zeitgeistmovie
Collapse
X
-
-
Originally posted by crististreuleao ora, 56 minute si 23 secunde? esti nebun daca crezi ca se uita careva
iti recomand sa faci un scurt rezumat. poate dupaia o sa se si uite carevaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
n-are nici traducere ..... oricum, de la minutul 4 la minutul 5 e durere
contine 3 parti:
1 despre gizas si inducerea in eroare a multimii
2 WTC di 911
3 economie, banci, coruptie si manipulare
minutul 09: e dejape gustul meu, se ia de gagiuu
minutul 18: somebody shoot me
minutul 26: a inceput sa explice biblia. sa explice cum e inteleasa gresit de "cei" care o adora. smf daca n-are dreptate. traduceri eronate si care induc in eroare.
minutul 44: inca se discuta 9/11 WTC problem si e chiar intriganta problema.
minutul 50: pentagonul nu a fost lovit de avion cu pasageri, WTC a fost demolat prin implozie... se vad multimple explozii
minutul 64: damn!
minutul 66: merita vazut! 911 farenheit e copil mic pe linga asta (911 farenheit interzis in america)
minutul 80: bancile si cum poti manipula o tara daca le controlezi banii
minutul 84: un american lucreaza 4luni pe an ca sa plateasca propretarii "rezervei federale" ale americii )
minutul 88: razboaiele mondiale, cele mai mari afaceri mondiale, cele mai mari cistiguri
minutul 91: vietnam si minciunile ... din nou afaceri
minutul 110: oboseala m-a rapus, am atipit o secunda
undeva pe la minutele astea se prezinta pasaportul american cu cip de identificare si lcalizare mondiala...
ca sa fac un rezumat: prostimea subjugata, manipularea, coruptia si toate ingredientele posibile care-ti arata in ce lume de rahat traim. daca nu sti ce inseamna asta, uitate la film, merita vazut chiar daca la un moment dat imi doream sa fie gitul lui unic in miinile mele ). adica foarte plictisitor pe ici colo. sau poti sa asculti 2-3 manele si primesti instant aceasi depresieLast edited by crististreulea; 12 December 2007, 00:14.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment