viorelu sa resetat din nou la tine
Cine Se Lasa De Fumat De La 01 01 2010?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@offtopic:of viorelai renuntat asa usor?
greu cu lasatul asta...
daca mai incerci noi te sustinem in continuare
@ontopic: la mine inca nu se manifesta grav nevoia de tigari.mai grav e cu obisnuinta
Comment
-
Mi-am sacrificat 5 ore din viata sa citesc "In sfarsit, nefumator" a' lu' Allan Carr. 5 ore cu tot cu pauze de tigara. Dupa ce am terminat de citit, am fumat ultima tigara si am zis ca nu mai fumez, trec la nefumatori.
Am fumat 10 ani ("fumat" sper sa ramana la timpul trecut) si in toate incercarile mele de a ma lasa, nu am rezistat niciodata 24 de ore fara tigara. Aveam, si inca am (dar nu ma tenteaza deloc), pachete de tigari incepute peste tot: acasa, in fiecare haina, la birou, in masina, asta asa ca sa va dati seama de "potentialul" meu de fumator.
Deocamdata sunt la nefumatori de 44 ore, dar sunt pe drumul de bun.
L.E. "drumul cel bun" am vrut sa zic.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
m-am tot gandit inainte de 01012010 ce o sa fac atunci cand simt ca explodez de nervi , okazii sunt destule ,si uite ca acum doua zile era sa imi vars naduful si sa dau pe dinafara ,inainte ma calmam ,oarecum, cu o tigara sau mai multe dar acum ,na ca m-am lasat ,dar credeti-ma ,nici macar nu mi-o venit in gand ,m-am dezumflat de la sine ,deci pot zice ca am mai trecut o etapa in denicotinizarea organismului ,mama ce cuvant lung ,nu stiu daca ii corect editat dar merge .d-voastra cum stati ,mai stati?
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postsa vedeti cand veti deveni mai potenti...) atunci fericire pe capul vostru )
Comment
-
eh...prima luna e mai grea ca apoi trece si primul an cumvae greu..dar nu imposibil...
mai ales cand vad ca aici lumea se tine de treaba ma impulsionez si eu sa nu calc stramb.inca ma mentin pe metereze
Comment
Comment