http://life.hotnews.ro/stiri-fun-651...ou.htm?cfadac= Cu dedicatie....
Cantecel Pentru Metrorex
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
****** astia au niste salarii peste medie si mai fac si greva.femeia de serviciu la ei rae 1600 lei pe luna.altii isi rup gatul prin scoli si au niste salarii de cacao.ziceau bine aia de la divertis :"lasa ca nu-ti trebe carte sa ajungi senator".
Last edited by SoNyKeL; 20 November 2009, 08:59.Welcome to the Club, We Have Jackets !
-
-
radu...aia lucreaza in mizerie?hai sa fim seriosi...spune-mi tu mie ce casierita lucreaza in mizerie si are salar de 1700 ron,sau ce conductor lucreaza in mizerie si are salar de 3000+ RON?tu ai impresia ca astia lucreza in mizerie?Crezi ca-i fizica nucleara munca care o fac ei?nu neg..probabil este grea ,dar ca si ea sunt alte sute de meserii.Sunt oameni care muncesc ZI LUMINA pentru 600 lei si ei se planga ca lucreaza cate 8-10-12 ore pentru 1600 RON??
Comment
-
Eu lucrez la metrou, si nu cred ca e bine sa vorbesti fara sa stii, eu sunt unul dintre cei 1000 de oameni care lucreaza noapte de noapte, pentru bunul mers al acestei minunate capitale, care si cu metroul tot aglomerata este. Daca aveti intrebari referitoare la conditiile de munca va stau la dispozitie. Respect ! ! !
Last edited by SoNyKeL; 20 November 2009, 09:08.sigpic
The MVP
Comment
-
tare rau filmuletu, melodia...
se potriveste si la noi, la metroul nostru...
in prag de alegeri, sa iti bati joc de bucuresteni, intr-un trafic si asa sufocat?
nu ca rusine lor, dar i-as bate ca pe hotii de cai...hai sa facem toti ca ei, sa vedem unde ajunge tara asta...
io stau si lucru de-mi sar capacele pentru 1600 lei, si ei care au salarii de la 1600 lei in sus, fac atata tevatura?
acum unii ar zice ca ce lucru eu nu e asa de important precum ce lucra ei...bull shiet...fiecare meserie are rolul ei, importanta ei...dar ce fac ei e jenant, e strigator la cer...
din cauza lor eu plec la noapte inspre bucuresti, pe la 3, pentru ca trebuie sa traversez bucurestiul de la intrarea din pitesti la dimitrie pompei, pe langa iesirea spre baneasa...la 10 trebuie sa fiu acolo, asa ca-mi iau 2 ore marja de eroare...la asta trebuia sa se ajunga din cauza lor?Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
nu este bolo din cauza noastra, este din cauza autoritatilor, a guvernantilor si a ministrilor ! ! ! Noi in fiecare luna noiembrie trebuie sa semnam Contractul Colectiv De Munca, care in anul acesta am avut o intarziere de 11 luni, pentru ca bugetul Metrorex a fost aprobat abia in luna noiembrie 2009 in loc de 2008. Deci noi 11 luni de zile am lucrat fara o siguranta, fara un Contract de Munca, din cauza unor frustrati de politicieni. Insa nu am facut galagie 1 an de zile, am continuat sa asiguram transportul din subteran. In luna septembrie am inceput sa facem demersurile pentru acest bugen, pentru a avea un Contract de Munca, nimik. Am organizat un miting, 5 pichete, o greva de avertisment si dupa toate acestea, care s-au desfasurat pe decursul a 2 luni, NU NE-A BAGAT NIMENI IN SEAMA ! ! ! Ce vroiai sa mai facem, sa stam si sa nu ne cerem drepturile??sigpic
The MVP
Comment
-
ok, corect si ce zici tu, dar alta cale nu era?Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
sincer nici eu nu vroiam sa se ajunga aici, am avut mult de suferit, 19.7 l/100km consum, ca sa o duc pe mama si sormea la servici :P ! ! ! Alta cale poate era, daca domni ministri ne primeau la discuti, si ne ofereau ceva credibil, nu "blana ursului din padure" care ne-au promis-o. Oricum in momentul de fata noi tot cu contractul nesemnat suntem, greva a fost declarata ilegala, pana la aprobarea bugetului pe 2010, care cred eu va fi aprobat prin 2011 sau 2012 ) ca sa nu iasa din normalul lor ! ! !Last edited by B-64-MVP; 19 November 2009, 19:38.sigpic
The MVP
Comment
-
B-64-MVP , nu am nimic cu sectorul vostru, dar explica-mi mie, cum se face ca un profesor, are salariul de 950 lei si-si bate capul cu copii, care mai de care!!!!!!
Vorbim de un profesor care are 8 ani vechime!!!
Oare ei ce sa faca?
Hai sa fim seriosi...voi, la metrou, aveti baze sportive, diferite sporuri si etc..
Hai sa nu dramatizam, si, eu cred ca oricum acest topic nu-si are rostul !!!!!
Hai sa gandim in ansamblu.......nu punctual pe anumite chestii!
Comment
-
Da nu`l intreba pe el dc ai si dc nu aia . intreaba`i paia de sus , care sunt in masura.
in astea 2 zile am facut mai multi muschi la piciorul stang de la atata aglomeratie , prima zi am lasat masina si am fost nevoit sa merg pe jos ca riscam sa ramas fara combustibil.
asta e , toate vin toate trec.
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View PostEu lucrez la metrou, si nu cred ca e bine sa vorbesti fara sa stii, eu sunt unul dintre cei 1000 de oameni care lucreaza noapte de noapte, pentru bunul mers al acestei minunate capitale, care si cu metroul tot aglomerata este. Daca aveti intrebari referitoare la conditiile de munca va stau la dispozitie. Respect ! ! !
si ma mai intorc la ora 22 .Si am salariu putin peste femeia de serviciu de la metrou.(4ore condus,santier,fara pauza de masa si nu ma mai plang)AC/DC- RIDE ON
Comment
Comment