Base Sau Geoana?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Base Sau Geoana?

vot sa fie...

sigpic

Comment

un pool era mai indicat.

gata, a rezolvat sonykel
      Last edited by dan08; 23 November 2009, 23:14.
      sigpic

Comment

gata sa rezolvat... aplauze va rog... cine stie cum am reusit astept sami zica

sigpic

Comment

eu stiu cum. ai puteri, sony
          sigpic #

Comment

sunt satul de escu, dar din doi rai ce sa aleg?
            geoana? cam nasol.

Comment

Originally posted by lucialina View Post
              votez Geoana pentru ca vreau schimbare!
              CE SCHIMBARE???
              Astia au mai fost si au facut ******.

Sunt bucuros de altfel sa vad ca tineret de 23 ani stie sa inteleaga politica asta mafiota.
              Este o politica mafiota.
              Eu votez un RAU mai putin, NU pot vota Geoana, un papagal, condus din spate, o marioneta cu nasu lung.

PS: rog cat se poate sa nu ne luam de gat, ne respectam alegerea si ne luam de gat asa mai diplomat...asa cum stim noi pe forum...huoooooo...stai ma' jos ...huoooo

Am uitat sa spun, am votat pe 300pt Parlament (ROG daca se mai poate si asta in poll) , sa dispara restu.
              Cica nu e bine, ca vor fi mai putini care ne vor reprezenta, apai mai bine doi-trei corupti, decat o duzina de ei, mama lor de oportunisti si de mancatori de paine din traista noastra...huooooo...!!!
              Last edited by SoNyKeL; 25 November 2009, 09:48. Reason: atentie la limbaj

Comment

Geoana, daca reuseste un pact cu liberalii, incluzand aici si reformarea clasei politice, (clasa politica ce a primit o nota extrem de mica la referendumul lui Basescu). Important este daca greii din partide inghit (cu noduri), cele propuse de Antonescu si aprobate aseara de Geoana..Daca nu se ajunge la o intelegere care sa puna capat bramburelii din ultimul an, prefer sa ma abtin!
                Last edited by Gusi; 24 November 2009, 00:19.
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Nu-mi da mana sa-l votez pe Geoana; Oricat de liberal as fi si oricat de mult ar zice Antonescu ca face pact cu PSD pentru "Reforma Romaniei" nu pot; ar insemna sa-mi incalc principiile ... Deci ramane Basescu.

S.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

cica vreau o schimbare , o schimbare de ce ? de chip , doar atat.
                    pot sa fie toti nominalizati rand pe rand la presedentie ca noi suntem sortiti.
                    nu sa schimbat nimic de atata timp , doar furaciuni pe fata , si voi mergeti la vot sa`l votati pe x sau y doar de dragu de a merge , ca cica face bine.

Comment

din tot raul cel mai bun rau e base.
                      sigpic #

Comment

in turul 1 am votat Antonescu ... mi se pare ce-l mai ok. avand in vedere ca au ramas doar 2 si nimeni de treaba imi fac in continuare datoria.... voi vota cu Geoana in speranta sa fie mai bine. Oricum Base e un ***** care in afara de scandaluri nu a facut nimic.
                        Last edited by SoNyKeL; 25 November 2009, 09:49. Reason: atentie la limbaj
                        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Discuţii pe aceeaşi temă găsiţi aici

Comment

adi nu mai face pe nea moderatorul... aici se discuta strict de turu 2... acolo era vorba de alegeri in general. sa stii ca nu dormim...

sigpic

Comment

Din nou ajungem in situatia sa votam anti. Toti pe care i-am auzit voteaza ca sa nu iasa, si vad ca aici se intampla la fel.
                              Deci am doua variante:
                              -sa-mi gasesc altceva mai bun de facut pe 6 decembrie.
                              -sa ma duc la vot si sa consum tusul stampilei degeaba sau ma rog... sa nu voteze nimeni pentru mine. Nici macar nu vreau sa pun stampila pe amandoi, o sa pun stamipla oriunde in afara casutelor cu nume.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Prefer Geoana , m-am saturat sa am un presedinte betiv care se cearta cu toata lumea pana iese cine vrea el sau cum vrea el.....si care isi promoveza pe fata parasutele
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google