Originally posted by adimrv
View Post
Cine Se Lasa De Fumat De La 01 01 2010?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
exact asa ziceam si eu la ani tai ,dar ma las ,in zona mea nu gasesc nici de contrabanda ,apoi 10 lei cat le fac din 2010 nu mai dau ,imi bag benzina si imi vad hotarele ,deci ,sunt prea hotarat sa o mai dau la-ntors.
Comment
-
Eu nu fumez si nici nu o sa ma apuc ,ar fi bine sa ziceti si cati bani cheltuiti intr-o luna pe tigari sa ne facem o parere cata benzina putem baga in masina si sa mergem sa ne recreem in natura in loc sa ne afumam va doresc bafta si multa ambitie sa va lasati!
Comment
-
1 pachet marlboro pe zi, 8,8ron/pachet, 264ron/luna. goddamn it, cat benzen... te face sa te razgandesti.
problema la mine e ca la finele anului trecut tocmai ce reusisem miracolul de a da 25kg jos [ajunsesem la 105kg] si ma tem ca iarasi voi urca acolo daca renunt la fumat. ceea ce ar fi un cosmar.Last edited by bro; 18 December 2009, 22:28.
Comment
-
Ce misto ar fi ca, reusind sa ne lasam de fumat, sa intram in categoria nefumatorilor.......
Eu unul...sigur o sa intru!!!!
Comment
-
Clubul ramane acelasi, dar noi ne vom sti intre noi, caci acest topic va dura muuuult!
Comment
-
Deci, fara suparare, eu am o "pasarica" a mea: am un trabuc pe care o sa-l fumez dupa ora 0 a zilei de 01.01.2010!
Asta e!!!!!
Dar dupa acest trabuc.....ADIO TUTUN!!!!!!
Comment
-
pai ce pasarica ,asta-i pasaroi...........am zis am zis ,nu ma urneste nici al mai tare geep a lui cristian ciocan ...........
Comment
-
si eu daca am zis..asa ramane.incepe anul.gata cu tigarilepfuu dureros o sa fie prima luna
Comment
Comment