Pai daca nu pui mana (eventual batzul) pe ei, adica nu-i prinzi asupra faptului, le dai un acatist, ceva, niste sfintzi si alte urari...populare! Ca n-ai ce le mai face ...Cum zicea cineva mai sus, dobitocul tot dobitoc. Sau, cu alte cuvinte- unii nu sunt doar prosti, trebuie sa si dovedeasca cat mai des acest lucru!
cum va descurcati cu tampitii care zgarie masinile cu cheia?
Collapse
X
-
...eu mi-am furat o mare cheie pe toata latimea (masinii) portbagajul, pe zona orizontala, chiar sub luneta (cred ca era vorba de celebrul "botez") chiar in seara in care am ridicat de noua masina de la dealer...pana la chit mi-au dat-o.
...o jumatate de ora am lipsit...vigilenti vecinii astia.
...de atunci si pana in momentul de fata nu mi-am mai luat nici o cheie.
Comment
-
Eu pot spune că sunt mai norocos , încă nu mi-au zgâriato , dar in schimb am găsit nişte flegme pe lunetă de era să dau în icter mecanic . M-am învăţat minte nu mai las maşina în faţa blocului , ori la garaj ori în stradă .
Acum un an am păţit altă chestie cu dăciuca veche . O adusesem prospăt spălată şi tocmai mă indepărtam de ea când vine un puţoi de 3 ani şi aruncă cu o mănă de praf pe ea de ... îmi venea să îi întorc gâtul la spate . Măsa de pe fereastră zice lasă că-i mic şi nu ştie ce face . Păi cu oameni din astia mai bine îti tii maşina în garaj.
Comment
-
Salutare!!! Uitati mai copii ce mi-a facut un animal cu doua picioare, la 2 saptamani de cand am cumparat-o!!!!! Mi-a aplicat 6 zgarieturi cu cheia pe portiera stanga-sofer de se vede alb..... n-am cuvinte.....doar ca i-as face si lui asa ceva in cap cu cheia .Banuiesc ca este unul la care nu-i convine unde am parcat-o pentru ca s-au mai zgariat inca 2 masini in zona aceea.Am fost la dealer si trebuie sa vopsesc toata portiera, altfel nu iese.Hmm......= ABS Plus 1.6 Mpi =
Comment
-
Desi intrebarea topicului mi se pare foarte gresit pusa "cum va descurcati?", o sa raspund si eu foarte simplu cu o alta intrebare si un raspuns:
1 - in primul rand, ii prindem pe aia? De fapt, cati dintre ei sunt prinsi?
2 - nu prea te poti controla daca il prinzi. Te "descurci" cum poti, cu 2 bocanci in gura, rupt cel putin o mana si la politie cu el (cu riscul de-a lua o amenda).
Sincer, m-am bucurat ca nu l-am prins pe ala care mi-a spart masina. Mai bine asa decat sa fac alte lucruri necugetate.
Comment
-
asa sunt oamenii invidiosi
Si eu de 4 luni am masina,am 2 zgarieturi urate facute de prietenii mei vecinii,o mai las pana la vara sa vad cate mai apar si dupa aceea ma duc sa o vopseasca casco,nu am de ales.din pacate nu pot sa-i vad cand se ating de ea ca nu pot sta toata noaptea la geamnu stiu de ce as fi in stare sa-i fac...
Comment
-
Si eu am cateva zgarieturi mici pe ea, asta e n-am ce face cu toti tampitii, dar cel mai tare ma enerveaza ca am ambele portiere din spate putin indoite de niste "amarati" care nu stiu sa deschida "usa" fara sa loveasca masina de alaturi, cum a patit cineva de mai sus...If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment