zeitgeistmovie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zeitgeistmovie

http://www.zeitgeistmovie.com/ cel mai tare film vazut vredata.. pe mine ma marcat...

rezumat aici
    Last edited by crististreulea; 12 December 2007, 00:02.
    sigpic

o ora, 56 minute si 23 secunde? esti nebun daca crezi ca se uita careva
    iti recomand sa faci un scurt rezumat. poate dupaia o sa se si uite careva
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nici eu n-am avut rabdare,la ceea ce ai zis tu m-am gandit si eu ieri.Si acum rad in timp ce scriu
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

pai am zis ca e vb de un film.... nu filmulezt nu clip....eu zic ca merita vazut.. e un documentar despe pamant culturile antice.. religi si consipiartiile
        sigpic

Comment

boring
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

macar teai uitat la 20 min din film.. si dupaia sa te dai cu parerea?
            sigpic

Comment

Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva,dar eu cel putin de abea am rabdare 5 min sa stau la un filmulet,inca odata scuze...

Comment

nu e nici o problema.... dar nu asa se da o parere despre un film.. ai vazut 5 min din el si gata..nu e bun
                sigpic

Comment

Problema este cu rabdarea,nu stiu cine sta sa-l vizioneze pe tot,n-a zis nimeni pana acum ca n-ar fi bun.

Comment

Originally posted by crististreulea
                    o ora, 56 minute si 23 secunde? esti nebun daca crezi ca se uita careva
                    iti recomand sa faci un scurt rezumat. poate dupaia o sa se si uite careva
                    e film indian? Lantul amintirilor ?)
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

hahahah a aparut baiatu cu mistoul

voua tre sa va dau numai clipuri cu tom si Jery .... la alea sigur nu o sa va plictisiti
                      Last edited by Cristi_Xp; 11 December 2007, 22:21.
                      sigpic

Comment

Mie imi plac Bugs Bunny,Daffy Duck si motanul Silvester

Comment

minunativa
                          Last edited by crististreulea; 11 December 2007, 22:23.
                          sigpic

Comment

n-are nici traducere ..... oricum, de la minutul 4 la minutul 5 e durere
                            contine 3 parti:
                            1 despre gizas si inducerea in eroare a multimii
                            2 WTC di 911
                            3 economie, banci, coruptie si manipulare
                            minutul 09: e dejape gustul meu, se ia de gagiuu
                            minutul 18: somebody shoot me
                            minutul 26: a inceput sa explice biblia. sa explice cum e inteleasa gresit de "cei" care o adora. smf daca n-are dreptate. traduceri eronate si care induc in eroare.
                            minutul 44: inca se discuta 9/11 WTC problem si e chiar intriganta problema.
                            minutul 50: pentagonul nu a fost lovit de avion cu pasageri, WTC a fost demolat prin implozie... se vad multimple explozii
                            minutul 64: damn!
                            minutul 66: merita vazut! 911 farenheit e copil mic pe linga asta (911 farenheit interzis in america)
                            minutul 80: bancile si cum poti manipula o tara daca le controlezi banii
                            minutul 84: un american lucreaza 4luni pe an ca sa plateasca propretarii "rezervei federale" ale americii )
                            minutul 88: razboaiele mondiale, cele mai mari afaceri mondiale, cele mai mari cistiguri
                            minutul 91: vietnam si minciunile ... din nou afaceri
                            minutul 110: oboseala m-a rapus, am atipit o secunda
                            undeva pe la minutele astea se prezinta pasaportul american cu cip de identificare si lcalizare mondiala...

ca sa fac un rezumat: prostimea subjugata, manipularea, coruptia si toate ingredientele posibile care-ti arata in ce lume de rahat traim. daca nu sti ce inseamna asta, uitate la film, merita vazut chiar daca la un moment dat imi doream sa fie gitul lui unic in miinile mele ). adica foarte plictisitor pe ici colo. sau poti sa asculti 2-3 manele si primesti instant aceasi depresie
                            Last edited by crististreulea; 12 December 2007, 00:14.

Comment

e chiar asa grea engleza?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google