Salut! Nu cred să se mai fi deschis un thread ca ăsta. În caz că...scuze. Ce idee mi-a venit de la un tovarăș...(are AUDI). După ce ia contactul și apasă maneta semnal în jos(pt.stânga) se aprinde pozițiaa numai pe stânga.Dacă ridică maneta(semnal dreapta) se aprind pozițiile pe stânga. Dacă vrei să lași automobilul seara pt. un timp mai îndelungat pe marginea șoselei,eu zic că e o treabă super. Oare putem să facem și noi așa ceva cu 3-4 relee și câteva diode?
Semnal Stânga=poziție Stânga și Invers...
Collapse
X
-
VW pasat - la fel imi facea. Am intrebat la dealer si e ok, asa face toate din grupul VAGsigpic
Comment
-
economie de baterie daca e lasata masina pe jumatate in afara carosabilului si vrei doar pe stanga sa mearga , doua becuri in minus (de pe dreapta) + becurile din bord + nr de pe spate sunt stanse deci e putina economie la baterie bun topic , si eu ma gandeam sa il deschidIts just a car ...
Comment
-
Mai degraba o lasi pe avarii decat pe o singura pozitie ca oricum nu cred eu ca lasi masina mai mult de 30 de minute pe marginea soselei ca risti o amenda de la vreo patrula de politie.
Daca stai mai mult undeva mai bine cauti un loc de parcare si gata cu problema pozitiilor.
Sincer va intreb totusi care este rolul acestei chestii??
Ca lasi masina pe pozitia stanga sau pe dreapta,,,In afara de chestia cu economia bateriei??
Comment
Comment