Nu concep sa nu mai salut pe cineva ca are masina mai tare ca a mea,mai ales daca sunt prieten cu el.Il invidiez,dar in sensul bun al cuvantului,dar sa strici o prietenie pt asa ceva,nu stiu ce sa zic,n-am cuvinte...
cum va descurcati cu tampitii care zgarie masinile cu cheia?
Collapse
X
-
Nici eu n-am scapat de "atentiile" acestor "binevoitori".Cu ceva timp in urma mi-au zgariat portiera stanga spate.Am revopsit-o(pe casco).
Ultima belea saptamana trecuta:am gasit-o cu spoilerul spate lovit in coltul din stanga in asa hal incat a iesit putin de sub caroserie.Acum iar tre sa ma duc la politie,pe la asigurari, service etc.Le doresc sa aiba parte de aceleasi "surprize" pe care mi le-au facut si ei mie.
Comment
-
Inca nu m-am ales cu masina zgariata. Locuiesc intr-un oras mic si pe o strada rar circulata... am si garaj la casa. Dar daca o sa fiu pus in situatia sa-l vad pe unu ca zgarie masina ... vai mama ca sar pe geam la el si bine nu-i va umbla.... il dau la caini sa-l mance.
Comment
-
-
Am avut masina de 2 sapt si m-am trezit cu 2 zgarieturi pe ambele parti a masina de la aripa din fata pana la aripa din spate acu 2 sapt am gasit aripa de spate ( stanga ) stearsa , nu stiu exact cand dar mi-a pus cineva ceva la inchietoarea de la portbagaj trebuie sa fac si aia , deci si eu locuiesc intr-un oras mic cu o populatie mica si o populatie cu un iq subunitar , cand ajung acasa de la lucru aud in fiecare zii aceasi replica:Copiiile nu parca acolo , Copile ala e locu meu de parcare.ehhh..si era sa uit la cealalta masina pe care o foloseste tata am gasit faru spart in parcare ....aaa si daca eventual gasesc un loc de parcare sare unu si spune NU!! Ca acolo parcheaza vecinu , eu tot parchez el tot imi zgarie masina.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
-
Nu le-am spus nimic dar de maine ii la la **** ma mut inapai eu stau in blocu ala de 20 de ani si o sa fac cum fac si ei , stiu ca nu e corect dar nu-mi comenteaza un mucos care sta acolo de 4 luni si imi mai si zgaria masina la`s in basca luiBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Cei mai fericiti sunt cei care stau la casa dar daca vrea sa ti-o zgaraie ..ti-o zgaraie(dobitocul e tot dobitoc pana moare) ori de ciuda ori parcarea sau efectiv fara motiv...asta e!
...sa speram ca nu....
mie mi-au zgaraiat-o(lovit-o) cu portiera ,daca parcheaza prostul aproape si deschide portiera f larg si poc....nu se uita boul sau vaca de nevasta-sa...si cand colo o raie de dacie de 5 milioane....n-au nici o taina, lipsa creier sau lipsa bun simt...
thompsonLast edited by kenjiro_sanga; 27 March 2008, 13:45.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by Rudy View Posteu stau in blocu ala de 20 de ani si o sa fac cum fac si ei , stiu ca nu e corect dar nu-mi comenteaza un mucos care sta acolo de 4 luni si imi mai si zgaria masina la`s in basca lui
Si eu am trecut prin faza asta,din fericire (sper sa nu zic intr-un ceas rau) astia-s mai cuminti pe aici si nu am avut probleme cu zgariatul masinii,deocamdata
Mai mult succes pe viitor!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Voi tot ati scapat usor,cu un polish,cu un creion de culoare...eu a trebuit sa revopsesc partea dreapta din cauza "prietenilor" care nu au avut loc de masina mea...invidia e mare...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
Comment