In Romania votul este liber , universal, direct si secret.Pacat ca au murit oameni pentru asta, iar unii pur si simplu isi bat joc de acest drept obtinut.
Base Sau Geoana?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De cand ma stiu am avut presedinti cu "escu".
Numai "escu" e in tara asta?
O victorie a lui Mircea Geoana in turul secund al alegerilor din Romania va avea la baza faptul ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, iar daca presedintele PSD va pierde, acest lucru va fi determinat de lipsa "unei laturi umane", scrie BBC.Last edited by D-FENS; 24 November 2009, 09:29.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostDomnu doctor Oprescu e un pulifrici, a-mi fi iertata exprimarea. Nu a facut nimic cu capitala, decat un amarat de pasaj subteran. In rest pauza. Si are calitati manageriale, doar am vazut ce s-a intamplat in spitalul municipal.
Basescu ne cam considera animale. Nu inteleg totusi cum 30 si ceva % din pop.u.latie sa aiba creierul spalat: chiar am trecut cu vederea la tot ce-a facut nea marinarul?
Asta nu-mi face decat sa-mi intareasca ideea ca suntem o natie de cretini ignoranti, ce sufera de sindromul turmei. Si spun asta cu cea mai mare dragoste
PS: a naibii placa asta cu furtul de catre PSD. Mai ganditi si voi, oameni buni, si deschideti ochii. Uite o intrebare domnule Daniel: de ce s-a opus Basescu numiri acelui premier? De ce Udrea e cap de afis peste tot? Ca vrea sa schimbe cu adevarat tara, nu?
@Silviu ma faci sa rad cu liberalismul sau orientarea de dreapta a celor de la PDL .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
FastFurious, fiind un drept castigat in revolutie, iti aduc aminte ca mi-l pot insusi doar daca si numai daca vreau eu, sau daca consider eu ca imi este necesar. In asta consta libertatea.
Nu ma poate obliga nimeni sa beneficiez de un drept de care nu am nevoie.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
din 2 rele trebuie sa alegem raul cel mai mic. alegere f grea. dar am un felling ca tot basescu iese presedinte.
eu sunt de parere ca oricare ar iesi, nici unul nu este in stare sa ne scoata din kkt asta de criza. de aproape 1 an mucesc pe un salariu cu 12,5 % mai putin. cifra asta ar fi trebuit sa reprezinte nr votantilorLast edited by bogdan_1984; 24 November 2009, 10:06.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View Post@Silviu ma faci sa rad cu liberalismul sau orientarea de dreapta a celor de la PDL .
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Gusi View PostGeoana, daca reuseste un pact cu liberalii, incluzand aici si reformarea clasei politice, .................
Mai bine il las pe Base sa mai vanda o data flota, decat sa vad asemenea jigodisme.
PS: acu vreo 10-12 ani am avut o stima deosebita pt Geoana, cand era parca ministru de externe.
Acum a devenit un un papagal, o marioneta dupa bunul plac al celora care apasa pe butoane.
Nu mai are verticalitate, declaratiile ii sunt ''scolaresti'' .
De ce credeti ca e sustinut de anumite trusturi TV?
Voiculescu+Vantu+Patriciu datoreaza la stat 2% din PIB, Geoana a promis ca le va reesalona datoriile catre stat pe 40 de ani.
Ce ziceti de treaba asta?Last edited by Octavian; 24 November 2009, 10:39.
Comment
-
Pai acum daca ne luam dupa fete, si Iliescu semana cu Ceausescu mai ales imbracat de iarna, si a stat o gramada de ani ca presedinte. Nici Geoana nu e prea chipes, mai simpatic era Crin. (acu sa nu intelegeti alte lucruri )
Vorba aia "te faci frate cu d..... pana treci puntea", s-a mai intamplat.
Comment
-
Originally posted by Daniel68 View PostVotez Traian Basescu. De ce ? Pentru ca e singurul care vrea sa schimbe tara si sa strice afacerile hotilor de psd-isti, cei care au furat tara asta atita timp. Sunt multe de spus!
credeam o fraza de genul asta daca nu ar mai fi fost pana acuma la putere.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment