M-am calmat instant si l-am intrebat daca are loc. Dar sincer, daca prind un d-asta, indiferent ca e masina mea sau nu, nu raspund pentru faptele mele. Nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi gasesc masina zgariata dar prietena mea a gasit-o cu X si 0 pe capota (au desenat patratul impartit in 9 si au jucat X si 0) si plus ambele parti de la un cap la altul. Pana si pe plafon au zgariat. Si toate astea in fata portii ca nu a putut baga masina in curte timp de o luna din cauza renovarii casei. "Vecini de treaba"
Eu asta nu inteleg... frate daca ai ceva cu mine, hai sa discutam, dar nu te razbuna pe masina.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
din pacate traim in jungla (a se citi globul pamintesc) si n-o sa scapam in veci de asemenea "preteni". sint si vor fi in veci pururi 'tui in m@ma lor. ori invidiosi, ori locul de parcare, ceva tot se gaseste.
de ce recurg la asemnea gesturi? e simpla explicatia! stie ca turbezi de nervi si mai stie ca e in siguranta
un preten si-a luat logan laureate. pe strada lui un vecin cu prestige si cu care era prieten bun. in momentul cind pretenu la vazut in noul logan, din acel moment nici nu l-a mai salutat. nu pot sa zic decit "ce oameni"!
@vitriol: "nu raspund pentru faptele mele" ai sa fi surprins sa afli ca vei raspunde. un preten a coborit la masina seara sa puna o bara de inox sa nu o uite acasa, masina cu usa la sofer deschisa si 2 picioare atirnau afara. alo! domnu'! ce cauti in masina mea? la care posesorul celor 2 picioare a luat un cutit de pe scaunul din dreapta si l-a atacat pe preten care evident s-a aparat, cu acea bara de inox i-a rupt mina stinga. ghici cine a ajuns la arestul politiei, a platit amenda si despagubiri si cine la spital, a primit si bani fara sa fie condamnat?!?? avelo grija la nervi!!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment