Base Sau Geoana?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt de parere ca titlul topicului aceste trebuie sa fie altul "BASESCU SAU ILIESCU"
    Fiecare voteaza, gandeste si face ce vrea dar sa nu uitam 2 "lucruri" esentiale:

1. Cel mai mare jaf in tara asta s-a facut pe vremea PSD-ului
    2. Proverbul care spune "Moartea regelui bucuria nebunilor"

Ca nici unul din ei nu e bun asta stie toata lumea, dar tot nu gasim unu mai bun se pare.O seara buna si pe 6 ne vedem la vot

Comment

• E bine sa citesti ca aici pe forum vine fiecare cu o parere, o idee, o trimitere la anumite evenimente, prin care isi pot motiva alegerea. Problema este ca cei care au idee despre ce voteaza reprezinta maxim 60 % din poulatia cu drept de vot a Romaniei. Restul de 40% sunt cei saraci cu duhu', oameni de la tara care sunt foarte usor de influientat si care pentru un mic si o bere pun stampila oriunde. Am auzit 4 cazuri din 4 regiuni diferite alte tarii unde niste indivizi au batut la usa alegatorilor si le-au oferit 30-50 ron de persoana pentru a pune stampila intr-o casuta anume. Nu vreau sa se inteleaga ca tin partea cuiva, dar in toate cazurile a fost vorba de PSD. Trist...
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Astia macar castica ceva, noi restu doar experienta si speranta ca intr-o zi se mai naste un Tepes, un Mihai V, un Cuza, poate acum chiar si un Ceausescu, care sa ne aduca la lumina si sa stopeze jaful continuu

Comment

• Intre unul care este spune ce gindesc alti si unul care spune ce gindeste aleg Base.Geona prea ii sufla in fund lui ilici

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
            Bine zici mikebike72!!! Flota a terminat-o, acolo nu mai trebuie să dea afară pe nimeni dar i-a mai rămas ceva!!! Problema asta nu a rezolvat-o!!! Transporturile pe calea ferată!!! A fost cel care după ce a "pierdut" flota a pus piatra de temelie la distrugerea transportului pe calea ferată!!! Dacă îi mai acordăm răgazul de 5 ani reuşeşte şi treaba asta! Reuşea până acum dar nu l-au ajutat suficient "trepăduşii" care acum după ce au fugit ca şobolanii de pe corabia care se scufundă s-au pus la adăpost!! Deocamdată!!! Aşteaptă să aibe iar spate!!! Aşa că votaţi iar Băse şi o să trăiţi bine, ca şi pănă acum de altfel!!!
            Citat miky: "Flota flota flota atata se stie sa se repete. Ai cumva dovezi clare ca Basescu a vandut acea flota ? Daca era vinovat, era inchis pana sa ajunga presedinte. Iliescu nu a vandut nimic ? Sa fim seriosi. Un exemplu : tu cati bani ai pierdut la Caritas ? S-a luat vre-o masura contra patronului ? Mii de romani si-au pierdut banii acolo, banii lor munciti de ei, economiile lor. Nu stiu cat ai muncit tu pentru flota aia pe care a vandut-o Basescu."
            Ai dreptate Miky!!! Nu am apucat să "plătesc" prea mult pentru flota aia şi nici nu am dovezi că a vândut-o Băsescu, deşi nu e treaba mea pentru a dovedi acest lucru!! Dar vreau să spun că am plătit pentru o flotă dispărută, pentru trenuri dispărute, borduri schimbate, turism băgat în pământ, agricultură înmormântată, facturi pentru APA DE PLOAIE(pe vremea, altora indiferent care au fost ei , nu am auzit de aşa ceva)etc., etc.............Aşa că avem 2 soluţii!! Pardon !! Mai avem una !!! Să ieşim în stradă ca în "89!!! Cine a ieşit sau unii au aşteptat să vină ploaia!!! Şi mai aşteaptă şi acum ! Să încaseze factura!!!!
            Last edited by Daniel 67; 27 November 2009, 01:31.

Comment

• Cred ca l-a injurat de la pocnit,si oricum copilul ala parca rade dupa ce-l pocneste... o fi masochist de mic

Comment

• @Daniel67 si toate cate zici tu ca s-au intamplat, s-au intamplat in vremea lui Basescu in cei 5 ani nu ? In cei 14 ani cat au stat "rosii" la putere chiar nu s-a intamplat nimic din toate astea. Nu ?

Comment

• De furat au furat toti,dar Base se tine si de scandaluri.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• sunt vadimist convins.
                    am votat in turul2 in 2004 basescu pentru a scapa de nascase.
                    acuma voi vota geoana pentru a scapa de basescu.
                    nu ma intereseaza cine este in spatele lui geoana. cu totii sunt comunisti dar mai ales mafioti.
                    pur si simplu m-am saturat de mutra lui base-batausul.
                    Last edited by maistoru; 27 November 2009, 13:04.
                    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• romanii se pricep toti la politica ,fotbal si femei.am uitat si la masini.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by vallio View Post
                        Cred ca l-a injurat de la pocnit,si oricum copilul ala parca rade dupa ce-l pocneste... o fi masochist de mic
                        Asa mi s-a parut si mie, ca ala rade dupa ce ia una peste bot.
                        Cert e ca a pierdut mult teren pe treaba asta.
                        Dar uite cum se tine ceva la ''buzunar'' si se scoate atunci cand trebuie (de rahati desigur).

Comment

• De ce nu se unesc cele doua topicuri cu aceeasi tema? adica cel de aici cu asta.

Comment

• ii multumesc lui dumnezeu ca nu a canditat si cozma...cine stie ce iesea ))

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
                              De ce nu se unesc cele doua topicuri cu aceeasi tema? adica cel de aici cu asta.

Bine zici tovarase.
                              Se continua pe link-ul pus mai sus.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google