cum va descurcati cu tampitii care zgarie masinile cu cheia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu concep sa nu mai salut pe cineva ca are masina mai tare ca a mea,mai ales daca sunt prieten cu el.Il invidiez,dar in sensul bun al cuvantului,dar sa strici o prietenie pt asa ceva,nu stiu ce sa zic,n-am cuvinte...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nici eu n-am scapat de "atentiile" acestor "binevoitori".Cu ceva timp in urma mi-au zgariat portiera stanga spate.Am revopsit-o(pe casco).
      Ultima belea saptamana trecuta:am gasit-o cu spoilerul spate lovit in coltul din stanga in asa hal incat a iesit putin de sub caroserie.Acum iar tre sa ma duc la politie,pe la asigurari, service etc.Le doresc sa aiba parte de aceleasi "surprize" pe care mi le-au facut si ei mie.

Comment

Inca nu m-am ales cu masina zgariata. Locuiesc intr-un oras mic si pe o strada rar circulata... am si garaj la casa. Dar daca o sa fiu pus in situatia sa-l vad pe unu ca zgarie masina ... vai mama ca sar pe geam la el si bine nu-i va umbla.... il dau la caini sa-l mance.
        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

M`am ales si eu cu capota portbagajului zgariata pana la tabla ..plus bara fata plina de vopsea rosie...cine dracu` o fi atins`o nu stiu..e greu cu idiotii n`ai ce le face...daca ai ceva cu mine rezolvi cu mine nu te razbuni pe masina

Comment

Originally posted by r3duc View Post
            Locuiesc intr-un oras mic si pe o strada rar circulata... am si garaj la casa.
            Esti un fericitTe invidiez...in sensul bun al cuvantului

Comment

D-fens
              Ambition

Comment

Am avut masina de 2 sapt si m-am trezit cu 2 zgarieturi pe ambele parti a masina de la aripa din fata pana la aripa din spate acu 2 sapt am gasit aripa de spate ( stanga ) stearsa , nu stiu exact cand dar mi-a pus cineva ceva la inchietoarea de la portbagaj trebuie sa fac si aia , deci si eu locuiesc intr-un oras mic cu o populatie mica si o populatie cu un iq subunitar , cand ajung acasa de la lucru aud in fiecare zii aceasi replica:Copiiile nu parca acolo , Copile ala e locu meu de parcare.ehhh..si era sa uit la cealalta masina pe care o foloseste tata am gasit faru spart in parcare ....aaa si daca eventual gasesc un loc de parcare sare unu si spune NU!! Ca acolo parcheaza vecinu , eu tot parchez el tot imi zgarie masina.
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Merita impuscati astia~!
                  Ambition

Comment

Nu le-am spus nimic dar de maine ii la la **** ma mut inapai eu stau in blocu ala de 20 de ani si o sa fac cum fac si ei , stiu ca nu e corect dar nu-mi comenteaza un mucos care sta acolo de 4 luni si imi mai si zgaria masina la`s in basca lui
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Nu te poti pune cu nebunii, ar trebui amendati .
                      KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Cei mai fericiti sunt cei care stau la casa dar daca vrea sa ti-o zgaraie ..ti-o zgaraie(dobitocul e tot dobitoc pana moare) ori de ciuda ori parcarea sau efectiv fara motiv...asta e!
                        ...sa speram ca nu....
                        mie mi-au zgaraiat-o(lovit-o) cu portiera ,daca parcheaza prostul aproape si deschide portiera f larg si poc....nu se uita boul sau vaca de nevasta-sa...si cand colo o raie de dacie de 5 milioane....n-au nici o taina, lipsa creier sau lipsa bun simt...

thompson
                        Last edited by kenjiro_sanga; 27 March 2008, 13:45.
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Salut...inca nu mi-au mai zgariato...probabil s-a obisnuit lumea din zona cu ea..sper sa nu o mai gasesc zgariata..va urez si voua la fel...adica sa nu se mai atinga idiotii de vopseaua voastra cu cheia

Comment

Originally posted by Rudy View Post
                            eu stau in blocu ala de 20 de ani si o sa fac cum fac si ei , stiu ca nu e corect dar nu-mi comenteaza un mucos care sta acolo de 4 luni si imi mai si zgaria masina la`s in basca lui
                            In privinta parcarii toti au aceleasi drepturi,nu conteaza ca unul locuieste in bloc de 20 de ani si altul de 2 ani sau 2 luni.Dar adevarat este si faptul ca nimeni nu are dreptul sa-ti spuna unde sa parchezi atata vreme cat locul este public,adica nu plateste nimeni impozit pe acel loc de parcare.
                            Si eu am trecut prin faza asta,din fericire (sper sa nu zic intr-un ceas rau) astia-s mai cuminti pe aici si nu am avut probleme cu zgariatul masinii,deocamdata
                            Mai mult succes pe viitor!

Comment

Voi tot ati scapat usor,cu un polish,cu un creion de culoare...eu a trebuit sa revopsesc partea dreapta din cauza "prietenilor" care nu au avut loc de masina mea...invidia e mare...
                              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Buna ,
                                Vorbeam de zgarieturi cu cheia!
                                Ei bine nu mi-au zgaraiat-o cu cheia mi-a zgaraiat-o cu bara de protectie in parcare...cine?!...nu se stie, noroc ca am CASCO costa 10 milioane,asta e
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google