If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma bucura faptul ca a-ti readus in discutie subiectul asta, poate ne urmeaza si altii bunul exemplu! Acum pot spune ca m-am lasat de fumat, nu mai fumez din Ianuarie si ma supara fumul de tigara (nevasta-mea inca fumeaza), si eu visez ca trag din tigare de numa numa.
Eu am zis sa mai dau ceva jos asa ca m-am lasat...de paine,si are efect.Insa stau si ma gandesc cum am putut,tin minte ca de paine m-am apucat mai demult decat de tigari.O veni si randul lor...eh.Nah ca imi veni pofta...bineinteles ca nu de paine
Tigara electronica...multi zic ca merge,cunosc cativa carora le-a parut rau ca au dat banii .Totusi sa fim seriosi,sa tragi dintr-un plastic cu fiole?Insa dorinta de a te lasa de fumat te indeamna la tot felul de metode/incercari.
Eu m-am lasat de fumat din ianuarie 2009 !!!!!!! Ma bucur ca am reusit dupa 16 ani de fumat !!! Deja am peste 1 an jumate de cand nu mai fumez si e super ok !!!!!
Ei ? ce mai spuneti? v-ati mai lasat care-va de fumat ?am implinit anul de revelion si sper sa mai fac cate-va pe post de nefumator ........d-voastra cum stati?
Eu m-am lasat in Ianuarie 2010 si ma simt excelent, eram fumator inrait, ajungeam la 2 pachete pe zi cand eram la munca. Va doresc tuturor sa aveti ambitia de a lasa tutunul!
Eu m-am lasat un pic mai tarziu, prin februarie 2010... si eu mai am putin si fac 2 ani, e tare bine. Trebuiesc incurajati cei ce doresc sa se lase de fumat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment