Parca ma dor plamanii, sunt un pachet de nervi, noroc de fimeie ca-i intelegatoare si nu ma zapaceste de cap in perioada asta! Ma duc sa-mi cumpar seminte...
Cine Se Lasa De Fumat De La 01 01 2010?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Felicitari tuturor celor care au reusit sa renunte!!! Si succes in continuare celor care inca nu au reusit.Toata treaba este la cap.Daca esti pregatit psihic reusesti,daca inca ai indoieli -ba vrei ba nu vrei- slabe sperante.Eu am 7 ani de cand m-am lasat dupa ce fumasem 11.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postsa vedeti cand veti deveni mai potenti...) atunci fericire pe capul vostru )
daca prima luna e cea mai grea mai este un pic si a trecut si asta
sibianule mai esti cu ochii pe noi? cum stai cu fumurile?
Comment
-
"Nu stiu altii cum sunt", dar eu sunt intr-a 12 a zi de sevraj si imi vine sa ma urc pe pereti. Parca e mai najpa ca in primele zile. Auzeam inainte ca primele 3-4 zile sunt grele, dupa aia nu mai simti nimic. La mine nu se aplica treaba asta.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
ma bucur ca am reusit sa fac pasul asta , in vremurile astea de criza reducem toate cheltuielile ,si nu pot zice ca se simte dar ma simt bine ,tineti-va tare cei care ati inceput ,folositi-va toata vointa si scapati din ghearele lui NICO & TINA.
Comment
-
Vitriol...intr-adevar primele 3-4 zile e mai greu ca e obisnuinta de a baga tigareta in gura dar apoi e si mai greu ca-ti cere corpul nicotina. Mare grija ! Daca treci de pasul asta esti beton ! dupa 2-3 luni nu vei mai simti nevoia de fuma. Am 1 an si 8 luni de cand nu mai fumez si de cand era Marlboro 55 mii . Sa ma platesti si nu mai bag tigara in gura.
BlackUfo asa e...se cunoaste si la bani ! La mine se cunoaste la masina )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
off:jockere daca tot ce ai facut la masina ai facut din banii de tigari...nu vreau sa stiu cat fumai)
si eu am aproape o luna ...si inca merge bine treaba...deja numai obisnuinta ma mai face sa ma gandesc la tigari,corpul s-a obisnuit cu gandul ca nu mai primeste nicotia.bafta in continuare la toti
Comment
-
pfoai,parca am stiut ca se intampla ceva ,cand m-am lasat de tigari nici prin ruptul capului nu imi trecea prin minte ca o sa ajung somer,no ce faceam ca banii de pe somaj nu cred ca imi ajungeau sa imi iau tigari ,deci tot ii bine ca am rezolvat ceva.maine seara sarbatoresc o luna de zile ,fara tigari.
Comment
Comment