la mine la munca au renuntat la fumat mai mult de jumatate din colegi,sunt in al 9 lea cer pentru ca nu suport fumul ala
Cine Se Lasa De Fumat De La 01 01 2010?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
facand o clasificare a motivelor ar suna cam asa :sanatatea pe primul plan urmeaza disconfortul creat in jurul meu cu mirosul si fumul dat ,iar pretul ar fi pe locul 3 ,asta se refera strict la persoana mea,la beneficii nici nu vreau sa ma gandesc , nu pot spune ca am la fondul pitit banii care ii puneam pe tigari ,deci viata merge inainte ,sper fara tigari.
Comment
-
Comment
-
Mah...eu sunt oricum cu ochii pe voi
Am, comis-o, recunosc, dar vin tare din urma!!!!!
MOOAMAAA, ce m-ai prins in offside!!!
Comment
-
important este sa ne sustinem unii pe altii ca asa reusim mai usor.si ai dreptate marton.unul din factorii principali pentru mine-daca nu chiar cel mai important- este pretul.la 100 euro pe luna...la salariile din ziua de azi...da-o draq de banii aia in 3 luni pun jenti
Comment
-
pai daca acest topic a ajuns de "sustinere" si nu mai fumez de luni , vai martea asta am fumat ca mi-a taiat unu calea,etc dar de lunea viitoare ma las.......
ps. toti care nu v-ati lasat de fumat la 01.01.2010 sunteti neseriosi,eu am anuntat ca m-am razgandit .sigpic #
Comment
Comment